Vacature Java developer - Zeist

Zeist

Star Apple
 • Star Apple Bedrijfsprofiel
 • Universitair of hoger
 • Junior/Medior niveau
 • Vast contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

ORGANISATIE

In Zeist bevindt zich deze leuke partij die op zoek is naar jou! Momenteel zijn ze hard aan het uitbreiden en kunnen ze iedereen gebruiken die Java goed onder de knie heeft. Het maakt niet uit of je net uit school komt of al een paar jaar ervaring hebt opgedaan. Zolang je affiniteit met de zorg hebt en graag wilt helpen aan het efficiënter maken van alle werkzaamheden is dit wellicht de vacature die bij jou past. Ik heb het hier dan ook over een club die slimme software maakt voor de zorg. Denk bijvoorbeeld aan ziekenhuizen, doktersposten, apotheken, gehandicaptenzorg, geestelijke gezondheidszorg en natuurlijk de ouderenzorg. Niets anders dan een leuke platte hechte organisatie waarbij je altijd zal werken met de nieuwste technieken en allerlei leuke extra’s!

FUNCTIE-INFORMATIE

Wat kan je hier verwachten? Je zal met een team projecten op pakken die altijd 2 tot 3 maanden duren. In die periode wordt het risicomanagementsysteem ingericht. Oh ja, had ik al gezegd dat ze software maken die ervoor zorgt dat er veel geld bespaart wordt in de zorg en verspilling wordt voorkomen? Je zal samen met je team software bouwen voor hun eindproduct. Een product dat ervoor zorgt dat de juiste personen binnen de juiste instellingen een melding krijgen op het moment dat er fouten gemaakt worden. Zo zullen er ontzettend veel overbodige kosten bespaart worden. Samen met zo’n 80 man sterk werk je in een dynamisch bedrijf aan maatschappelijke verbetering. Ze bestaan al zo’n 14 jaar en zijn nog sterk groeiende. Hoe vind je het klinken om hier te komen werken? Laat het mij weten door je CV en motivatie naar mij te mailen. Tevens mag je natuurlijk ook gelijk bellen, dat gaat sneller!

FUNCTIE-EISEN

Wat heb je nodig?

 • Een universitaire afgeronde studie (hier werkt de top 5% programmeurs van Nederland)
 • Je hebt kennis en ervaring met Java en passende frameworks
 • Wil je een Fullstack positie? Javascript, CSS, HTML, Lucene, Jenkins, Maven & GIT zitten in je portfolio!
 • Je bent ondernemend ingesteld, houdt van hands-on te werk gaan & denkt graag mee aan de oplossingen.
 • Je hebt 0 tot 4 jaar ervaring met bovenstaande technieken.
 • Je spreekt en schrijft de Nederlandse taal goed.

We zijn ons bewust van het feit dat we veel vragen in deze vacature. Als je niet volledig voldoet aan de eisen, aarzel dan niet om ons toch te contacteren en de mogelijkheden te bespreken.

AANBOD

Wat bieden ze jou?

 • Een salaris boven de norm
 • Mogelijkheid tot thuiswerken
 • Een leuke bonusstructuur
 • Goede reiskostenvergoeding á € 0,28 of een NS Businesscard
 • Netto onkostenvergoeding van € 100,-
 • Alle duidelijkheid in één gesprek!

Ben jij geïnteresseerd geraakt? Neem dan contact op met Armand Bisoen (088 – 321 8 123 of 0638441939) voor meer informatie omtrent deze vacature of mail je cv naar .

Uiteraard kan je ons ook bellen om deel te nemen aan ons netwerk. Mocht dit niet dé baan voor je zijn, gaan we graag aan de hand van jouw wensen specifiek voor je op zoek!

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Bedrijfsomschrijving StarApple is een gespecialiseerd werving & selectie bureau dat uitsluitend opereert in de IT branche en waar de wensen en eisen van de kandidaat - jij dus - centraal staan.

Hoe moet je dat zien? Contact verloopt op de manier en het tijdstip dat jij aangeeft. Zie StarApple als een 'one stop shop' voor ICT-banen. Je praat met een consultant en neemt je wensen en huidige situatie met ons door zodat wij voor jou zo duidelijk en direct mogelijk kunnen aangeven wat jij precies zoekt in je nieuwe functie bij je potentiële nieuwe werkgever.

Onze focus ligt voornamelijk op Microsoft .NET, PHP, JAVA, Testing en Beheer. Ook richten wij ons op DBA, ERP en CRM. Mocht jouw ambitie breder liggen kun je dit uiteraard bij ons aangeven.

Om een zo goed mogelijke brug te slaan tussen IT en het recruitment proces heeft StarApple een ontwikkelaar in dienst. Op deze manier kunnen wij de technische ambities van kandidaten goed begrijpen en curriculum vitae goed beoordelen om zowel op persoonlijk als technisch vlak de beste kandidaat te introduceren.

lees meer

Contactpersoon Armand Bisoen
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Developer in Zeist Bekijk alle soortgelijke vacatures
 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Zeist