Vacature Medior á Senior software ontwikkelaar | ‘s-Hertogenbosch | BigData, Visualisatie, Datascience | C++, Python, Javascript, OpenGL - Den Bosch

Den Bosch

Star Apple
  • Star Apple Bedrijfsprofiel
  • HBO of hoger
  • Medior niveau
  • Vast contract
  • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Medior á Senior software ontwikkelaar | ‘s-Hertogenbosch | BigData, Visualisatie, Datascience | C++, Python, Javascript, OpenGL

Organisatie & Afdeling

C++11, C++14, Boost, OpenGL, QT, Dark Data, Portfolio, Cyber Security, Critical infrastructure.  Zijn dit bekende termen voor jou? Dan kan onderstaande functie wel eens heel interessant worden.

Wij zijn opzoek naar nieuwe collega’s voor ons nieuwste project. Binnen ons bedrijf specialiseren wij ons op de volgende generatie platformen dat analytische oplossingen biedt om kritieke informatie, enorme hoeveelheden gegevens, Big data en Dark data in real-time te analyseren en weergeven. Hiervoor maken wij gebruik van een MRI-scanner (Scientific Visualization technologie) ultrasnelle analyers in combinatie met Machine learning. Door middel van deze technieken kunnen wij onze klanten op top niveau ondersteunen in het opsporen van afwijkingen in complexe data.

Functie

Als C++ developer werk je in een flexibele, inspirerende en ondersteunende omgeving met tal van mogelijkheden om je carrière verder te ontwikkelen.  De meest complexe klantcases zullen bij jou en het team terecht komen, hier zijn jullie verantwoordelijk voor. Je zal betrokken worden bij de levenscyclus van het product: het genereren van ideeën, ontwerpen, plannen, uitvoeren, adviseren en verbeteren. Onze in-house software producten zijn in staat om grote hoeveelheden gestructureerde en ongestructureerde data te analyseren. Wij visualiseren gegevens in real time dat leidt tot snelle beslissingen. In het team dat bestaat uit 10 developers ga jij hiermee aan de slag middels SCRUM. Jouw kennis van C++11 en C++14 zal je optimaal kunnen gebruiken bij het programmeren en ontwerpen van onze software.

Vereisten

– Afgeronde HBO/WO Computer Science ( of vergelijkbare studie )
– In ieder geval 5 jaar ervaring met C++ ( 11, 14 of 17 ), Boost, Python en Javascript
– Kennis van OpenGL en Qt zijn mooi meegenomen
– Je spreekt vloeiend Engels, dit is onze voertaal
– Affiniteit met Data visualisatie en/of computer grapics

We zijn ons bewust van het feit dat we veel vragen in deze vacature. Als je niet volledig voldoet aan de eisen, aarzel dan niet om ons toch te contacteren en de mogelijkheden te bespreken 

Aanbod

– Onwijs mooie werkplek in een prachtige villa
– Gelegen op een rustige locatie met veel groen en natuur
– Ruimte om je te ontwikkelen tot data visualisatie expert
– Altijd werken met de laatste / nieuwste technologieën
– Salaris vanaf €3.000,- tot €6.000,- naar ervaring
– 24 vakantiedagen
– Pensioenregeling
– High-end werkplek
– Team met goed opgeleide en ervaren ontwikkelaars en data specialisten
– Werken aan Nederlands grootste Data Visualisatie projecten

Ben jij geïnteresseerd geraakt? Neem dan contact op met Benjamin (088 – 321 8 123 of 06 3986 3838) voor meer informatie omtrent deze vacature of mail je cv naar [email protected] ook kan je jouw cv uploaden op www.starapple.nl. Je wordt binnen 24 uur gebeld mochten wij mogelijkheden voor je zien. Uiteraard kan je ons ook bellen om deel te nemen aan ons netwerk. Mocht dit niet dé baan voor je zijn, gaan we graag aan de hand van jouw wensen specifiek voor je op zoek!

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Engels
Salarisinformatie Bruto € 3.000 - € 6.000 p/m
Bedrijfsomschrijving StarApple is een gespecialiseerd werving & selectie bureau dat uitsluitend opereert in de IT branche en waar de wensen en eisen van de kandidaat - jij dus - centraal staan.

Hoe moet je dat zien? Contact verloopt op de manier en het tijdstip dat jij aangeeft. Zie StarApple als een 'one stop shop' voor ICT-banen. Je praat met een consultant en neemt je wensen en huidige situatie met ons door zodat wij voor jou zo duidelijk en direct mogelijk kunnen aangeven wat jij precies zoekt in je nieuwe functie bij je potentiële nieuwe werkgever.

Onze focus ligt voornamelijk op Microsoft .NET, PHP, JAVA, Testing en Beheer. Ook richten wij ons op DBA, ERP en CRM. Mocht jouw ambitie breder liggen kun je dit uiteraard bij ons aangeven.

Om een zo goed mogelijke brug te slaan tussen IT en het recruitment proces heeft StarApple een ontwikkelaar in dienst. Op deze manier kunnen wij de technische ambities van kandidaten goed begrijpen en curriculum vitae goed beoordelen om zowel op persoonlijk als technisch vlak de beste kandidaat te introduceren.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare ICT Vacatures in Den Bosch Bekijk alle soortgelijke vacatures
Meer soortgelijke vacatures
  1. ICTerGezocht.nl
  2. ICT Vacatures
  3. Den Bosch