Vacature C# Developer in de luchtvaart - Leiden

Leiden

Star Apple
 • Star Apple Bedrijfsprofiel
 • MBO niveau 3 of hoger
 • Junior/Medior/Senior niveau
 • Vast contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Ben jij een ontwikkelaar met 2 jaar ervaring? Heb je altijd interesse gehad in de luchtvaart? Wil jij een key figure zijn binnen een bedrijf van onmisbare waarde? Lees dan snel verder!

Dit is het bedrijf

Onze opdrachtgever is een wereldwijde speler binnen de luchtvracht. Ze zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen van software voor de cargo industrie. Gedurende de afgelopen jaren hebben ze veel ervaring uit eerdere opdrachten verworven. Van de toekomstige veranderingen in de luchtvracht logistiek zijn ze al van bewust en daar spelen ze op in door de toekomstige ontwikkelingen in de software te verankeren. Ze leveren 24/7 support en willen met hun software de efficiëntie verbeteren. De efficiënte prestatie geoptimaliseerde architectuur kan zeer effectief omgaan met grote hoeveelheden berichten en is schaalbaar, dit zorgt ervoor dat ze in staat zijn om legacy-systemen te ondersteunen.

Dit ga je doen

Je gaat aan de slag in een team van 4 ontwikkelaars. Je start direct op een project vlakbij de Kaagbaan, Schiphol-Oost. Je krijgt ondersteuning van een andere ontwikkelaar. Waar je je vooral mee bezig gaat houden is het ontwikkelen van applicaties, op verzoek van de klant kan het zijn dat je de hoeveelheden data moet weergeven in rapportages. Verder maak je interfaces en koppelingen naar bijv. de Douane. Ook ben jij verantwoordelijk voor het optimaliseren van het proces. Omdat de opdrachtgever software heeft gebouwd die de performance real-time inzichtelijk maakt, ben jij de aangewezen persoon om dit te implementeren op verzoek van de klant. Het kan zijn dat je aanpassingen moet maken op het huidig platform, of dat je totaal nieuwbouw moet realiseren. Naast monitoring en bug fixing, moet je de impact kunnen meten en ben je onderdeel van een wereldwijde ondersteuning, zowel binnen het bedrijf als bij klanten/projecten.

Dit wordt er van je verwacht

 • HBO / WO afgestudeerd richting IT of vergelijkbaar (MBO kan ook, mits voldoende ervaring)
 • Minimaal 2 jaar ervaring met .NET/C# en SCRUM
 • Kennis van en ervaring met SQL queries, dit is een harde eis!
 • Verder ben je zelfstandig, zelfredzaam, communicatief vaardig, sta je open voor complexiteit, ben je heel leergierig, en sta je open voor detachering.

Dit mag je verwachten

 • Een marktconform salaris
 • Goede secundaire voorwaarden
 • Een mobiel en een laptop van de zaak
 • Bij winst een 13e maand als bonus
 • Na een jaarcontract direct onbepaalde tijd
 • Daarbij horende, een auto van de zaak
 • Een klein bedrijf waarbij je een onmisbare rol krijgt.
 • Een informele sfeer waarbij er veel aan teambonding wordt gedaan, denk aan bbq op vrijdagmiddag en een goedgevulde koeling, uitjes enz.

Spreekt dit je aan en wil je met ons verder praten? Dan zien we graag je sollicitatie tegemoet.

Voor inhoudelijke vragen over deze vacature of toelichting kan je contact opnemen met Rik Braal via 06-28193055 / 088-3218123 /

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Bedrijfsomschrijving StarApple is een gespecialiseerd werving & selectie bureau dat uitsluitend opereert in de IT branche en waar de wensen en eisen van de kandidaat - jij dus - centraal staan.

Hoe moet je dat zien? Contact verloopt op de manier en het tijdstip dat jij aangeeft. Zie StarApple als een 'one stop shop' voor ICT-banen. Je praat met een consultant en neemt je wensen en huidige situatie met ons door zodat wij voor jou zo duidelijk en direct mogelijk kunnen aangeven wat jij precies zoekt in je nieuwe functie bij je potentiële nieuwe werkgever.

Onze focus ligt voornamelijk op Microsoft .NET, PHP, JAVA, Testing en Beheer. Ook richten wij ons op DBA, ERP en CRM. Mocht jouw ambitie breder liggen kun je dit uiteraard bij ons aangeven.

Om een zo goed mogelijke brug te slaan tussen IT en het recruitment proces heeft StarApple een ontwikkelaar in dienst. Op deze manier kunnen wij de technische ambities van kandidaten goed begrijpen en curriculum vitae goed beoordelen om zowel op persoonlijk als technisch vlak de beste kandidaat te introduceren.

lees meer

Contactpersoon Rik Braal
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures C Developer in Leiden
 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Leiden