Vacature Heb jij interesse voor de innoverende markt van cryptocurrency e wil je als front end devloper werken aan de voorkant van een exchange? - Capelle aan den IJssel

Capelle aan den IJssel

Star Apple
  • Star Apple Bedrijfsprofiel
  • HBO of hoger
  • Medior/Senior niveau
  • Vast contract
  • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Deze organisatie, gevestigd in Capelle aan den IJssel, heeft zijn eigen exchange in de markt van cryptocurrency. Met hun eigen digitale munt veroveren ze snel de internationale markt , omdat deze munt tegen lagere kosten weer in te ruilen is voor ‘’echt’’ geld, dan bijvoorbeeld de Bitcoin. Daarnaast gaat deze handeling veel sneller dan bij de andere exchanges, maar wat deze coin écht uniek maakt, is dat je hem achteraf kunt betalen. Op deze manier creëert deze organisatie een mondiale wisselmunt in de digitale wereld.

Samen met een SCRUM team van 10 man bouwen zij een aan een verkoopplatform voor deze digitale munt en aan de software die het mogelijk maakt om de cryptocoin op krediet te kopen. Nu de achterkant van het product staat, rust er nog een grote klus. De Front end moet gebouwd worden in de vorm van een website en gekoppeld worden aan het platform. Hiervoor zijn zij spoedig op zoek naar een zelfstandige front end Developer die ervaring heeft met nieuwere versies van Angular. Hierbij is het handig als je al eens gewerkt hebt in een .NET C# omgeving, maar dit is geen vereiste. De sfeer in deze jonge hechte groep kun je omschrijven als informeel en gezellig. Daarnaast word er gewerkt vanuit een huiselijk kantoor dat je hoogstwaarschijnlijk nog nooit eerder gezien hebt. Hierdoor heb jij het gevoel dat je aan iets heel moois bouwt in een relaxte sfeer.

Wat heb je nodig?

– HBO werk- en denkniveau
– Minimaal 5 jaar ervaring als Front end Developer
– Ervaring een of meerdere nieuwe versies van Angular(2,4,6)
– Goede beheersing van Nederlandse en Engelse taal
– Je bent een zelfstandige teamplayer en hebt een hands-on mentaliteit

Aanbod:

– Boven marktconform salaris €3.500,- tot €5.000,- (Afhankelijk van kennis en ervaring)
– Vakantiegeld in mei
– Laptop van de zaak
– 24 vakantiedagen
– Flexibele werktijden
– Goede reiskostenvergoeding
– Gratis lunch, leuke internationale uitjes en borrels

Is dit de uitdaging die jij zoekt? Neem dan nu contact op via 088-321 8 123 en vraag naar Anne Taal. Direct solliciteren kan via www.StarApple.nl of mail je cv naar [email protected]

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Engels, Nederlands
Salarisinformatie Bruto € 3.500 - € 5.000 p/m
Bedrijfsomschrijving StarApple is een gespecialiseerd werving & selectie bureau dat uitsluitend opereert in de IT branche en waar de wensen en eisen van de kandidaat - jij dus - centraal staan.

Hoe moet je dat zien? Contact verloopt op de manier en het tijdstip dat jij aangeeft. Zie StarApple als een 'one stop shop' voor ICT-banen. Je praat met een consultant en neemt je wensen en huidige situatie met ons door zodat wij voor jou zo duidelijk en direct mogelijk kunnen aangeven wat jij precies zoekt in je nieuwe functie bij je potentiële nieuwe werkgever.

Onze focus ligt voornamelijk op Microsoft .NET, PHP, JAVA, Testing en Beheer. Ook richten wij ons op DBA, ERP en CRM. Mocht jouw ambitie breder liggen kun je dit uiteraard bij ons aangeven.

Om een zo goed mogelijke brug te slaan tussen IT en het recruitment proces heeft StarApple een ontwikkelaar in dienst. Op deze manier kunnen wij de technische ambities van kandidaten goed begrijpen en curriculum vitae goed beoordelen om zowel op persoonlijk als technisch vlak de beste kandidaat te introduceren.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare ICT Vacatures in Capelle aan den IJssel Bekijk alle soortgelijke vacatures
Meer soortgelijke vacatures
  1. ICTerGezocht.nl
  2. ICT Vacatures
  3. Capelle aan den IJssel