Vacature Senior .NET developer | 's-Hertogenbosch - Den Bosch

Den Bosch

Star Apple
  • Star Apple Bedrijfsprofiel
  • HBO of hoger
  • Senior niveau
  • Vast contract
  • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Ben jij als Senior .NET developer op zoek naar een uitdagende functie waarin jij niet alleen als backend developer werkt, maar ook samen met jouw team gaat leren te werken met Angular? Dan is dit een unieke kans!

Jouw team van vier collega .NET developers is verantwoordelijk voor het bouwen van de ETL processen van jouw nieuwe werkgever. Op dit moment wordt de front-end gedaan door een extern team van professionals. Echter wilt jouw nieuwe werkgever graag intern deze kennis uitbreiden en heeft dan ook de ambitie om dit voor het eind van het jaar intern te gaan aanpakken. Dit betekend dat jij als senior .NET ontwikkelaar de ideale kans krijgt om jezelf samen met jouw collega’s te ontwikkelen als full stack developer.

Als senior .NET ontwikkelaar werk jij bij deze gave werkgever met C# .NET, SQL, JavaScript, REST API, Docker en Angular. Als team zijn jullie zowel verantwoordelijk voor de backend (C# .NET, SQL), maar ook voor het ontwikkelen van features in de front-end die horen bij het configureren van het ETL proces.

Jouw nieuwe werkgever
Als senior .NET ontwikkelaar ga jij aan de slag bij een ontzettend gaaf bedrijf! Deze organisatie is zowel nationaal als internationaal actief. Met drie vestigingen waarvan één in Toronto zijn zij actief bezig met het veroveren van verschillende landen. In Nederland, Belgie en Duitsland zijn zij inmiddels marktleider op het gebied van facturatie software. Inmiddels is het software pakket dat zij aanbieden niet weg te denken bij hun beursgenoteerde klanten. Dit omdat zij de volledige verantwoordelijkheid nemen als het gaat om de klantervaring rondom facturatie. Vanuit innovatie methodes en intensieve samenwerkingen met diverse professionals kunnen zij een factuurpresentatie garanderen welke inzichtelijk is voor elke klant.

Vanuit een prachtige locatie in de omgeving van ’s-Hertogenbosch werkt het ontwikkelteam voor zowel de nationale als internationale klanten. In totaal telt dit bedrijf circa 50 werknemers verdeeld over drie vestigingen.

Wat jij nodig hebt om in aanmerking te komen
– Aantoonbare HBO werk en denkniveau;
– Jij hebt minimaal 5 jaar relevante werkervaring;
– Jij hebt kennis van en ervaring met: C# .NET, SQL, JavaScript en REST API.
– Als senior .NET developer heb jij of wil jij jezelf graag verdiepen in Angular;
– Een goede beheersing van de Engelse taal in woord en geschrift.

Wat jij naast een gave werkgever en werkomgeving nog meer krijgt
– €3700,–€4900,- op basis van jouw kennis en ervaring;
– 25 vakantiedagen en de mogelijkheid om 8 dagen per jaar er bij te kopen;
– 8% vakantiegeld;
– Een pensioenplan;
– Mogelijkheid om thuis te werken;
– Reiskostenvergoeding;
– Laptop van de zaak;
– Flexibele werktijden.

Ben jij klaar om jezelf niet meer te profileren als backend developer, maar als fullstack developer? Bel dan naar 06-40030958/088-3218123 voor meer informatie. Uiteraard kan jij ook reageren door jouw cv te e-mailen naar

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Engels
Salarisinformatie Bruto € 3.700 p/m
Bedrijfsomschrijving StarApple is een gespecialiseerd werving & selectie bureau dat uitsluitend opereert in de IT branche en waar de wensen en eisen van de kandidaat - jij dus - centraal staan.

Hoe moet je dat zien? Contact verloopt op de manier en het tijdstip dat jij aangeeft. Zie StarApple als een 'one stop shop' voor ICT-banen. Je praat met een consultant en neemt je wensen en huidige situatie met ons door zodat wij voor jou zo duidelijk en direct mogelijk kunnen aangeven wat jij precies zoekt in je nieuwe functie bij je potentiële nieuwe werkgever.

Onze focus ligt voornamelijk op Microsoft .NET, PHP, JAVA, Testing en Beheer. Ook richten wij ons op DBA, ERP en CRM. Mocht jouw ambitie breder liggen kun je dit uiteraard bij ons aangeven.

Om een zo goed mogelijke brug te slaan tussen IT en het recruitment proces heeft StarApple een ontwikkelaar in dienst. Op deze manier kunnen wij de technische ambities van kandidaten goed begrijpen en curriculum vitae goed beoordelen om zowel op persoonlijk als technisch vlak de beste kandidaat te introduceren.

lees meer

Contactpersoon Mathilda van Delden
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare ICT Vacatures in Den Bosch Bekijk alle soortgelijke vacatures
Meer soortgelijke vacatures
  1. ICTerGezocht.nl
  2. ICT Vacatures
  3. Den Bosch