user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Waar wacht je nog op? Schrijf je in en word koning van je carrière!

Vacature Junior-Medior Java frontend developers omgeving Barneveld

in Groenekan

Star Apple BV
  • Star Apple BV
  • MBO niveau 3 of hoger
  • Junior/Medior/Senior niveau
  • Vast contract / Detachering / Tijdelijk contract
  • 40 uur p/w
Functieomschrijving  
Junior-Medior Java frontend developers omgeving Barneveld/Amersfoort

Heb jij werkervaring met Java?
Met name op frontend gebied?

Reageer snel, morgen kun je al op gesprek als je een goed profiel hebt!

De organisatie

Dit bedrijf werkt samen met verschillende providers in Nederland om technische invulling te geven aan frontend gebruikerssystemen. Gezien de informele sfeer en platte structuur kom je met vele facetten van de organisatie in aanraking. Je wordt niet gedetacheerd dus je werkt gewoon in de omgeving van Barneveld en Amersfoort op kantoor op 1 vaste plek. Het bedrijf is al langere tijd in de groei en binnenkort wordt er markt aangeboord in het buitenland!

Als jij bekwaam bent in Java (frontend), dan is het nu je kans om op tijd in te stappen in een groeiende onderneming

Vele projecten zorgen voor voldoende uitdaging om jezelf flink bezig te houden.


Functie


Je zult werken in het software development team om mee te werken aan verschillende frontend systemen inclusief koppelingen met externe systemen. De systemen worden door zeer veel consumenten gebruikt, dus het is belangrijk dat er goed wordt nagedacht over zowel de backend (stabiliteit) als de frontend (gebruiksgemak, validerende code, logische opbouw). De frontend is jouw specialisme.

Software ontwikkelen, doorgroeien, ontplooien

De medior’s en senior’s in je team zul je veel van leren, binnen korte tijd zul je dus flink kunnen doorgroeien!

lees meer

Functie-eisen Eisen

* Minimaal 1 jaar werkervaring met Java op het gebied van frontend ontwikkeling
* JSF
* HTML/CSS/Javascript
* Ervaring met Spring, Hibernate en Struts zijn allemaal een pre
* Kennis van de Nederlandse taal


Aanbod


* Goed (zeker marktconform) salaris
* Vakantiegeld en vakantiedagen
* Secundaire voorwaarden: maatwerk pakket: alles is bespreekbaar, naar jouw persoonlijke wensen

lees meer

Bedrijfsomschrijving StarApple is een gespecialiseerd werving & selectie bureau dat uitsluitend opereert in de IT branche en waar de wensen en eisen van de kandidaat - jij dus - centraal staan.

Hoe moet je dat zien? Contact verloopt op de manier en het tijdstip dat jij aangeeft. Zie StarApple als een ’one stop shop’ voor ICT-banen. Je praat met een consultant en neemt je wensen en huidige situatie met ons door zodat wij voor jou zo duidelijk en direct mogelijk kunnen aangeven wat jij precies zoekt in je nieuwe functie bij je potentiële nieuwe werkgever.

Onze focus ligt voornamelijk op Microsoft .NET, PHP, JAVA, Testing en Beheer. Ook richten wij ons op DBA, ERP en CRM. Mocht jouw ambitie breder liggen kun je dit uiteraard bij ons aangeven.

Om een zo goed mogelijke brug te slaan tussen IT en het recruitment proces heeft StarApple een ontwikkelaar in dienst. Op deze manier kunnen wij de technische ambities van kandidaten goed begrijpen en curriculum vitae goed beoordelen om zowel op persoonlijk als technisch vlak de beste kandidaat te introduceren.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg

erg goed, afhankelijk van kennis en ervaring
Junior-Medior Java frontend developers omgeving Barneveld
Score: 7.7
Stemmen: 2

  1. ICTerGezocht.nl
  2. ICT Vacatures
  3. Groenekan