user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Waar wacht je nog op? Schrijf je in en word koning van je carrière!

Contactgegevens

Star Apple BV https://cdn.ictergezocht.nl/werkgever_groot/2454/03e7ef47cee6fa4ae7567394b99912b7/
Fluitschiplaan 179
2496XW Den Haag Zuid-Holland NL

088 3218 123
Star Apple BV
Score: 8.3
Stemmen: 23

Star Apple BV

Fluitschiplaan 179, Den Haag

Star Apple BV
  • Star Apple BV
  • Den Haag
  • 11 - 50 medewerkers
  • 088 3218 123

StarApple is een gespecialiseerd werving selectie bureau dat uitsluitend opereert in de IT branche en waar de wensen en eisen van de kandidaat - jij dus - centraal staan.

Hoe moet je dat zien? Contact verloopt op de manier en het tijdstip dat jij aangeeft. Zie StarApple als een one stop shop voor ICT-banen. Je praat met een consultant en neemt je wensen en huidige situatie met ons door zodat wij voor jou zo duidelijk en direct mogelijk kunnen aangeven wat jij precies zoekt in je nieuwe functie bij je potentiële nieuwe werkgever.

Onze focus ligt voornamelijk op Microsoft .NET, PHP, JAVA, Testing en Beheer. Ook richten wij ons op DBA, ERP en CRM. Mocht jouw ambitie breder liggen kun je dit uiteraard bij ons aangeven.

Om een zo goed mogelijke brug te slaan tussen IT en het recruitment proces heeft StarApple een ontwikkelaar in dienst. Op deze manier kunnen wij de technische ambities van kandidaten goed begrijpen en curriculum vitae goed beoordelen om zowel op persoonlijk als technisch vlak de beste kandidaat te introduceren.

Werken bij Star Apple BV? Geen openstaande ICT vacatures Bekijk vervulde
4.526 vervulde ICT vacatures
Test Engineer met Technische achtergrond gezocht! (Limburg) (vervuld)
Star Apple Je komt te werken in een team van 6 collega's. Dit team zal bestaan uit ontwikkelaars waarmee jij nauw samenwerkt. Je communiceert je testresultaten door aan je team en ..
Database specialist op SQL platform intern in Zoetermeer (vervuld)
Star Apple Je gaat als SQL Database specialist aan de slag om zware queries te maken, backups en recovery, performance en tuning. Tevens ben je aan de frontend bezig met bouwen van ..
Software ontwikkelaar C#/.NET gezocht voor Regio Amsterdam/Utrecht (vervuld)
Star Apple Op project basis werk je aan verschillende projecten in de omgeving van Utrecht of Noord-Brabant afhankelijk van je woonplaats. Als .NET ontwikkelaar lopen jouw ..
Medior ASP.NET/MVC developer Centrum Amsterdam (vervuld)
Star Apple Als Medior of Senior .NET developer kom je in een team van developers waar je zelfstandig maar tevens in teamverband moet kunnen functioneren. Je zal naast bestaande projecten..
Yes, that’s me. I’m de king of .NET development in Zoetermeer (vervuld)
Star Apple Binnen de functie van .NET developer ben je samen met je team verantwoordelijk voor het ontwikkelen van webapplicaties. Je gaat je als .NET developer richten op het ontwerp ..
Junior/Medior C# developer voor TOP bedrijf in Alkmaar (vervuld)
Star Apple Jij gaat samen met je collega's vanaf scratch een nieuwe product bouwen. Iedereen heeft zijn eigen takenpakket en er is genoeg ruimte voor eigen inbreng. Je moet voortdurend ..
PHP Developer! Snelle groei voor jou en het bedrijf. (vervuld)
Star Apple Het PHP development team bestaat momenteel uit 9 man, ondersteund door 4 heren die support en implementaties oppakken. De meeste jongens hebben al aardig wat ervaring, dus er ..
Amsterdam; Junior / Medior Developer gezocht! (PHP, C#,Java) (vervuld)
Star Apple Je gaat aan de slag binnen een compact en kundig team (een onderdeel van het grotere geheel aan developers) en richt je op de doorontwikkeling van bestaande applicaties en de ..
Almere: Sociale Medior PHP Developer (uitbouwen/verbeteren) (vervuld)
Star Apple Als Medior PHP ontwikkelaar ben je direct onderdeel van het team. Dat wil zeggen dat je op de nodige ondersteuning kan rekenen van de huidige programmeurs, maar dat ook het ..
Medior Java developer in Hilversum (vervuld)
Star Apple In jouw nieuwe rol zal je terechtkomen in een team van 5 man groot. 2 keer per week is er een Scrum meeting en zal je bezig zijn met het ontwikkelen en optimaliseren van de ..
Frontend en Backend ontwikkelaar? Lees dan vooral verder! (vervuld)
Star Apple Zij hebben klanten door het hele land zitten en jij zal ook onderdeel uit gaan maken van een team dat ontzettend veel gaat leren. Telkens afwisselende projecten van gemiddeld ..
Universitair Bèta-afgestudeerd? Medior Testers Gezocht!! (vervuld)
Star Apple Wat doet een technische tester in deze multinational?!Je komt terecht in een team van ongeveer 6 technische testers en 20-30 developers. Jouw taak is om te sparren met de ..
Senior Test Consultants uit s Hertogenbosch reageer snel! (vervuld)
Star Apple Op dit moment zijn er veel grote projecten in de omgeving van Den Bosch. Jij als Senior Test Consultant wordt ingezet voor deze projecten. Jouw dagelijkse werkzaamheden zijn ..
Senior Windows systeembeheerder (auto + topsalaris!) (vervuld)
Star Apple De omgeving is met name gebaseerd op Microsoft oplossingen. Denk aan Microsoft Server, Exchange, en Hyper-V, maar bijvoorbeeld ervaring met VMware en/of Citrix is een pre. ..
Med/Senior/Meewerkend voorman Cutting edge PHP technieken! (vervuld)
Star Apple In je werkzaamheden ben je druk bezig om nieuwe mogelijkheden toe te voegen aan het door hen ontwikkelde mediaplatform. In deze maak je gebruik van de resultaten uit ..
Web applicaties ontwikkelen in de educatiebranche in Eindhoven (vervuld)
Star Apple Als ASP.NET developer maak jij deel uit van het ontwikkelteam en gaat onder andere voor klanten in de overheidsbranche of het bedrijfsleven aan de slag met educatieve ..
In de zomer nog een nieuwe baan als ASP.NET developer in Rotterdam?! (vervuld)
Star Apple Als .NET developer ga je werken aan de frontend én de backend programmatuur. Je zult je hier bezighouden met het ontwerp, de ontwikkeling en onderhoud van (web) ..
Junior Java / Ruby on Rails programmeur in hartje Amsterdam gezocht! (vervuld)
Star Apple Wat ga je doen en waar kom je terecht?verantwoordelijk voor de ontwikkeling van de horeca websites (frontend en backend)samenwerken met de lead programmeur voor de goede ..
WO Starters reageer snel! Nog 2 plaatsen beschikbaar! Rotterdam JAVA (vervuld)
Star Apple Jij bent net afgestuurd op universitair niveau en jij wilt gaan beginnen in een leuk bedrijf waar jij veel kan leren. Tijdens jouw studie is het belangrijk dat jij kennis van ..
Junior Java Ontwikkelaar in Dordrecht (vervuld)
Star Apple Jij bent net afgestuurd op universitair niveau en jij wilt gaan beginnen in een leuk bedrijf waar jij veel kan leren. Tijdens jouw studie is het belangrijk dat jij kennis van ..
Medior PHP Ontwikkelaar gezocht ^ boven ^ Amsterdam (vervuld)
Star Apple Binnen dit bedrijf is men actief in de ontwikkeling van interessante en innovatieve concepten voor grote klanten/namen. De verwachting van de klant is hoog en het interne ..
Als JAVA (Ambtenaar) aan de slag? Lees dan eens verder! (vervuld)
Star Apple Als medior Java programmeur ga jij werken binnen een IT team met 23 medewerkers. Het ontwerpen, ontwikkelen en testen wordt gedaan binnen Scrumteams. Je bent hier dus mede ..
Medior Java developer voor een online platform in Hilversum! (vervuld)
Star Apple In jouw nieuwe rol zal je terechtkomen in een gezellig en hecht team van 5 man groot. 2 keer per week is er een Scrum meeting en zal je bezig zijn met het ontwikkelen en ..
.NET developer gezocht voor product development regio Waalwijk (vervuld)
Star Apple Jij gaat als ervaren C# .NET developer werken binnen een klein en ervaren development team. Hier zal je werken met senior .NET programmeurs en medior .NET programmeurs. Jij ..
Software maken waar je trots op kunt zijn! .NET developer Eindhoven (vervuld)
Star Apple Jij houdt van afwisseling, van variatie? Wil jij complexe uitdagingen hebben waar je veel kunt samenwerken met hoogopgeleide en professionele programmeurs? Je gaat hier ..
Bekijk ICT vacatures
  1. ICTerGezocht.nl
  2. ICT bedrijven
  3. Den Haag