Contact

iLLUMiON https://cdn.ictergezocht.nl/logo_groot/corporatelivesk_jpg.jpg
Radioweg c 1
1324KW Almere Flevoland NL

Score: 8.4
Stemmen: 2

iLLUMiON

Vacatures & Werken bij iLLUMiON

iLLUMiON

Wij zijn een team van jonge, creatieve en gepassioneerde denkers. Wij worden gedreven door vraagstukken over de ontsluiting van kennis. Dit is de rode draad in alle toepassingen die wij tot nog toe hebben ontwikkeld.

Onze wortels liggen in het ontwikkelen van oplossingen voor social intranet en kennismanagement.
Wij geloven in het gezamenlijk met de klant werken aan oplossingen, wij zitten graag tegenover de denkers van onze klanten.

Het is een uitdaging om tegemoet te komen aan hun hoge eisen en daar iets aan toe te voegen. Dit laatste realiseren we door oplossingen van het ene terrein steeds te betrekken op dat van het andere. Onze kennis en ervaring telt op deze manier op en het niveau van onze oplossingen ligt na ieder project weer een stapje hoger.

Waar we mee bezig zijn?
Afgelopen jaren hebben wij ervaring opgedaan met het bouwen van traditionele intranet-omgevingen en de koppeling van diverse juridische zoekmachines. Hierdoor zijn we bekend geraakt met modellen en technologieën op het gebied van classificatie en relevantie-ranking van content en kennis.
Op dit moment werken we aan het combineren van deze kant van kennismanagement met web 2.0 toepassingen. Wij hebben zelf hoge verwachtingen van de potentie van deze oplossingsrichting voor het delen en verrijken van de kennis binnen een organisatie.

Onze droom en ultieme werkelijkheid is een zelflerend zoeksysteem dat gebruikmaakt van het zoekgedrag van de gebruiker. De essentie hierbij is dat de interface zich verdiept in de gebruiker in plaats van andersom, zoals nu vaak het geva

iLLUMiON Vacatures > Geen openstaande ICT vacatures
Bekijk ICT vacatures