Contact

Total Support https://cdn.ictergezocht.nl/logo_groot/dlcompanielogo_jpg_copy11.jpg
Furkapas 8
5624MD Eindhoven Noord-Brabant NL

Score: 8.4
Stemmen: 2

Total Support

Vacatures & Werken bij Total Support

Total Support

Total Support te Eindhoven is een partner als het gaat om het ontwerpen en opzetten van een dynamische en interactieve website. Of het nu gaat om een geheel nieuw ontwerp of om interactieve toepassingen op uw website, Total Support biedt oplossingen. Voor onze klanten ontwikkelen wij websites, intranetsystemen, on-line catalogisystemen en meer veel meer.

Design Techniek
Total Support beschikt over een webdesign afdeling met specialisten op het gebied van grafische vormgeving en 3D design. Wij onderscheiden ons door onze hang naar eenvoud en helderheid. Eenvoud in gebruik. Helderheid in communicatie.

De Total Support programmeurs hebben een gedegen kennis van alle gangbare technieken en talen. Elke programmeur heeft daarnaast een eigen specialiteit die wij afhankelijk van het project inzetten. Naar aanleiding van de analyse formuleren wij een technisch ontwerp, kiezen wij de juiste techniek en bespreken dit met de klant. Pas na goedkeuring beginnen we met de daadwerkelijke programmering.

Wij leveren creatieve en technische oplossingen voor interactieve communicatie via internet . Anders gezegd: wij zijn de digitale interactie specialisten.

Total Support Vacatures > Geen openstaande ICT vacatures
Bekijk ICT vacatures