Vacature Allround Marketeer - Arnhem

Arnhem

Personato Werving en Selectie
 • Personato Werving en Selectie Bedrijfsprofiel
 • HBO of hoger
 • Senior niveau
 • Vast contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Om verdere groei te realiseren is onze opdrachtgever op zoek naar een allround marketeer. In deze rol sta jij aan de basis van een nieuwe op te zetten marketingteam en ga je in eerste instantie aan de slag met het creëren van content vanuit storytelling. Daarnaast sta je veel in contact met externe partijen en gebruik je jouw directeur als klankbord om Social Media strategieën te bedenken en uit te voeren. Jij gaat tevens uitvoering geven aan deze ideeën, zodat zowel off- als online platformen meer traffic gaan generen.

Taken en verantwoordelijkheden:

 • Na een kennismaking met jouw nieuwe collega’s en de (marketing)visie van het bedrijf ga jij aan de slag met een Roadmap die prioriteiten op het gebied van marketingcommunicatie inzichtelijk maken;
 • Je kijkt kritisch naar samenwerkingen met externe partijen en besteed waar nodig onderdelen uit. Uiteindelijk is het de bedoeling dat specifieke marketingspecialisten aan het team worden toegevoegd;
 • Jij gaat het verhaal vertellen door middel van online platformen, maar maakt hierin tevens gebruik van communicatie aan de hand van traditionele middelen zoals papier;
 • Door jouw inspanning ontstaat er meer traffic, welke jij zelf gaan controleren. Jouw analytische blik zorgt ervoor dat je deze data op de juiste manier intern verspreidt.

lees meer

Functie-eisen

Voor de functie van Allround Marketeer zijn wij op zoek naar een ervaren persoon met een hoge mate van zelfstandigheid. Jij bent creatief en hebt de inspiratie om daadwerkelijk mee te denken op strategisch vlak. Daarnaast vind je het leuk om deze ideeën ook operationeel uit te gaan voeren. Verder beschik je over;

 • Je hebt bij voorkeur een afgeronde HBO-opleiding in de richting van marketingcommunicatie;
 • Je hebt minimaal 2 jaar ervaring in een vergelijkbare allround marketingfunctie;
 • Je bent in staat content te creëren en mee te denken over de concrete uitvoering;
 • Je bent enthousiast, zelfstandige en creatief. Daarbij zoek je gemakkelijk de samenwerking met externe partijen op;
 • Je bent bezeten van marketing en vindt het gaaf om deze passie uiteindelijk te delen met een nieuw op te zetten. Waarvan jij de voorloper gaat worden!

lees meer

Overige info Arbeidsvoorwaarden

Jij staat aan de beginfase van een nieuwe op te zetten marketingteam. Jouw opgedane kennis zal er uiteindelijk voor kunnen zorgen dat het team wordt aangevuld met specialisten. Zodoende zijn er voldoende doorgroeimogelijkheden aanwezig. Jij krijgt de vrijheid en verantwoordelijk om daadwerkelijk jouw visie op marketing in de praktijk te gaan te gaan voeren. Daarnaast kent de organisatie een prettige werkomgeving en bieden ze goede arbeidsvoorwaarden.

lees meer

Bedrijfsomschrijving

Onze klant, leverancier en beheerder van IT- en datacommunicatiesystemen, is in 1998 gestart en is uitgegroeid tot een gezonde onderneming met een landelijke én internationale klantenkring.

Werkzaamheden worden gecoördineerd vanuit een hypermodern remote-support center in Arnhem. Van hieruit worden klantsystemen permanent bewaakt en beheerd.

De engineers in het veld hebben veel ruimte voor eigen initiatief. Zo kunnen zij op een persoonlijke en betrokken wijze onze diensten bij u uitvoeren. Systemen en procedures helpen hen daarbij om niets te vergeten.

De organisatie is klein genoeg om prettig mee te kunnen samenwerken én groot genoeg om professionele ondersteuning te kunnen borgen.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare ICT Vacatures in Arnhem Bekijk alle soortgelijke vacatures
Meer soortgelijke vacatures
 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Arnhem