Vacature Systeembeheerder

Vacature Uden

Systeembeheerder
ECOM
  • ECOM
  • MBO niveau 3 of hoger
  • Senior niveau
  • Vast contract
  • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving “Het leuke aan deze rol is dat je voor ECOM het gezicht bent voor de klant. Je bent ongeveer 50% van je tijd bij klanten om ze op locatie te voorzien van beheerswerkzaamheden” – Eric van den Brand (Eigenaar ECOM)

In deze vacature heb je een belangrijke rol binnen de organisatie. Jij bent namelijk verantwoordelijk voor het beheer van de IT beheerklanten van ECOM. Zowel remote als on-site geef je jouw klanten ondersteuning en help je ze met al de IT gerelateerde zaken. In principe neem jij niet de telefoon op, daarvoor heeft ECOM een zeer goede Servicedesk die de 1e lijns problemen oppakt. Jij focust je op het contact met je klanten en houd je bezig met mooie projecten, denk daarbij aan het volledig inrichten van een IT omgeving, op locatie of in de Cloud en het implementeren van nieuwe servers en systemen. Deze projecten duren gemiddeld 6-8 weken, dus je hoeft je niet te vervelen!
Bij ECOM werken ze voornamelijk met Windows. Je bent dus ook een échte Windows beheerder, waarbij Linux kennis mooi meegenomen is voor de enkele servers die er nog draaien.

lees meer

Functie-eisen Om voor deze vacature in aanmerking te komen, ben je allereerst een echte vakidioot en is IT echt jouw passie. Daarnaast voldoe je ook aan de volgende kenmerken:
-          Je bent in het bezit van een MBO-diploma in de richting van IT;
-          Je bent analytisch sterk en weet problemen dan ook snel te herkennen en op te lossen;
-          Je hebt kennis van Windows 10 en Windows server;
-          Kennis van Office 365 is een pré;
-          Je hebt ervaring met verschillende virtualisatie platformen en netwerkapparatuur.

Verder ben je communicatief vaardig, sociaal en weet je de klant op de juiste manier te helpen. Je bent namelijk niet voor niets het gezicht van het bedrijf?

lees meer

Taalvaardigheid Handig om te kunnen: Nederlands
Bedrijfsomschrijving In 1997 is ECOM opgericht met maar één doel, de best mogelijke service leveren aan MKB-bedrijven op het gebied van Systeem- en netwerkbeheer. Inmiddels ruim 20 jaar later heeft ECOM een flinke groei doorgemaakt en werken ze inmiddels met 15 IT specialisten op hun kantoor in Uden. Sinds 1999 heeft ECOM ook een development afdeling, waardoor ze een zeer breed IT pakket aan kunnen bieden.Belangrijk is de motto ‘Alles kan’. De ervaring heeft namelijk geleerd dat ook écht alles kan! De kracht van ECOM is het leveren van full support. Ze bieden dan ook service en oplossingen in de meest brede zin van het woord. De bedrijfscultuur van ECOM? Élke dag met een lach op het gezicht naar het werk, maar nóg belangrijker, elke dag met een nog grotere lach naar huis. Plezier in het werk is hartstikke belangrijk en je mag daarom ook echt meedenken in de organisatie, om het bedrijf beter en jouw functie leuker/uitdagender te maken! Alles om jouw carrière te laten slagen. Buiten dat krijg je veel vrijheid in je werk en word je niet continu op je vingers gekeken. Weet je wat ook leuk is? Kom je een paar keer te laat, dan mag jij trakteren op worstenbroodjes! Dat is kenmerkend voor de informele sfeer, waarbij hard werken en humor op de werkvloer zeer belangrijk zijn. Kortom, ECOM is een erg leuk bedrijf, met leuke collega’s, en mooie uitdagingen!

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg

Wat kan ECOM je bieden? Allereerst een super leuke groep collega’s en een inspirerende werkplek, daar begint het namelijk mee. Verder krijg je een goed salaris, 25 vakantiedagen + 3 extra dagen als je niet ziek bent geweest en zijn er volop kansen om je door te ontwikkelen.

lees meer

Contactpersoon Dhr. Bongers Luuk
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare ICT Vacatures Uden Bekijk alle soortgelijke vacatures
  1. ICTerGezocht.nl
  2. ICT Vacatures
  3. Uden