Vacature Coördinator IT Infrastructuur

Vacature Velp

IT Coordinator
Coop Supermarkten
 • Coop Supermarkten
 • MBO niveau 4 of hoger
 • Medior/Senior niveau
 • Vast contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Coop Supermarkten is aan een flinke groei onderhevig. Mede door de overname van een groot aantal supermarkten vorig jaar, breidt de organisatie zich in rap tempo uit. In deze nieuwe rol als Coördinator IT Infrastructuur ben jij verantwoordelijk voor de coördinatie van het infrateam. Jij bent de meewerkend voorman die mede de richting bepaalt van de IT-infrastructuur bij Coop. Jij stuurt aan, richt de IT-omgeving in, ziet waar kostenbesparingen mogelijk zijn en hoe er efficiënter gewerkt kan worden. Daarnaast ben jij ook niet te beroerd om je handen uit je mouwen te steken en kleine changes uit te voeren. Dankzij jouw inbreng komt er meer structuur binnen Coop en krijgt dit team meer richting. Ben jij hier klaar voor? Coop is constant aan het innoveren en nieuwe applicaties worden steeds meer ingezet in Cloud-oplossingen. Jij bent hierin de regisseur en zorgt dat deze technisch en veilig kunnen samenwerken.

Met wie werk jij direct samen?
In deze nieuwe functie werk jij intensief samen met 2 Infra Beheerders van Coop. Zij zijn je directe collega’s en dit team stuur jij aan. Daarnaast rapporteer je direct aan de Operationeel Manager IT. Ook is het belangrijk om goed contact te onderhouden met de leveranciers van het netwerk en de infrastructuur die uitbesteed zijn. Jij weet hier draagvlak te creëren, alles om de IT-infrastructuur van Coop te optimaliseren. Als laatste is je samenwerking met de IT Infrastructuur Architect van Coop ook intensief te noemen. Je leest het al, communicatie en samenwerking is key in deze rol!

lees meer

Functie-eisen Om meewerkend voorman te worden van het IT Infrastructuur-team bij Coop, is het belangrijk dat je al enkele jaren ervaring op hebt gedaan binnen de IT. Kennis en ervaring met de Cloud, Office 365 en Citrix neem je ook mee in je bagage. Daarnaast moet je interesse hebben in moderne technologieën en weten wat er speelt in de branche en wat er mogelijk is met behulp van de leveranciers. Jij bent degene die de IT-infrastructuur naar een hoger niveau brengt, hier haal jij voldoening uit! Samen met een team elke dag beter worden, daar streef je naar.

Verder is het belangrijk dat jij jezelf herkent in onderstaand profiel:
 • Je beschikt over een afgeronde studie MBO niveau 4, of HBO diploma;
 • Je hebt minimaal 3 jaar werkervaring, bijvoorbeeld als Systeem/Netwerk-beheerder, Infrastructuur Coördinator of een soortgelijke IT-functie (bij voorkeur in de Retail);
 • Je hebt kennis van Microsoft Office 365, Citrix, netwerkinfrastructuur en incident/change management processen.

lees meer

Taalvaardigheid Handig om te kunnen: Nederlands
Bedrijfsomschrijving Coop Supermarkten is een unieke en ambitieuze organisatie in de supermarktbranche. Uniek vanwege de coöperatieve basis: een intensieve samenwerking tussen de organisatie en de leden. Ambitieus in het realiseren van een optimale dienstverlening van de leden van de coöperatie, en dat zijn zowel consumenten als ondernemers.Coop bestaat inmiddels uit ruim 300 supermarkten die worden ondersteund door het servicekantoor (Velp/Arnhem), de distributiecentra en de centrale slagerij. Samen maak je ’t verschil. Dat is de payoff van Coop en dat voel je door de hele organisatie heen. Op het servicekantoor werken meer dan 200 mensen vol passie aan een sterk merk dat mede door overnames aan het groeien is. Het merk Coop wordt daardoor groter en groter, tegenwoordig bereiken ze het grote publiek zelfs met landelijke televisiecampagnes. Coop is een moderne organisatie met veel oog voor het menselijke aspect, zowel bij klanten als medewerkers. De organisatie wordt gekenmerkt door korte lijnen en teamwork. De medewerkers maken het verschil en vormen de basis van het succes van Coop.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg

Coop Supermarkten kent goede arbeidsvoorwaarden. Naast de reguliere 24 vakantiedagen kent de organisatie ook erg goede secundaire arbeidsvoorwaarden. En je krijgt ook nog 10% korting op je boodschappen bij Coop Supermarkten!
Bij dit leuke werk hoort ook een passend en marktconform salaris, waar je de komende jaren ook verder in kunt doorgroeien.

lees meer

Contactpersoon Dhr. de Jonge Lars
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare ICT Vacatures Velp Bekijk alle soortgelijke vacatures
 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Velp