user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Waar wacht je nog op? Schrijf je in en word koning van je carrière!

Vacature Traineeship Software Developer

Software Developer
Personato Werving en Selectie
  • Personato Werving en Selectie
  • HBO of hoger
  • Junior niveau
  • Traineeship
  • 40 uur p/w
Functieomschrijving Onze opdrachtgever start op 15 april een nieuwe klas voor het opleiden van Software Developers. Ze zijn op zoek naar HBO/WO starters die de IT in willen. Tijdens deze traineeship krijg je te maken met de nieuwste technologieën, waar C#/.NET de basis is. Het traineeship start met een klassikale bootcamp van twee maanden, waar je kennis maakt met o.a. de volgende technieken en methodieken: C#.NET, DevOps, Javascript, Angular, Web API’s, JSON, SQL Server, MVC/OOP, Scrum, Agile. Je sluit het bootcamp af met twee certificaten op zak, namelijk PSM1 (Professional Scrum Master I) en MCSA 70-483 Programming in C#.

lees meer

Functie-eisen Om voor deze traineeship in aanmerking te komen, ben je allereerst HBO/WO afgestudeerd. Of dat nou is binnen de Finance, Psychologie of Economie, dat maakt niet uit, het gaat erom dat je een HBO/WO studie afgerond hebt.
Daarnaast is het belangrijk dat je hartstikke enthousiast wordt van het ontwikkelen van software. Je hart ligt bij de IT en dit is voor jou de ultieme kans om een dergelijke switch te maken in je carrière.

lees meer

Bedrijfsomschrijving Voor een opdrachtgever in Rotterdam zijn wij op zoek naar mensen met een passie voor IT en dan in het bijzonder voor Software Development. Onze opdrachtgever organiseert traineeships van 2 maanden om mensen op te leiden als Developer. Na deze twee maanden ga je werken bij één van hun klanten, dichtbij jouw woonplaats. De ultieme kans om jezelf om te scholen naar Developer, waar een baan vervolgens gegarandeerd wordt!   Uiteindelijk zal je terecht komen bij een van de klanten van onze opdrachtgever. Elk bedrijf heeft een eigen bedrijfscultuur, maar je komt uiteindelijk ergens terecht waar je het ook naar je zin hebt, want dat vinden ze namelijk het belangrijkste!

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg

Elke trainee die zijn traineeship afrond, start uiteindelijk op een salaris van €2600,- bruto per maand. Vanuit daar is het mogelijk om door te groeien. Een stap van €400,- na je eerste contract is niet onwaarschijnlijk.
De belangrijkste voorwaarde is de kans die je krijgt om je om te scholen als Developer, want dat is het begin van een mooie carrière.

lees meer

Traineeship Software Developer
Score: 8.4
Stemmen: 30

  1. ICTerGezocht.nl
  2. ICT Vacatures
  3. Rotterdam