user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Waar wacht je nog op? Schrijf je in en word koning van je carrière!

Vacature Systeembeheerder

Systeembeheerder
AVG
 • AVG
 • HBO of hoger
 • Medior/Senior niveau
 • Vast contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Voor AVG in Heijen zijn wij op zoek naar een Systeembeheerder die het IT team komt versterken. Jij bent dé Linux specialist, het server landschap en script ontwikkeling daarin hebben geen geheimen voor jou! In deze functie krijg jij de verantwoordelijkheid over de ICT infrastructuur van AVG. Je houdt de ruim 80 virtuele servers up to date, lost errors op in Windows 10, doet configuraties aan routers en weet hoe je upgrades uitvoert. Ook houd jij je bezig met een stuk security en het beheer van VPN en telefooncentrales. Enerzijds zorg jij voor het operationeel beheer, maar je maakt ook een belangrijk onderdeel uit van IT projecten. Denk hierbij aan nieuwe software voor de weegbrug, een nieuw pakket waar de urenregistratie in verwerkt wordt door de afdeling Planning en nieuwe software voor de afdeling Explosieven Opsporing Nederland. Het is daarom heel belangrijk dat je het leuk vindt om samen te werken met andere afdelingen en collega’s. Waarom is deze functie zo gaaf? Je komt in een team te werken waar je de expert op het gebied van systeembeheer en Linux bent, waar je werkzaamheden heel divers zijn en waar je heel veel verantwoordelijkheid krijgt. Alles binnen een organisatie waar een informele sfeer heerst en geen dag hetzelfde is!

Het ICT team bestaat uit een ICT Manager, 3 servicedesk medewerkers en een collega verantwoordelijk voor de projecten. Twee collega’s werken vanuit Duisburg (Duitsland), waardoor er ook een internationaal component zit aan deze functie. AVG beheert zelf haar eigen fysieke servers in Heijen.

lees meer

Functie-eisen Jij bent behulpzaam, zelfstandig en verantwoordelijk en brengt veel kennis en expertise van Linux en systeembeheer met je mee. Jij bent de specialist die op dit moment nog ontbreekt binnen het ICT team van AVG! Ook is het belangrijk dat je bestand bent tegen wat hectiek op de werkvloer, af en toe vliegen de aanvragen je om je oren! Je blijft rustig en weet de juiste prioriteit te leggen.

Verder ben jij de ultieme Systeembeheerder als je:
 • Over een HBO werk- en denkniveau beschikt;
 • Minstens drie jaar kennis en expertise op het gebied van systeembeheer en Linux met je meebrengt om het ICT team naar een hoger niveau te tillen; 
 • Veel verantwoordelijkheid en variatie zoekt in je werk;
 • De Nederlandse taal goed beheerst. Spreek je ook nog redelijk Duits? Dat is helemaal top;
 • Kennis en ervaring hebt met Novell/Micro Focus Open EnterpriseServer/Groupwise/Zenworks en Access Manager.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Handig om te kunnen: Duits
Bedrijfsomschrijving AVG is een betrouwbare partner als het gaat om complete realisatie van projecten. De dienstverlening is onderverdeelt in Infra, Bouwstoffen, Transport en de Explosieve Opsporing Nederland. Vanuit Heijen wordt zowel de Nederlandse als Duitse markt bediend. Het familiebedrijf is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een krachtige speler en blijft groeien! Momenteel werken er ongeveer 175 medewerkers vanuit een 3-tal vestigingen, waar vele diverse projecten worden gerealiseerd. Belangrijk in de bedrijfsvoering is duurzaamheid en CO2 bewust ondernemen. Ook is AVG actief bezig met het invullen en bijdragen aan sociale en maatschappelijke activiteiten. AVG is een echt familiebedrijf, waar collega’s lang blijven werken. Dit komt doordat medewerkers trots zijn op voor AVG te werken en er onderling heel veel betrokkenheid is. Ongetwijfeld dragen de leuke bedrijfsuitjes hier ook zeker aan mee! Het is ook een bedrijf waar heel hard gewerkt wordt, elke dag weer, om de hoogste kwaliteit te leveren. Verwacht geen organisatie waar alles van A tot Z voor je geregeld is, jij moet zelf de handschoenen oppakken om maximaal resultaat te behalen!

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg

Wat maakt werken voor AVG zo gaaf? Je krijgt heel veel verantwoordelijkheid, een plek waar je jezelf echt kunt ontwikkelen en een team van enthousiaste, vriendelijke collega’s. Daarnaast zijn de primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden ook aantrekkelijk. AVG is aangesloten bij de CAO Beroepsgoederenvervoer, waardoor je onder meer 24 vrije dagen hebt + 3,5 ATV-dag, een erg goede pensioenregeling en natuurlijk een goed salaris.

lees meer

Contactpersoon Dhr. de Jonge Lars
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare vacatures voor in regio Heijen Bekijk alle soortgelijke vacatures
 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Heijen