user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Waar wacht je nog op? Schrijf je in en word koning van je carrière!

Vacature Software Developer

Software Developer
Personato Werving en Selectie
 • Personato Werving en Selectie Bedrijfsprofiel
 • HBO of hoger
 • Medior/Senior niveau
 • Vast contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Personato is voor meerdere opdrachtgevers op zoek naar mensen met gewoonweg enorm veel passie voor IT! In het bijzonder naar Software Developers, die het leuk vinden om code te kloppen en te werken aan de vetste producten of diensten. Het leuke is dat je via Personato een baan krijgt waar je onderdeel bent van het geheel en van A tot Z meewerkt/verantwoordelijk bent voor de gehele software en niet slecht een deel van het geheel. Dat geeft je bij oplevering van je product natuurlijk erg veel voldoening en dat is (denken wij!) wat ontwikkelen leuk maakt.

Het kan zijn dat je zelfstandig werkt aan een product, of dat je dat doet in een ontwikkelteam. Werken met Agile, Scrum, Kanban, dat kan dan ook allemaal tot de mogelijkheden behoren. Met welke taal ga je dan schrijven? Dat hangt af van jouw kwaliteiten! Ben jij een échte PHP developer, dat kan! Schrijf je software liever met C#/.Net of Java, kan ook! Of ben je juist op zoek naar een baan als App developer, neem ook dan gerust eens contact me ons op. Wij hebben voor jou de juiste baan!

lees meer

Functie-eisen Omdat we meerdere mogelijkheden hebben en de ene developer de andere niet is, maakt jouw profiel niet veel uit. We gaan uit van jouw kracht en daar matchen we de juiste opdrachtgever bij. Verder voldoe je aan de volgende eisen:
 • Je bent in het bezit van een HBO opleiding, waarbij Software Engineering een belangrijk onderdeel is. Mocht je een MBO opleiding richting software development hebben gedaan, dan heb je meerdere jaren ervaring en weet je ons te overtuigen van jouw kwaliteiten;
 • Je bezit van een HBO/WO denk- en werkniveau;
 • Je hebt ervaring met een of meerdere van de vele ontwikkeltalen;
 • Je bent een Web, Frontend, Backend, full stack of App developer, of te wel je bent gewoon een goede developer! ?  Dan hebben wij een leuke baan voor je!

Het belangrijkste is dat je hartstikke enthousiast wordt van softwareontwikkeling, want dat is jouw vak!

lees meer

Taalvaardigheid Handig om te kunnen: Nederlands
Bedrijfsomschrijving Personato is voor meerdere opdrachtgevers op zoek naar ontwikkeltalenten! Wij brengen je graag in contact met ons uitgebreide en kwalitatief hoogwaardige netwerk. Op basis van jouw kwaliteiten, interesses, brengen we je in contact met jouw ideale werkgever en een prachtige job! Overigens brengen we jou ook alleen in contact met werkgevers die jij aanschouwt als de één op één match en die met jou zijn besproken.We hebben verschillende opdrachtgevers zitten in de regio’s Nijmegen, Eindhoven, Venray, Venlo en Maastricht en alles wat daar tussen valt uiteraard. Dus ben jij op zoek naar een leuke baan als Software Developer en wil je graag geholpen worden door Personato, die voor jou de best mogelijke baan uitzoekt, neem dan gerust eens contact op! Over het algemeen werken we voor zeer informele, leuke bedrijven, waar je echte en meerwaarde kan zijn. Waar je een leuke band opbouwt met je collega’s en je écht wordt gewaardeerd voor hetgeen wat je maakt en wie je bent!Het wel bekende ‘nummertje’ zal je bij onze klanten NOOIT zijn!

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg

We kunnen je garanderen dat je tevreden zult zijn met het salaris dat je gaat verdienen. Onze klanten bieden je namelijk een marktconform salaris waar jij op kan voortborduren. En natuurlijk is er altijd een mogelijkheid tot doorgroeien!

lees meer

Contactpersoon Dhr. Bongers Luuk
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare vacatures voor in regio Eindhoven Bekijk alle soortgelijke vacatures
 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Eindhoven