user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Waar wacht je nog op? Schrijf je in en word koning van je carrière!

Vacature Support Engineer (derde lijn)

NetwerkbeheerderSysteembeheerder
Personato Werving en Selectie
  • Personato Werving en Selectie
  • MBO niveau 3 of hoger
  • Medior/Senior niveau
  • Vast contract
  • 40 uur p/w
Functieomschrijving Voor een IT dienstverlener in Noord-Brabant zijn we op zoek naar een Support Engineer die beschikt over grote technische vaardigheden. Jij bent het eerste aanspreekpunt voor klanten met specifiek technische vragen/storingen (3e lijns). In deze rol staat klantenservice en relatiebeheer voorop. Je volledig inzetten om de klant verder te helpen, dát is waar jij elke dag voor gaat! Jij bent de 3e lijns specialist binnen het bedrijf en zal als vraagbaak fungeren bij de moeilijkste problemen van de klanten. Als er echt geen andere mogelijkheden meer zijn, dan trekt men bij jou aan de bel. Het beperkt zich niet slechts tot het oplossen van deze vragen en storingen. Misschien wel net zo belangrijk is het contact met de klant over de status van deze incidenten en het inspelen op de wensen en behoeften van deze klant. Ook ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van controles van klantsystemen en het desbetreffende onderhoud.
Wat deze functie verder nog meer uitdagend maakt is het feit dat jij ook ingezet wordt om ondersteuning te bieden aan klanten op locatie. Daarnaast werk je intensief samen met netwerkbeheerders bij ingrijpende operaties bij de klant.

lees meer

Functie-eisen Naast het feit dat jij beschikt over veel technische kennis, ben jij onmisbaar binnen het team van Support Engineers. Jij bent degene die bepaald of je de incidenten zelf afhandelt of dat ze doorgezet worden naar de netwerkbeheerder. Jij zorgt er voor dat niet alleen de klantenservice stijgt, maar ook de klanttevredenheid.

Wat maakt jou nog meer de ultieme Support Engineer?
- Je bent in het bezit van een MBO-diploma niveau 4 in de richting van netwerkbeheer/systeembeheer;
- Je hebt certificeringen gehaald op het gebied van netwerkbeheer/systeembeheer;
- Je bent een vrolijke, enthousiaste teamspeler die voldoening haalt uit het helpen van anderen;
- Je hebt goede kennis van Microsoft Exchange en virtualisatie.

lees meer

Bedrijfsomschrijving In deze rol als Support Engineer zal je werkzaam zijn bij een IT dienstverlener in Noord-Brabant. Het gaat om een ambitieuze organisatie die volop in beweging is en in de directe toekomst verder wil groeien. Er is binnen dit bedrijf daarom ruimte om processen te verbeteren en beweging in gang te zetten. In het team waarin jij te werken komt heerst een informele bedrijfscultuur. Het is een relatief jong team met een regionale focus, waar het erg belangrijk is dat jij jezelf bent. Momenten van keihard werken worden in dit team afgewisseld met het maken van plezier en het “wij-gevoel” is hier heel belangrijk. 

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg
Support Engineer (derde lijn)
Score: 7.8
Stemmen: 44

  1. ICTerGezocht.nl
  2. ICT Vacatures
  3. Oss