user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Waar wacht je nog op? Schrijf je in en word koning van je carrière!

Vacature Junior Business Project Manager

in Venlo

Personato Werving en Selectie
 • Personato Werving en Selectie
 • HBO of hoger
 • Junior niveau
 • Vast contract
 • 40 uur p/w
Functieomschrijving Als Junior Business Project Manager ben jij constant bezig met de implementatie van verbeteringen om de customer experience zo optimaal mogelijk te maken. Daarnaast gaat er geen dag voorbij dat jij niet nadenkt over manieren om de efficiency van processen te verhogen. Jij bent nieuwsgierig geboren en streeft naar perfectie. Dit doe je in een klein team waarin hard gewerkt wordt, maar ook veel plezier gemaakt wordt. In deze functie zal je een coördinerende, leidinggevende rol hebben waarin je met verschillende projecten aan de slag gaat. Essentieel binnen deze functie zijn de online platformen waar Office Depot mee werkt. Deze zijn zo belangrijk dat hier continu verbeteringen aangebracht moeten worden. Als project manager ben je verantwoordelijk voor dit continuous improvement process en breng je de aanpassingen van de IT naar de Business. Jij bent verantwoordelijk voor alle business gerelateerde aspecten van de projecten. Dit kan zijn het plannen en coördineren van de User Acceptance Testing (UAT), de voorbereidende taken of het in kaart brengen en doorvoeren van proceswijzigingen. Daarnaast zal jij je bezig houden met het inzetten van trainingen om de business mee te krijgen. Je bent continu bezig met de wisselwerking tussen enerzijds development en anderzijds de business bij Office Depot. Daarnaast houd je bij alles wat je doet de wensen en behoeften van de stakeholders in je achterhoofd en communiceer je hier dagelijks mee. Jij bent dus niet op je mondje gevallen! In deze rol zal jij je onder meer richten op het schrijven van projectplannen. Je bent nauwkeurig, want jij bent verantwoordelijk voor de voortgang van de projecten!

lees meer

Functie-eisen Je hoeft nog niet de nummer 1 Project Manager te zijn, maar wilt dit wél worden! Jij past je gemakkelijk aan, bent zelfstandig en krijgt energie van verantwoordelijkheid. Agile werken is je op het lijf geschreven en de vrijheid die je geboden wordt binnen deze functie maakt je gelukkig. Daarnaast sta jij sterk in je schoenen, beschik jij over een groot analytisch vermogen én doe je alles met een lach!Verdere eisen zijn onderstaande punten:
 • Je bent in het bezit van een HBO-diploma, bijvoorbeeld in de richting project management of MER;
 • Je beschikt over minimaal 1-3 jaar werkervaring in een soortgelijke rol;
 • Goede beheersing van de Engelse taal in combinatie met Nederlands en/of Duits;
 • Goede communicatieve vaardigheden en geen angst om presentaties te geven;
 • Analytisch inzicht en plezier halen uit het ‘uitpluizen van parameters’;
 • Goede planningsvaardigheden en niet bang om onder druk te presteren;
 • Jij begrijpt hoe complexe systemen werken en weet deze te simplificeren;
 • Ervaring met STEP/Hybris/Salesforce is een pré.
Let op: je hoeft geen ICT-achtergrond te hebben voor deze rol, maar wel aantoonbare affiniteit binnen dit vakgebied.

lees meer

Bedrijfsomschrijving Office Depot is dé specialist op het gebied van kantoorartikelen in Europa. Vanuit het hoofdkantoor in Venlo worden door circa 750 medewerkers bijna alle landen in Europa bediend.
Office Depot is een innovatieve organisatie, die de laatste jaren flink investeert in het E-commerce platform. Niet alleen is alle online marketing expertise in huis gehaald (meer dan 20 specialisten!), ook blijft de organisatie investeren in budgetten en nieuwe ontwikkelingen om de markt altijd een stap voor te blijven. Als Junior Business Project Manager biedt Office Depot dan ook eindeloos veel mogelijkheden om jou in je vak nog verder te ontwikkelen. Vanwege het internationale karakter binnen Office Depot is de bedrijfscultuur ‘multicultureel’ te noemen. Van bijna iedere Europese nationaliteit werkt er wel iemand bij Office Depot, wat maakt dat de voertaal voornamelijk Engels is. Daarnaast is iedereen bij Office Depot zich er van bewust dat je als marktleider iedere dag op je best moet zijn. Jij en je collega’s zullen er dan ook scherp op moeten zijn om iedere dag het beste uit jezelf te halen. Al met al is de cultuur is een mix van innovativiteit, resultaatgerichtheid, maar ook een cultuur waar samenwerken erg belangrijk is.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg