user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Waar wacht je nog op? Schrijf je in en word koning van je carrière!

Vacature Webontwikkelaar 32 - 36 uur

in Utrecht

  • Vilans, In voor Zorg
  • HBO of hoger
  • Medior niveau
  • Tijdelijk contract
  • 32 - 36 uur p/w
Functieomschrijving Met zorg werken aan kwaliteit van leven?
Vilans is hét kenniscentrum voor mensen die langdurende zorg bieden. Wij voorzien hen van praktijkgerichte kennis zodat we samen de kwaliteit van leven verbeteren van mensen die langdurende zorg nodig hebben. Wij zijn een nieuwe organisatie met een rijk verleden. De waarden van waaruit wij werken zijn: ondernemen, inspireren en verbinden.
Onze ambitie is groot! Wij streven naar veranderingen in de praktijk die blijvend zijn. Vilans telt ongeveer 150 medewerkers en is gevestigd op 5 minuten lopen van station Utrecht CS.
Maak bij Vilans jouw ambities waar
Het z?n de mensen van Vilans die deze ambitie waarmaken. Z? zorgen ervoor dat Vilans b? mensen en organisaties die langdurende zorg bieden een betrouwbare en gezaghebbende positie verwerft. Binnen Vilans werk je aan kennis en beleid vóór en in nauwe samenwerking met de prakt?k. Dat vraagt inhoudel?ke kennis, creativiteit en procesvaardigheden. Op die manier spelen onze diensten in op de vragen uit het veld.
Voor het team Informatiemanagement zoeken wij een

Webontwikkelaar, 32 – 36 uur per week, vacaturenummer 5109
Informatiemanagement
De afdeling Informatiemanagement van Vilans is verantwoordelijk voor het ontwikkelen en uitvoeren van de informatiestrategie. Binnen de afdeling zorgt het team Technische Ondersteuning voor de ontwikkeling en beheer van de websites. Onze websites worden gebouwd in het Content Management Systeem Smartsite, Ixperion. Het team bestaat uit twee internetbeheerders en een projectassistent en wordt geleid door de informatiemanager.
Taken
Als webontwikkelaar ontwikkel je zelfstandig of samen met leveranciers nieuwe websites en bouw je verder aan bestaande websites en webapplicaties. Je werkt in diverse projecten. Je werkt veel samen met de internetbeheerders en de informatiemanager. Met jouw creativiteit kun je functionele wensen snel vertalen naar praktische oplossingen. De functie biedt ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en groei op het vakgebied. Taken van de Webontwikkelaar zijn:
? ontwikkelen (50%) en beheren (50%) van een tiental websites en intranetsites
? adviseren over toepassingen van (nieuwe) internettechnologieën
? de doelen vertalen naar functionaliteiten
? de structuur van websites vaststellen
? zorg dragen voor de technische realisatie van de websites en functionaliteiten
? veranderende wensen en eisen verwerken ten aanzien van de functionaliteit
? wijzigingen en nieuwe functionaliteiten testen
? technische problemen oplossen met betrekking tot betreffende websites
? redacteuren ondersteunen bij het gebruik van het systeem.
Profiel

lees meer

Functie-eisen Wij zoeken een enthousiaste collega die
? een HBO of academisch werk- en denkniveau heeft
? beschikt over relevante werkervaring op het gebied van webontwikkeling.
? ervaring heeft met het maken van functionele ontwerpen
? in staat is om de vertaalslag te maken vanuit de individuele cliëntvraag naar het grotere geheel
? zorgvuldig en nauwkeurig werkt
? zich blijft ontwikkelen op technisch vlak
? rekening houdt met collega’s en hulpvaardig is
? effectief communiceert en weet aan te sluiten bij het niveau van de doelgroep
? flexibel is
? in staat en bereid is op belangrijke momenten een extra inspanning te verrichten om taken af te kunnen ronden

Ervaring met Smartsite of Ixperion is een pre. Creativiteit, enthousiasme en in- en externe klantvriendelijkheid zijn een vereiste! We zoeken iemand die het leuk vindt om in teamverband te werken, maar die ook zelfstandig kan werken.

lees meer

Bedrijfsomschrijving Met zorg werken aan kwaliteit van leven?
Vilans is hét onafhankelijke kenniscentrum voor langdurende zorg. Op ons kantoor in hartje Utrecht werken zo’n 150 mensen. Samen met het veld ontwikkelen en verspreiden we praktijkgerichte kennis en verrassende oplossingen die de langdurende zorg helpen verbeteren. Waarom we dat doen? Zo kunnen we samen de kwaliteit van leven verbeteren voor mensen die langdurende zorg nodig hebben. Wij zijn er voor de ouderenzorg, gehandicaptenzorg, de zorg voor chronisch zieken en de thuiszorg.

Maak bij Vilans jouw ambities waar
Vilans is de organisatie waar je kunt bijdragen aan het verbeteren van de kwaliteit van leven van kwetsbare ouderen, mensen met een beperking of chronische ziekte. Je werkt aan oplossingen voor actuele maatschappelijke vraagstukken. Dat doe je in vernieuwende projecten die blijvende verbeteringen in de praktijk opleveren. Er is ruimte om jezelf te ontwikkelen.

Stimuleringsprogramma In voor zorg!
In oktober 2009 startte Vilans samen met het Ministerie van VWS het nieuwe stimuleringsprogramma In voor zorg! voor organisaties actief in verpleging- en verzorging van ouderen, gehandicaptenzorg, thuiszorg en langdurende ggz. Het programma In voor zorg! helpt deze organisaties in de langdurende zorg in te spelen op de vele ontwikkelingen. Denk bijvoorbeeld aan de steeds krappere arbeidsmarkt, economische druk en het daarmee samenhangende overheidsbeleid. Meedoen aan In voor zorg! moet sterkere, klant- en vraaggerichte organisaties opleveren. Hoe bereiken we dat? Organisaties die meedoen, stimuleren de bestaande verbeteractiviteiten in de eigen organisatie en vullen deze aan. In voor zorg! ondersteunt instellingen met kennis, instrumenten om bewezen goede voorbeelden te starten en door te voeren en inzet van een eigen In voor zorgmedewerker. Het op maat invoeren van kennis in de praktijk staat centraal. In voor zorg! zet kennis uitwisselen en delen hoog op de agenda van alle betrokken in de langdurige zorg en biedt op termijn scholing en training voor de deelnemers.
ICT-toepassingen spelen een belangrijke rol bij de uitvoering van het programma In voor zorg. Voor relatie- en accountmanagement gebruiken we een CRM-systeem van Efficy. Voor kennismanagement en e-learning moeten we nog een specifiek systeem kiezen. De tools voor kennismanagement en e-learning zijn van groot belang voor In voor zorg!, omdat deze het uitwisselen van kennis en ervaringen tussen alle betrokken instellingen ondersteunen. Bovendien bieden die tools een infrastructuur voor de inhoudelijke rapportages over de vele verschillende trajecten die in het kader van In voor zorg! bij zorginstellingen starten. Kennismanagement- en e-learningtools dienen dus zowel een ontwikkel- als een rapportagedoel. De te kiezen tools zullen gekoppeld worden aan de In voor zorg-website

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg

maximaal 4.016,-- bruto per maand
Webontwikkelaar 32 - 36 uur
Score: 10.0
Stemmen: 2

  1. ICTerGezocht.nl
  2. ICT Vacatures
  3. Utrecht