Vacature Cloud en Infrastructuur Engineer

Vacature Amstelveen

Infrastructuur Specialist
CGI Nederland B.V.
  • CGI Nederland B.V.
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior niveau
  • Vast contract
  • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Ben jij die Cloud en Infrastructuur engineer die de uitdaging aan gaat innovatieve en betrouwbare cloud- infrastructuur- en netwerkomgevingen voor onze klanten te realiseren?
CGI heef een vacature voor een

Cloud en Infrastructuur Engineer
Fulltime

Wat ga je doen als Cloud en Infrastructuur Engineer?
Als Cloud en Infrastructuur Engineer ben je als geen ander in staat om onze klanten te helpen bestaande infrastructuren te moderniseren, deze te migreren naar/aan te sluiten op de Cloud en infrastructuren effectief te beheren. Samen met je collega’s geef je antwoord op complexe infrastructuur-vraagstukken, automatiseer je routinematige taken en los je problemen op in beheeromgevingen waarbij de klant en dienstverlening centraal staan. Daarnaast heb je een brugfunctie tussen de business en het IT-infrastructuurbeheer.

lees meer

Functie-eisen Je hebt technisch inzicht met de bijbehorende kennis. Je bent van nature nieuwsgierig, proactief en weet anderen gemakkelijk voor jouw ideeën te winnen. Je gaat op je doel af en behaalt graag resultaat samen met je team. Je hebt:
  • Minimaal 2 jaar relevante werkervaring
  • Een afgeronde HBO- of WO-opleiding met een sterk ICT component;
  • Kennis van ITIL processen
  • Certificering in- en meerjarige hands-on ervaring met tenminste één core infrastructuurtechnologie, zoals Linux, VMware, HyperV, Citrix, Cisco of Microsoft Windows Server

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Bedrijfsomschrijving CGI is een van ’s werelds grootste, internationale IT-bedrijven. We zijn niet bij iedereen bekend, al zijn we in de afgelopen 40 jaar flink gegroeid. Onze mensen houden Nederland draaiende. Overheidsinstellingen, banken, infrastructurele organisaties en productiebedrijven zijn klanten van CGI. Projecten die het alledaagse leven van miljoenen mensen raken. Groei mee met ons en maak je ambitie waar.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg
Overige info Wij willen het beste uit jou halen
Wanneer je bij CGI gaat werken kom je terecht op een werkvloer met professionele collega’s en ben je de bouwsteen binnen een hechte community. We stimuleren je in jouw ontwikkeling en bieden je hiervoor alle ruimte.

Wat mag je van ons verwachten:
Bouw met ons aan je carrière
Het is een bijzondere tijd binnen de wereld van IT, de digitale transformatie zit in een versnelling. CGI heeft een schat aan kennis en praktische ervaring op het gebied van digitale transformatie. Zo helpen wij onze klanten belangrijke stappen te zetten op de weg naar hun digitale transformatie en bieden we onze professionals uitdagende carrièremogelijkheden.

Ons succes is gebaseerd op het talent en de betrokkenheid van onze professionals. Samen, als één team, staan we voor de uitdagingen en delen we de beloningen die gepaard gaan met de groei van CGI. Dit versterkt het gevoel van eigenaarschap, want al onze professionals delen mee in de waarde die wij gezamenlijk creëren.

Kom werken bij CGI én bouw samen met ons aan een van de grootste, onafhankelijke, IT en zakelijke dienstverleners ter wereld.

Meer informatie
Meer informatie over de inhoud van de vacature of de sollicitatieprocedure? Neem contact op met de afdeling Recruitment via (088) 564 00 00

Solliciteren op de functie van Cloud en Infrastructuur engineer?
Are you ready to be part of something dynamic? Solliciteer direct via onze sollicitatiepagina, door te klikken op de solliciteerbutton!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

lees meer

Contactpersoon afdeling HR
038-4973306
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!