Vacature Account Manager - Nuvias - Fulltime

Vacature Amsterdam

Nuvias
 • Nuvias
 • HBO of hoger
 • Medior niveau
 • Vast contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving IT is prominent aanwezig in onze maatschappij en is continue in ontwikkeling. IT-distributie is het verbindend onderdeel tussen allerlei technologische ontwikkelingen en een grote verscheidenheid aan kennis partijen die deze technologieën implementeren bij kleine en grote bedrijven en instellingen.

Nuvias wil graag de preferente business partner zijn voor deze kennispartijen en is ontstaan door het samenvoegen van een 4-tal specialistische distributeurs met een breed scala aan producten en diensten en vestigingen in 20 landen in de EMEA-regio.

Nuvias wil een leidende rol spelen in de wereld van IT-distributie door het leveren van een uniek en helder portfolio van producten, diensten en oplossingen met een onderscheidende dienstverlening die concreet bijdraagt aan het realiseren van succesvolle projecten bij de klanten van onze partners. Kennis en gerichte ondersteuning bij verkoop en support, snelheid van handelen, kwaliteit en een persoonlijke relatie staan centraal.

Nuvias werkt in Nederland vanuit 3 kenniseenheden: Advanced Networking, Unified Communicationsen Cyber Security. Elk met een eigen portfolio aan producten, diensten en oplossingen maar verbonden door dezelfde overtuiging: wees de beste!

Voor de kennis eenheid Advanced Networking zijn we op zoek naar een Account Manager die zich graag wil verdiepen in ons brede portfolio, processen en systemen, met oprechte interesse in onze klanten en bij wil dragen aan verdere succesvolle groei.

Als Account Manager ben je onderdeel van het gedreven en enthousiaste advanced networking team in Amsterdam en werk je samen met de andere practices om je doelen zo efficiënt mogelijk te realiseren. Je voelt je comfortabel in een indirecte sales aanpak via het resellerkanaal en je hebt voldoende ervaring in netwerk beveiliging.

Verantwoordelijkheden
 • In je rol als Account Manager ben je commercieel adviseur voor merken als Juniper en Riverbed.
 • Je bent verantwoordelijk voor bestaande resellers en het werven van nieuwe resellers in Nederland.
 • Je werkt nauw samen met je directe collega’s en de manager in Nederland waaraan je rapporteert.
 • Je bent samen met je collega’s de verbindende schakel tussen Nuvias en de vendoren die we vertegenwoordigen.
 • Je bezoekt klanten, neemt deel aan, en organiseert evenementen en presentaties voor resellers en vendoren met als doel de relatie met onze relaties verder te versterken. Op deze manier kun je onze unieke propositie inzetten en resultaten te boeken. Een gezonde winnaarsmentaliteit en teamspirit zijn daarbij een voorwaarde.

lees meer

Functie-eisen Vaardigheden en ervaring
 • 3 tot 5 jaar werkervaring in een vergelijkbare functie in de ICT-sector.
 • Ervaring met networking: switching,routers and security is een pluspunt.
 • Bewezen HBO werk- en denkniveau.
 • Uitstekende beheersing van Nederlands en zakelijk Engels in zowel woord als geschrift.
 • Communicatief vaardig, een proactieve houding, leergierig, gemotiveerd en in staat om je eigen agenda te beheren.
 • Je werkt oplossingsgericht en bent een positieve teamspeler met uitstekende commerciële vaardigheden.
 • Daarnaast heb je oog voor detail, een focus op klantentevredenheid maar ben je vooral een leuke persoon om mee te werken.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands, Engels
Salarisinformatie Salaris in overleg
Overige info Nuvias
Wat Nuvias je biedt
Wij bieden een zeer uitdagende functie met veel ruimte voor eigen initiatief en voldoende doorgroeimogelijkheden bij een sterk groeiende professionele onderneming. Het basissalaris is marktconform en aangevuld met een aantrekkelijk commissieplan.

Een leaseauto van de zaak, telefoon en laptop ter beschikking en goede secundaire voorwaarden

Wie Nuvias is
Wij zijn een jonge, dynamische en gedreven organisatie. Ons doel is om onze partners altijd te voorzien van de beste producten, oplossingen en ondersteunende diensten. Als specialist in value add distributie, beheer en onderhoud van software- en hardware licentiecontracten werken we voor meer dan 3.000 grote en middelgrote organisaties in de gehele Benelux.

lees meer

Contactpersoon Dhr. Henk Snijders
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!