user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag
Contactgegevens

Astorium https://cdn.ictergezocht.nl/werkgever_groot/198/0e65972dce68dad4d52d063967f0a705/
President Kennedylaan 19
2517JK Den Haag Zuid-Holland NL

Astorium
Score: 7.9
Stemmen: 2

Astorium

President Kennedylaan 19, Den Haag

Astorium

Astorium bureau voor Werving Selectie, detachering en interim.
Specialist in IT, HRM, Finance en Legal personeel.

Werken bij Astorium? Geen openstaande ICT vacatures Bekijk vervulde
8 vervulde ICT vacatures
Oracle DBA, Den Haag (vervuld)
Astorium Wij zijn opzoek naar een Oracle DBA met minimaal 2 jaar ervaring voor een project in de regio Den Haag. Duur van de opdracht is tussen de 6 en 12 maanden met de mogelijkheid ..
Ezis / Chipsoft Specialisten gezocht (beheer, ontwikkeling en projectmanagement) (vervuld)
Astorium Voor een grote zorg instelling in de regio Den Haag zijn wij opzoek naar IT'ers die ervaring hebben met Ezis/Chipsoft...
Applicatiebeheer (functioneel en/of technisch) (vervuld)
Astorium De functie Voor onze opdrachtgevers zijn wij opzoek naar functioneel en/of technische Applicatiebeheerders. De taken en verantwoordelijkheden De Applicatiebeheerder ..
Functioneel en Technisch Support Analist (vervuld)
Astorium De Functie Je vormt als Functioneel en Technisch Support Analist binnen de organisatie de bindende schakel tussen onze klanten en onze ontwikkel- en test teams. Als ..
Servicedesk Medewerker/systeembeheer Ondersteuning (vervuld)
Astorium Als Medewerker Helpdesk ondersteun je dagelijks ongeveer 80 gebruikers van de organisatie. Je voorziet de 2 Systeembeheerders van ondersteuning met het beheer, onderhoud en de..
Systeembeheerder met Organisatietalent gezocht! (vervuld)
Astorium Systeembeheerder: Je draagt verantwoordelijkheid voor de continuïteit en de ontwikkeling van de gebruikte applicaties en technische infrastructuur binnen de organisatie, ..
Functioneel Beheerder (omg. Rotterdam) 32-36 uur (vervuld)
Astorium Jouw taken op functioneel Applicatiebeheer gebied: - Je ondersteunt gebruikers (onder meer door het bieden van trainingen); - Je biedt (on)gevraagd advies van de diverse ..
Systeembeheerder met Organisatietalent gezocht (vervuld)
Astorium Het doel van de functie Systeembeheerder Je draagt verantwoordelijkheid voor de continuïteit en de ontwikkeling van de gebruikte applicaties en technische infrastructuur ..
Bekijk ICT vacatures
  1. ICTerGezocht.nl
  2. ICT bedrijven
  3. Den Haag