user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Waar wacht je nog op? Schrijf je in en word koning van je carrière!

Contactgegevens

CDG Automatisering BV https://cdn.ictergezocht.nl/werkgever_groot/190/cfecdb276f634854f3ef915e2e980c31/
Venneperhof b 8-
2151AZ Nieuw-Vennep Noord-Holland NL

CDG Automatisering BV
Score: 7.6
Stemmen: 2

CDG Automatisering BV

Venneperhof b 8-, Nieuw-Vennep

CDG Automatisering BV

CDG Automatisering B.V. is al jarenlang een begrip als toonaangevend dienstverlener en intermediair tussen ICT-bedrijven en ICT-specialisten.

CDG heeft zich vanaf 1990 gespecialiseerd in het detacheren van ICT-professionals. Daarnaast in het zelfstandig uitvoeren van automatiseringsprojecten en implementatietrajecten. U kunt bij ons rekenen op de actieve inzet van ons deskundige team, dat alle ins en outs van deze branche tot in detail kent.

CDG is door verschillende ICT-leveranciers gecertificeerd om hun producten (bijvoorbeeld CA Software) bij bedrijven te implementeren. Deze producten worden al jarenlang door onze bekwame professionals tot volle tevredenheid bij vooraanstaande internationaal opererende bedrijven gemplementeerd en in onderhoud genomen.
Dankzij het uitgebreide klanten portfolio en bewezen staat van dienst geniet CDG het vertrouwen van de markt.

CDG Automatisering nu ook actief in Werving Selectie

Vast dienstverband
Naast de mogelijkheid van een vast dienstverband binnen CDG zijn wij voor een aantal van onze eindklanten tevens actief op het gebied van Werving Selectie (WS).
Dit betekent, dat wij je kunnen bemiddelen voor een vast dienstverband, soms na een periode waarin je tijdelijk gedetacheerd wordt bij je aanstaande werkgever.

Als je voor een vaste baan in de markt bent, geef dat dan duidelijk aan als je je cv instuurt en maak je salariswensen kenbaar, zodat wij op voorhand weten of een geslaagde match tot de mogelijkheden behoort.

Wij hebben regelmatig belangwekkende aanvragen van gerenommeerde, kwalitatief hoogstaande en leuke bedrijven, die op zoek zijn naar eersteklas mensen om daar een lange termijn relatie mee aan te gaan.

Mocht je cv daartoe aanleiding geven, dan gaan we natuurlijk eerst in een uitvoerig gesprek de mens achter de tekst leren kennen. Wij willen namelijk alleen bemiddelen voor kandidaten, waarvan wij absoluut overtuigd zijn, dat zij in de juiste omgeving terecht gaan komen. Omdat wij onze klanten erg goed kennen, zijn wij in staat om jou van tevoren uitgebreid en eerlijk te kunnen informeren.

Uitgangspunten:
- Vertrouwen;
- Kwaliteit staat voorop;
- Liever geen dan een verkeerde kandidaat aangeboden;
- Alle betrokkenen moeten er in alle opzichten op vooruit gaan.

Om een lang verhaal kort te maken:
Ook voor een vaste baan ben je bij ons aan het juiste adres, dus je bent welkom.

Wij zijn je graag van dienst!

Werken bij CDG Automatisering BV? Geen openstaande ICT vacatures Bekijk vervulde
10 vervulde ICT vacatures
Gezocht: BI Consultant voor vast dienstverband (vervuld)
CDG Automatisering BV In opdracht van onze relatie, een ISV (Independent Software Vendor) met een focus op het ontwikkelen van software, het leveren van Business Intelligence oplossingen ..
Vaste baan: Medewerker Customer Serviceteam (vervuld)
ICT dienstverlening Voor onze opdrachtgever zoeken wij regelmatig medewerkers customer serviceteam. De organisatie Opdrachtgever is een beheerorganisatie die monitoring en operationeel beheer..
Functioneel Beheerders (3x) (vervuld)
CDG Automatisering BV Deze verzekeraar houdt zich bezig met de collectieve oudedagsvoorzieningen van ruim vijf miljoen deelnemers in meer dan 100 verschillende fondsen, met een belegd vermogen van ..
Vaste baan: Software/systeem ontwikkelaar (Ansi C) (vervuld)
Automotive Voor onze opdrachtgever, een bekende Holding binnen de automotive branche met meerdere, interessante werkmaatschappijen, zoeken wij een gedreven Software/systeem ontwikkelaar ..
VASTE BAAN! SENIOR PROJECTLEIDER ICT (m/v) (vervuld)
Bouwnijverheid Om hun doelstellingen te kunnen bereiken zijn wij voor onze Opdrachtgever op korte termijn op zoek naar een fulltime Senior Projectleider ICT m/v De functie: De ..
Vacature ICT - Resource consultant / ICT - sales representative Haarlemmermeer (vervuld)
CDG Automatisering BV CDG Automatisering detacheert automatiseringspecialisten door heel Nederland en staat al ruime tijd bekend als de intermediair voor alle (middel)grote software huizen. ..
Incident manager gezocht. Vaste baan, actuele vacature! (vervuld)
Bouwnijverheid Om de doelstellingen te kunnen realiseren zoeken wij namens de opdrachtgever voor ssc ICT met spoed een fulltime Incident Manager / Service Level Manager. Ssc ICT betreft ..
IT Architect gezocht. Vaste baan, actuele vacature. (vervuld)
Bouwnijverheid Om de doelstellingen te kunnen realiseren zoeken wij namens de opdrachtgever voor ssc ICT met spoed een fulltime IT Architect / Systeemontwerper / Infrastructuur Specialist...
Vaste baan! Mobiele functie MET leaseauto. DRIE Werkplekbeheerders gezocht. (vervuld)
Bouwnijverheid Wij zoeken DRIE Werkplek Beheerders / Medewerkers Helpdesk voor onze eindklant/opdrachtgever. Regio’s: De functie van Werkplekbeheerder/Medewerker Helpdesk is een ..
Vaste baan! Ervaren ORACLE PL/SQL Ontwikkelaar (vervuld)
Zakelijke dienstenverlening Wij zoeken voor onze opdrachtgever, een topwerkgever in de zakelijke, internationale dienstverlening, regio Utrecht, een ervaren Software Ontwikkelaar (Oracle PL/SQL). Voor ..
Bekijk ICT vacatures
  1. ICTerGezocht.nl
  2. ICT bedrijven
  3. Nieuw-Vennep