user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Waar wacht je nog op? Schrijf je in en word koning van je carrière!

Contactgegevens

Rijksoverheid https://cdn.ictergezocht.nl/werkgever_groot/1584/277281aada22045c03945dcb2ca6f2ec/
Postbus 9025
2517GK Den Haag Zuid-Holland NL

Rijksoverheid
Score: 10.0
Stemmen: 2

Rijksoverheid

Postbus 9025, Den Haag

Rijksoverheid
  • Rijksoverheid
  • Den Haag
  • > 250 medewerkers

De Rijksoverheid is de verzamelnaam voor alle ministeries, (rijks)diensten en onderdelen, verspreid over het hele land. Daar wordt gewerkt aan zeer uiteenlopende themas. Van onderwijs tot veiligheid op straat, van files tot vrijetijdsbesteding. Zaken die ons allemaal raken. Dat maakt werken bij de Rijksoverheid zo bijzonder. Spreekt dat je aan? Op de website www.werkenvoornederland.nl vind je meer informatie over werken bij de Rijksoverheid en alle actuele vacatures bij de Rijksoverheid.

Werken bij Rijksoverheid? Geen openstaande ICT vacatures Bekijk vervulde
40 vervulde ICT vacatures
Projectleider informatievoorziening (vervuld)
JUSTIS De functie van projectleider informatievoorziening is een nieuwe functie. Zowel de politiek als de maatschappij vraagt om een vernieuwing van de integriteitsproducten die de ..
Het Nationaal Archief in Den Haag zoekt een productspecialist (vervuld)
Rijksoverheid Je bent verantwoordelijk voor een of meer applicaties die het Nationaal Archief gebruikt voor primaire en secundaire taken. Als productspecialist ben je het schakelpunt ..
Het Nationaal Archief in Den Haag zoekt een preservation officer (vervuld)
Rijksoverheid Als preservation officer ben je verantwoordelijk voor: het ontwikkelen en implementeren van preservation beleid. het op de hoogte houden van het Nationaal ..
Het Nationaal Archief in Den Haag zoekt een contractmanager (vervuld)
Rijksoverheid Als contractmanager ben je verantwoordelijk voor het realiseren van een duurzame zakelijke relatie met de externe leveranciers en voor continuïteit en kwaliteit van de ..
Service manager bij het Nationaal Archief (vervuld)
Nationaal Archief • Als service manager ben je verantwoordelijk voor het service delivery management met betrekking tot de operationele beheerprocessen in relatie tot de uitbestede diensten. ..
Business intelligence (BI) informatieanalist bij SZW in Den Haag (vervuld)
Rijksoverheid Je helpt mee het werk van Inspectie SZW te optimaliseren en bijvoorbeeld fraude tegen te gaan. Dit doe je door informatiestromen en het proces van risicoanalyse optimaal op ..
Technisch applicatiebeheerder (vervuld)
Ministerie van Veiligheid en Justitie, Justitiële Informatiedienst (JustID) Je zorgt dat de complexe informatiesystemen in de lucht blijven, zodat alle gebruikers probleemloos hun dagelijkse werk kunnen doen. Als technisch applicatiebeheerder los je ..
Senior Informatiemanager (vervuld)
Rijksoverheid Je adviseert en ondersteunt het management van de vraagorganisatie bij het formuleren van hun informatiebehoeften. Je voert regie over de projecten die voortkomen uit deze ..
Informatieanalist (2 vacatures) bij Dienst Justis (Den Haag) (vervuld)
Rijksoverheid Je analyseert informatie en helpt zo de veranderende bedrijfsprocessen van de Dienst Justis zorgvuldig en toekomstvast vorm te geven. De functie van informatieanalist is een ..
Informatie architect bij Dienst Justis (Den Haag) (vervuld)
Rijksoverheid Je bent verantwoordelijk voor de huidige informatiearchitectuur en informatiebeveiliging van Justis. Je verankert de kaders en strategie van de architectuur in projecten en ..
Senior ICT-beheerder storage (vervuld)
Rijksoverheid Je realiseert en adviseert bij de totstandkoming van adequate (virtuele) ICT-faciliteiten en de instandhouding van de ICT-omgeving. Als senior ICT-beheerder storage beoordeel..
Senior Linux-beheerder (vervuld)
Ministerie van Defensie, Militaire Inlichtingen en Veiligheidsdienst (MIVD) Je realiseert en adviseert bij de totstandkoming van adequate (virtuele) ICT-faciliteiten en de instandhouding van de ICT-omgeving. Als senior Linux-beheerder schat je in wat..
Systeemengineers Collaboration Services (vervuld)
Rijksoverheid Als systeemengineer onderhoud en beheer je zelfstandig het Lotus Domino-platform volgens een Service Level Agreement (SLA). Je lost bijvoorbeeld incidenten en problemen op en ..
Senior adviseur beheer standaarden en open data (vervuld)
Rijksoverheid Je ondersteunt het Forum en College Standaardisatie bij het adviseren aan de ministers van BZK en EL&I op het terrein van interoperabiliteit en standaardisatie. Als ..
Senior architect (vervuld)
Rijksoverheid Wij zijn op zoek naar een senior architect die deskundig is in het aansturen van de inhoudelijke onderdelen van taxonomiebeheer. Je ondersteunt het hoofd Gegevens bij de ..
Senior servicemanager (vervuld)
Rijksoverheid Je signaleert en adviseert over procesmaatregelen om de effectiviteit, efficiency of de kwaliteit van onze dienstverlening te verbeteren. Je werkt mee aan de ontwikkeling van ..
Tactisch beheerder (vervuld)
Ministerie BZK, Logius Tactisch beheerder Ministerie BZK, Logius (Den Haag) Je bent verantwoordelijk voor het functioneren van onze producten en diensten en het tijdig realiseren van ..
Productmarketeer (vervuld)
Ministerie BZK, Logius Productmarketeer Ministerie BZK, Logius (Den Haag) Je bent verantwoordelijk voor de product- en marktcombinaties van Logius. Je behartigt het klantbelang bij interne ..
Senior sourcingmanager (vervuld)
Rijksoverheid Je schetst steeds het beeld van de noodzakelijke (human) resources of stelt dit bij om tot werving, contractering en beëindiging van inzet te komen. Je beheert daarom de ..
Senior medewerker servicecentrum (vervuld)
Ministerie BZK, Logius Senior medewerker servicecentrum Ministerie BZK, Logius (Den Haag) Je beantwoordt complexere meldingen van klanten over de producten en diensten van Logius. Je bent ..
Junior Enterprise Content Management Consultant (vervuld)
Rijksoverheid Wil jij opgeleid worden tot ICT-specialist binnen onze interessante en altijd in ontwikkeling zijnde ICT-organisatie van de AIVD? Als junior ECM-consultant word je opgeleid ..
Business analist bij de Dienst Justitiële Inrichtingen in Gouda (vervuld)
Rijksoverheid Als business analist analyseer je (onderdelen van) de informatiebehoefte van de DJI organisatie; het analyseren van deze behoefte en het formuleren van een eventuele ..
Buildmanager (vervuld)
Ministerie van Defensie Je voert het configuratiebeheer uit van het operationele communicatie- en informatiesysteem van de Defensie Materieel Organisatie. Als buildmanager identificeer en ..
Enterprise systeemarchitect interoperabiliteit (vervuld)
Ministerie van Defensie Je bent verantwoordelijk voor de verbetering van het aspectgebied interoperabiliteit in relatie tot de systeemarchitectuur en de systemen die de commandovoering ondersteunen...
Senior testengineer (vervuld)
Rijksoverheid Je bent verantwoordelijk voor de uitvoer van testen van commandovoeringondersteunende systemen. Als senior testengineer neem je deel aan multidisciplinaire testteams voor ..
Bekijk ICT vacatures
  1. ICTerGezocht.nl
  2. ICT bedrijven
  3. Den Haag