user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Waar wacht je nog op? Schrijf je in en word koning van je carrière!

Contactgegevens

De Blécourt Werving&advies
Arendstraat 27
4901JJ Oosterhout Gld Noord-Brabant NL

De Blécourt Werving&advies
Score: 10.0
Stemmen: 2

De Blécourt Werving&advies

Arendstraat 27, Oosterhout Gld

De Blcourt Werving Advies is het Werving- en Adviesbureau dat met passie en inzicht kwaliteit levert op het gebied van personeelsbemiddeling.

Het is onze overtuiging dat een professionele benadering essentieel is voor onze opdrachtgevers. Daarom gaan wij een stap verder dan het gemiddelde bureau. Zo kijken wij niet alleen kritisch naar de mogelijke kandidaten, maar ook naar de aanvraag. Uit ervaring weten wij dat er vaak een andere behoefte achter de (aan)vraag zit, dan in eerste instantie wordt gecommuniceerd. Wij geloven in helder verwachtingsmanagement. Samen met de opdrachtgever stellen wij een duidelijk profiel samen dat echt aansluit op de functie. Daarnaast creëren wij een heldere presentatie van de organisatie naar de kandidaat toe. Stappen die door de meeste bureaus snel worden vergeten.

Werken bij De Blécourt Werving&advies? Geen openstaande ICT vacatures Bekijk vervulde
1 vervulde ICT vacature
Junior IT Security Consultant (vervuld)
Je bent, als Junior Support consultant, (mede-) verantwoordelijk voor het oplossen van de vraagstukken van onze ressellers door heel Nederland. Vanuit ons kantoor in ..
Bekijk ICT vacatures
  1. ICTerGezocht.nl
  2. ICT bedrijven
  3. Oosterhout Gld