user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Vacature Java Developer (bij een Top Employer ICT)

Software DeveloperJava
Aatop ICT
 • Aatop ICT
 • HBO of hoger
 • Junior/Medior/Senior niveau
 • Vast contract
 • 40 uur p/w
Functieomschrijving Softwaresystemen bouwen die er toe doen. Niet zomaar voor de bakker op de hoek, maar voor organisaties waar vrijwel iedere Nederlander mee in aanraking komt. Van geboorteregistratie tot pensioenuitkering, van het NS-planningssysteem tot een woningcorporatiesysteem. Veel burgers doorkruisen dagelijks de door Info Supporters gebouwde code. Dat moet code zijn die werkt, die veilig en betrouwbaar is. Dit vraagt om engineers met vakmanschap.
Als Java-organisatie staat Info Support voor het spotten van innovatieve technologie om die vervolgens op het juiste moment in te zetten. Voorbeelden daarvan op dit moment zijn: Docker, microservices, Spring(boot), Continuous Delivery, Java, Scala, NodeJS, TypeScript.
Info Support houdt hun expertise niet voor zichzelf. Zij zien het als hun missie om hun vakmanschap te delen en zo mee te werken aan een betere IT-wereld.

Wat ga je doen:
Info Support ziet het een uitdaging om jou aantrekkelijk werk te bieden waarin jij je zowel persoonlijk als vakinhoudelijk kunt blijven ontwikkelen. Ze bieden je complexe en uitdagende projecten die zich in de kopgroep van de IT ontwikkeling bij hun klanten begeven. Omdat het uitvoeren van dit soort projecten veel van je vraagt, biedt Info Support je gedegen ondersteuning en begeleiding. Dat wordt geboden door een maatwerktraject, afgestemd op jouw wensen en behoeften.
Passie, ‘het willen weten’ en vakmanschap zit in de ‘genen’ van de Javanen bij Info Support wordt steeds verder uitgebouwd. Als Java Developer krijgen volop de ruimte om je kennis op peil te houden. Het bezoeken van conferenties of het volgen van trainingen vormt hierbij een belangrijke ingrediënt. JavaOne, QCon, Devoxx, J-Fall, Scaladays, GOTO: zomaar een aantal conferenties waar jaarlijks Info Support-Javanen naar toe gaan.

Collega’s die het leuk vinden geven zelf allerlei sessies. Intern op de wekelijkse kennisavond of extern op Nederlandse of Internationale conferenties. Andere collega’s schrijven artikelen in vakbladen zoals Java Magazine. Zoals eerder genoemd: Info Support ziet het als hun missie om hun vakmanschap te delen en zo mee te werken aan een betere IT-wereld. Kortom: genoeg mogelijkheden om jezelf verder te professionaliseren.

lees meer

Functie-eisen Je bent een zelfstandige IT-professional die kwaliteit levert. Je heb een passie voor software en kunt goed samenwerken. Je bent in staat om complexe vraagstukken op te lossen, zodat jij de beste oplossing kunt bieden aan de klant.
Verder heb je:
 • een afgeronde HBO- of universitaire opleiding Informatica of Software Engineering
 • minimaal twee jaar ervaring als Java
 • een brede kennis van Java-tools en technieken

lees meer

Bedrijfsomschrijving Aatop ICT en Info Support hebben een nauwe samenwerking met elkaar als het gaat om het werven van nieuwe collega’s voor Info Support. Info Support groeit en is ambitieus. We zoeken voor hen Software Developers die graag willen werken aan uitdagende projecten voor klanten als VGZ, Rabobank, Ministerie van Binnenlandse Zaken, enzovoort.
Op 1 februari 2018 is Info Support door het Top Employer Institute uitgeroepen tot Top Employer ICT Nederland. Daarmee is Info Support de enige organisatie wereldwijd die het exclusieve certificaat voor de 20e keer op rij in de wacht sleept. De certificering is een mooie erkenning van het feit dat Info Support niet alleen beschikt over fantastische medewerkers, maar ook dat ze als werkgever aandacht besteden aan de ontwikkeling en het werkplezier van die medewerkers.

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 3.500 - € 4.500 p/m
Aantal uur per week 40 uur p/w
remarks
Java Developer (bij een Top Employer ICT)
Score: 9.4
Stemmen: 49

 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Veenendaal