user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Waar wacht je nog op? Schrijf je in en word koning van je carrière!

Vacature SQL Database Specialist (Levarht, de Kwakel)

Databasebeheerder (DBA)
Aatop ICT
 • Aatop ICT
 • HBO of hoger
 • Medior/Senior niveau
 • Vast contract
 • 40 uur p/w
Functieomschrijving Voor onze klant, Levarht in de Kwakel (bij Uithoorn), zijn wij op zoek naar een

SQL Database Specialist

Je ondersteunt de business en financiën met de gevraagde informatie en inzichten door het juist inrichten van het Datawarehous. Het DWH is de basis voor alle data opslag welke het fundament gaat worden voor sturing en prognoses. Je bent de beheerder, ontwikkelaar en sparringpartner van het BI team en financiën. Eventuele operationele problemen los je op en verder ondersteun je tweede- en derdelijns bij vragen en storingen.
Je zorgt voor de herstelbaarheid van informatie met een plan voor uitwijk, back up en recovery.  Je werkt in een klein team dat over de breedte de business ondersteunt en elkaar aanvult waar nodig.

lees meer

Functie-eisen
 • Een opleiding op HBO/WO niveau, Informatica of Bedrijfskunde
 • Uitgebreide kennis van SQL 2008, 2012 en 2017
 • Kennis van T-SQL/ETL processen en SSRS/SSAS/SSIS
 • Minimaal 10 jaar ervaring in een vergelijkbare functie
Je bent accuraat, flexibel en analytisch. Je communiceert makkelijk op alle niveaus en kunt mensen meenemen bij nieuwe inzichten en ideeën. Je hebt drive, bent een doorzetter en steeds bezig met verbeteren en vernieuwen. Werken in projecten heeft geen geheimen meer voor je.  Je beheerst Nederlands en Engels zowel in woord als geschrift.

lees meer

Bedrijfsomschrijving Opa Levarht startte het bedrijf in 1933. Zijn passie en perfectionisme zorgde er in die jaren al voor dat hij in de wijde omtrek samenwerkingen aanging met telers, om zo de klanten topkwaliteit te kunnen bieden.
Nu, ruim 85 jaar later, zitten deze passie en pioniersgeest nog steeds in het DNA van ons familiebedrijf. Eigenschappen die we meebrengen in de samenwerking met onze klanten, onze ketenpartners en bovenal in de samenwerking onder collega’s. Dit DNA en de combinatie van eigen productie met die van onze partnertelers, stellen ons in staat om onze klanten wereldwijd en jaarrond de beste kwaliteit te leveren in een zo kort mogelijke tijd.
Met onze strategie richten wij ons op slimme toepassing van technologie en digitalisering. Wij willen hierin een leidende organisatie zijn!

Daarbij kan jij als SQL Database Specialist van grote invloed zijn!

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 3.000 - € 4.000 p/m
Aantal uur per week 40 uur p/w
remarks
SQL Database Specialist (Levarht, de Kwakel)
Score: 9.6
Stemmen: 12

 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. De Kwakel