user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Vacature Deploymentmanager

in Utrecht

Ziggo
  • Ziggo
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior niveau
  • Vast contract
  • 40 uur p/w
Functieomschrijving Deploymentmanager
Standplaats; Utrecht


Ziggo in Utrecht zoekt voor de vacature van Deploymentmanager een kandidaat met een afgeronde HBO/WO-opleiding in de richting van Communicatie-, Informatie-, Bedrijfs- of Bestuurskunde.

Is jouw drijfveer het nastreven van vlekkeloos in productie nemen van nieuwe danwel gewijzigde applicaties en voel jij je thuis in een dynamische afdeling en ben je innovatief ingesteld?

Je functie als Deploymentmanager
Voor de afdeling Applications Operations zijn wij op zoek naar een Deploymentmanager die zich thuis voelt in een dynamisch bedrijf met grote mogelijkheden en die actief meedenkt over het verbeteren van bestaande processen, systemen en implementaties.

Als Deploymentmanager ben je verantwoordelijk voor het implementeren van diverse projecten tegelijkertijd en je zorgt ervoor dat deze projecten technisch vlekkeloos in productie genomen worden. Je hebt overzicht over alle wijzigingen binnen de verschillende domeinen en zorgt voor de juiste configuratie op de testomgevingen en de productieomgevingen. Je bent een teamspeler en houdt contact met alle spelers binnen het voortbrengingsproces waaronder ontwikkelaars, testmedewerkers, projectleiders en releasemanagers.

Je bent verantwoordelijk voor het gehele deploymentproces en zorgt ervoor dat alle veranderingen met de afhankelijkheden goed in kaart zijn gebracht. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het opstellen van de testdraaiboeken en de productiedraaiboeken.

Je bent een autoriteit op het gebied van implementatiemanagement. Je onderhoudt het netwerk binnen en buiten het team en je bent samen met de manager Testmanagement en Deployment op zoek naar mogelijkheden om het deploymentproces te verbeteren. Het gaat hier om verbeteringen in het implementatieproces bij projecten en bij het interne deploymentproces. Je bent bewust van jouw positie binnen de projectteams en binnen systeemontwikkeling. Samen met andere IT’ers en business werk je naar een eindresultaat waarbij kwaliteit op één staat.

Je verantwoordelijkheden
Zelf rapporteer je aan de Manager Testmanagement en Deployment van de afdeling Applications Operations. Als verantwoordelijke voor het implementatieproces ben je verantwoordelijk voor het voorbereiden en uitvoeren van deploymentactiviteiten die er voor zorgen dat omgevingen (test en productie) de juiste versie bevatten zoals aangegeven door de testcoördinatoren en releasemanagers.

Je ondersteunt de testcoördinatoren bij het plannen van de implementatie op de testomgeving en ondersteunt de releasemanager bij de productie livegang.

De volgende activiteiten behoren hiertoe:
• Opstellen draaiboeken voor zowel testomgevingen als productieomgeving
• Het afstemmen met de beheerorganisatie voor de implementatie momenten voor de verschillende releases en projecten
• Bewaken van de kwaliteit van de opleveringen vanuit het Application Development proces
• Onderkennen, anticiperen en rapporteren aan Manager Testmanagement en Deployment van risico's ten aanzien van het implementatieproces
• Voortgangsbewaking op implementatieproces tijdens implementaties
• Het initiëren van verbeteringen aan het implementatieproces in samenwerking met ontwikkelaars, testers en projectleiders
• Meewerken aan het inrichten van (OTAP) omgevingen
• Aansturen van beheerders tijdens het implementatieproces;

lees meer

Functie-eisen Een Deploymentmanager die gestimuleerd wordt door de hoogst haalbare kwaliteit.

Verder beschik je over:
• HBO/WO werk en denkniveau, bij voorkeur een opleiding op het gebied van Communicatie-, Informatie-, Bedrijfs- of Bestuurskunde
• Minstens 2 jaar ervaring op het gebied van implementatiemanagement
• Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift
• Kennis van en ervaring met verschillende systeemontwikkelingmethodieken
• ITIL en/of BISL gecertificeerd
• Verder ben je pro-actief en stressbestendig en beschik je over de volgende competenties: zelfstandig, resultaat- en kwaliteitsgericht, probleemanalytisch, mondelinge en schriftelijke communicatie, luisteren en overtuigingskracht

Ziggo biedt
Wij bieden jou een sleutelrol binnen een dynamische afdeling. Daarbij is er voldoende ruimte voor je persoonlijke ontwikkeling en verdere verdieping van de functie. Je salaris is afhankelijk van de zwaarte van je functie en je kennis- en ervaringsniveau en is gebaseerd op de CAO Kabel & Telecom. Daarnaast ontvang je elke maand een Benefit Budget om naar eigen inzicht te besteden, bijvoorbeeld aan extra vakantiedagen, korting eigen product of om gewoon uit te laten betalen.

Ziggo
Ziggo is een jong bedrijf dat bijna 7 miljoen mensen toegang geeft tot entertainment, informatie en communicatie via televisie, internet en telefonie. Een bedrijf dat wil inspireren en waar mensen werken die het beste uit zichzelf willen halen. Mensen met gevoel. Mensen die meedoen.

Geïnteresseerd?
Enthousiast geworden en herken jij jezelf in bovenstaand profiel? Solliciteer dan direct t.a.v. de afdeling Recruitment via de onderstaande link. Voor vragen over de procedure kun je bellen met de afdeling Recruitment, op telefoonnummer 088-7173779.

http://ziggo.heeft-vacatures.nl/D/8957/V131/solliciteren

Of reageer via de 'Solliciteer nu' button.


Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

lees meer

Bedrijfsomschrijving Ziggo is een jong bedrijf dat bijna 7 miljoen mensen toegang geeft tot entertainment, informatie en communicatie via televisie, internet en telefonie. Een bedrijf dat wil inspireren en waar mensen werken die het beste uit zichzelf willen halen. Mensen met gevoel. Mensen die meedoen.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg

Uitstekende arbeidsvoorwaarden