Contact   |   Voorwaarden
Contact   |   Voorwaarden

Vacature Allround Systeembeheerder

in Amsterdam

  • MBO / HBO
  • 3 - 10 jaar ervaring
  • Vast contract
  • Salaris in overleg
  • 40 uur per week
Bekijk andere vacatures voor Systeembeheerder in regio Amsterdam Bekijk alle 32 vacatures
Functieomschrijving Allround Systeembeheerder

Categorie: Systeem- en netwerkbeheer
Relevante werkervaring: 3 jaar
Aantal uur: 40 uur per week

Beschouw jij jezelf als een breed geori nteerde systeembeheerder en ben je op zoek naar een jonge, groeiende organisatie waar jouw kennis kan worden ingezet bij een breed scala aan Amsterdamse bedrijven?

ICTerGezocht.nl is per direct op zoek naar een enthousiaste Microsoft geori nteerde systeembeheerder ter versterking van ons IT-team.

Over ICTerGezocht.nl
ICTerGezocht.nl is gespecialiseerd in IT-advies, installatie en beheer voor het midden en klein bedrijf. Met bijna tien jaar ervaring zijn wij d  specialist in het inrichten en beheren van de computernetwerken van onze klanten. We hebben veel ervaring met zakelijke dienstverleners en in het bijzonder met de advocatuur. Een zeer klantgerichte en professionele service staat bij ons centraal. Ons kantoor is gevestigd in het centrum van Amsterdam, bij de Westertoren.

De functie
Als systeembeheerder ben je verantwoordelijk voor het zelfstandig inrichten en beheren van systemen en netwerken van klanten en ondersteun je waar nodig je collega s. Je bent mede verantwoordelijk voor zowel het remote beheer als het beheer van systemen op locatie. De server systemen zijn Microsoft-based (SBS 2003/2008/2011, Exchange, SQL- en terminal server).

Veel van onze klanten kiezen voor een cloud oplossing zoals Microsoft Office 365 als onderdeel van hun IT omgeving. Je bent net zoals enthousiast als wij over de nieuwe mogelijkheden die deze producten. Jouw kennis en interesse helpt onze klanten verder met hun ambities.
Functieomschrijving

  Je beschikt over minimaal een afgeronde MBO opleiding in technische richting en hebt HBO werk- en denkniveau
  Je hebt minimaal 3 jaar relevante werkervaring in de ICT
  Je bent in staat om je kennis zowel mondeling als schriftelijk helder en duidelijk te presenteren
  Uitstekende kennis van Microsoft producten, waarin je bij voorkeur gecertificeerd bent
  Woonachtig in/om Amsterdam of je bent bereid te reizen naar Amsterdam en in het bezit van een rijbewijs

Persoonlijkheid
  Je werkt zowel zelfstandig als ondersteunend in teamverband
  Je neemt initiatief, je hebt geen 9 tot 5 mentaliteit
  Je bent communicatief vaardig en representatief

Je hebt kennis en ervaring met:
  Windows (Small Business) Server 2003/2008/2011
  Windows   Mac OSX op de werkplek
  Implementeren en configureren van netwerken en internet connectiviteit
  Symantec back-up oplossingen
  Symantec security oplossingen
  Hyper-V en Vmware virtualisatie
  Microsoft Office 365 en/of de onderliggende producten (Exchange, Sharepoint en Lync)

Wij bieden
ICTerGezocht.nl biedt een zeer afwisselende functie, waarbij je zowel remote vanuit ons kantoor in het centrum van Amsterdam, als op locatie bij onze klanten aan het werk bent. We bieden je alle mogelijkheden om te werken met een grote variatie aan klanten en de daarbij behorende verschillende technologie n.

ICTerGezocht.nl biedt je naast een goed salaris, een bonusregeling en uitstekende secundaire voorwaarden een zeer afwisselende en uitdagende baan. Je werkt samen met een team jonge en gedreven IT ers vanuit ons kantoor aan de Westermarkt in Amsterdam.

Ben jij ge nteresseerd in deze technische uitdaging?
Stuur dan je motivatiebrief met bijgevoegd CV op via de onderstaande link onder vermelding van 'Vacature Systeembeheerder':

http://itiumict.heeft-vacatures.nl/S/8263/V131/solliciteren

Of reageer via onderstaande 'Solliciteer nu' button.

Voor meer informatie neem je contact op met Mark Philips (020   620 81 99). Voor meer informatie over ICTerGezocht.nl kijk je op onze website: www.itiumict.com.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Salarisinformatie Salaris in overleg
inbox tachometer user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube pencil search-plus building-o icon-mouse-pointer quote-right quote-left angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock caret-left at map-marker search twitter linkedin facebook bold users share-alt smile-o birthday-cake thumbs-o-up bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up lightbulb-o star phone check-square-o clock-o arrow-up line-chart trash-o