user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Vacature Marketeer online m/v

in Bergen op Zoom

Bruynzeel Keukens
  • Bruynzeel Keukens
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior niveau
  • Vast contract
  • 40 uur p/w
Functieomschrijving

Marketeer online m/v
Locatie: Bergen op Zoom

Wat bieden wij:
Als Marketeer online ben je mede verantwoordelijk voor onze diverse websites, daarbij behorende online marketingactiviteiten en het optimaliseren van de contactstrategie voor prospects en klanten van onze diverse verkoopkanalen.

Vanuit het marketingcommunicatieplan en de beschikbare online cijfers coördineer je SEO, SEA, affiliate en emailmarketing werkzaamheden. Je hebt daarbij een hands on mentaliteit: dagelijks draag je zorg voor het up-to-date houden van de content van onze diverse websites en het bijsturen van de SEA campagnes in Adwords. Je werkt hierbij nauw samen met je collega Marketeers en diverse externe partijen met als doel een succesvolle bijdrage te leveren aan de verkooptargets, de merkpositionering en onze klanttevredenheid.

lees meer

Functie-eisen Wat zoeken wij:
Je hebt minimaal een afgeronde HBO opleiding Marketing / Communicatie, hebt minimaal 2 jaar specifieke ervaring opgedaan binnen online marketing en je bent toe aan een volgende stap in je carrière. Je bent accuraat en initiatiefrijk en beschikt over de gedrevenheid en mentaliteit van een winnaar. Het analyseren van online cijfers en het snel hierop inspelen is voor jou vanzelfsprekend. Je onderhoudt gemakkelijk contacten met collega’s, interne klanten en diverse externe partijen. Ervaring met Google Analytics, Google Adwords, SEO optimalisatie en affiliate marketing is een must.

Onze arbeidsvoorwaarden:
Naast een prima salaris kom je ook in aanmerking voor goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een eindejaarsuitkering, uitstekende pensioenregeling en diverse collectieve verzekeringen.

Onze procedure:
Indien je geïnteresseerd bent en aan de functie-eisen voldoet, stuur dan je motivatie en CV via de onderstaande link (kopieer en plak de link in je internetbrowser):

http://BruynzeelKeukens.heeft-vacatures.nl/M7784/V131/solliciteren 

Of reageer via onderstaande 'Solliciteer nu' button.

Voor nadere informatie over de functie kun je contact opnemen met P&O adviseur Matthijs van der Donk, telefoon: 06-229 340 28 of Marketing Manager Arthur Embregts, telefoon: 06-127 674 35.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

lees meer

Bedrijfsomschrijving Wist je dat 1 op de 4 keukens in Nederland een Bruynzeel keuken is? Wist je dat wij wekelijks meer dan 2200 keukens maken? En dat onze fabriek één van de grootste en modernste in Europa is? Wist je dat wij meer dan 44 winkels hebben in Nederland en België? Niet alleen onze mooie keukens zorgen voor deze toppositie, maar ook de 700 medewerkers. Het zijn hun ideeën over hoe het veiliger, beter, sneller, mooier of schoner kan, die er voor zorgen dat we al meer dan 110 jaar succesvol zijn! Wil jij ook ideeën inbrengen en een deel uitmaken van ons succesvol bedrijf?

Onze kwaliteitskeukens met een puur Nederlands design worden geproduceerd in Bergen op Zoom, waar de fabriek en het hoofdkantoor gevestigd zijn. Dagelijks werken 700 vakkundige collega’s samen aan ons succes op de particuliere en projectenmarkt.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg

Goede arbeidsvoorwaarden