Inloggen
Op ICTerGezocht.nl vind je 1.934 ICT vacatures van 476 bedrijven en 7.529 CV's
Wat? Waar? Max. reisafstand  
      Uitgebreid zoeken

ICT Vacatures Zoeken


Zoek door 1.934 Vacatures

Wat?
Waar?
Straal:
Bedrijf achter deze vacature

Koninklijke Luchtmacht
Koninklijke Luchtmacht

Breda (Noord-Brabant)

Wat vind jij van deze vacature?
    1 stem
 • Bedrijf:
 • Koninklijke Luchtmacht
 • Plaats:
 • Breda
 • Provincie:
 • Noord-Brabant
 • Opleidingsniveau: HBO, Universitair
 • Werkervaring: Starter
 • Dienstverband: Vast contract
 • Branches: Overheid
Deze vacature is inmiddels vervuld.
Het is niet meer mogelijk om te solliciteren op deze vacature. Gelukkig staan er nog 1.934 actuele vacatures op ICTerGezocht.nl waar je wel op kunt solliciteren!
Functie omschrijving

Zorg jij ervoor dat onze netwerken in de lucht blijven?

Manager ICT

De functie
Als Manager ICT geef je leiding aan een team technici dat bijvoorbeeld onze radarsystemen beheert of een mobiel communicatienetwerk opzet tijdens uitzendingen of bij rampen. Je coördineert en verdeelt de werkzaamheden, bepaalt de inzet van personeel en middelen en ziet toe op het juiste gebruik van ICT-middelen. Ook stel je de procedures en instructies vast voor het gebruik en beheer van operationele ICT-middelen. Je geeft advies over inzet, vervanging en aanschaf van ICT-middelen en ICT-infrastructuur en doet voorstellen ter verbetering van alles wat te maken heeft met jouw werkgebied. Kortom, jij bent eindverantwoordelijk voor het gehele proces. Op een Luchtmachtonderdeel of tijdens een oefening of uitzending.

Functie eisen

Je hebt HBO ICT Elektrotechniek, Informatica & Informatiekunde of een vergelijkbare WO-opleiding. Naast vakkennis beschik je over de vereiste leiderschaps- en managementvaardigheden, heb je geen ‘8 tot 5’ mentaliteit en kun je ‘out of the box’ denken. Werken als beroepsmilitair, wat een bijzondere status en verplichtingen met zich meebrengt, zie je als een uitdaging. Je bent niet ouder dan 28 jaar als de opleiding begint.

Voor alle functies bij de Luchtmacht geldt, dat je in het bezit moet zijn van de Nederlandse nationaliteit en moet voldoen aan de algemene fysieke eisen. Naast een sporttest maken een psychologisch, medisch en veiligheidsonderzoek deel uit van de procedure.

Aantal uren

40

Salaris

In overleg te bepalen.

Uitstekende arbeidsvoorwaarden!

Overige informatie

Wij bieden
Betaald leren:
Als je bij de Luchtmacht gaat werken, doorloop je eerst een militaire opleiding aan de Koninklijke Militaire Academie in Breda. Hierna volg je een interne vakopleiding. De opleiding wordt geheel vergoed door de Luchtmacht. Je krijgt al salaris vanaf het moment dat je met je opleiding start.

Aanstelling:
Na het afronden van je vakopleiding krijg je een aanstelling voor 4 jaar.

Doorstuderen:
Na je opleiding biedt de Luchtmacht je diverse mogelijkheden om verder te leren. Vaak betalen we hiervan geheel of gedeeltelijk de kosten.

Sociale omgeving:
De Luchtmacht is een organisatie met een grote sociale samenhang, Je wordt beoordeeld op je capaciteiten en niet op grond van sekse, geloof, etnische achtergrond of seksuele voorkeur.

Solliciteren
Om te solliciteren naar deze functie vragen we je eerst een voorlichting bij te wonen.

Om je aan te melden of voor meer informatie over de functie klik op onderstaande link. (Dit kun je doen door onderstaande link in zijn geheel te kopiëren en te plakken in je internetbrowser)Of reageer via de 'Solliciteer nu' button.

Start opleiding
Februari 2012

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Trefwoorden voor deze vacature zijn: Luchtmacht, Overheid, Defensie, Non Profit, Systeem, KMA, Breda, HBO, Vliegtuig, ICT, IT, Elektrotechniek, Informatica, Informatiekunde, WO, Universiteit, Universitair, Starter, Werk, Vacature, Baan, Functie, Job

Bedrijfsprofiel werkgever

Bij de Koninklijke Luchtmacht draait het om Airpower en mensen: slagkracht in de lucht en de mensen die dat mogelijk maken. We worden ingezet voor vrede en veiligheid, waar ook ter wereld. Hiervoor hebben we zeer geavanceerd materiaal en militaire specialisten tot onze beschikking. Een moderne Luchtmacht zonder computers of communicatieapparatuur is niet voor te stellen. Aan jou de uitdaging leiding te geven over, wat wij noemen, de afdeling Communicatie- en Informatiesystemen (CIS).

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Deze vacature is inmiddels vervuld.
Het is niet meer mogelijk om te solliciteren op deze vacature. Gelukkig staan er nog 1.934 actuele vacatures op ICTerGezocht.nl waar je wel op kunt solliciteren!

ICT Vacatures automatisch in je mailbox
Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke ICT Vacature wordt geplaatst.
Jouw e-mailadres:

Gerelateerde ICT Vacatures

Hieronder vindt u de laatste 5 gerelateerde ICT Vacatures.

 • 01-04-2016 door Vonq

Officier ICT (HBO/WO) Wil jij aan de slag in de ICT? Op het gebied van management of cyber security bijvoorbeeld, of als technisch specialist of projectleider? Als Officier ICT geef je leiding...

 • 10-03-2016 door Ministerie van Defensie

Luchtmacht Officier ICT (HBO/WO) € 2500 Premie Bruto per jaar Naast je salaris Wil jij na het afronden van je hbo- of wo-opleiding verder op het gebied van ICT–management, Cyber...

 • 09-03-2016 door Ministerie van Defensie

Officier ICT Manager (HBO/WO) € 2500 Premie Bruto per jaar Naast je salaris Als Officier ICT Manager van de Verbindingsdienst geef je leiding aan een verbindingspeloton van ongeveer...

ICTerGezocht.nl
 • Wilhelminapark 21, 5041 EB Tilburg
 • KvK: 65350510, © 2008 - 2016
ICTerGezocht.nl maakt onderdeel uit van: