user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Vacature ICT (CIS) Officier bij de Luchtmacht

in Breda

Koninklijke Luchtmacht
  • Koninklijke Luchtmacht
  • HBO of hoger
  • Junior niveau
  • Vast contract
  • 40 uur p/w
Functieomschrijving Zorg jij ervoor dat onze netwerken in de lucht blijven?

Manager ICT

De functie
 Als Manager ICT geef je leiding aan een team technici dat bijvoorbeeld onze radarsystemen beheert of een mobiel communicatienetwerk opzet tijdens uitzendingen of bij rampen. Je coördineert en verdeelt de werkzaamheden, bepaalt de inzet van personeel en middelen en ziet toe op het juiste gebruik van ICT-middelen. Ook stel je de procedures en instructies vast voor het gebruik en beheer van operationele ICT-middelen. Je geeft advies over inzet, vervanging en aanschaf van ICT-middelen en ICT-infrastructuur en doet voorstellen ter verbetering van alles wat te maken heeft met jouw werkgebied. Kortom, jij bent eindverantwoordelijk voor het gehele proces. Op een Luchtmachtonderdeel of tijdens een oefening of uitzending.

lees meer

Functie-eisen Je hebt HBO ICT Elektrotechniek, Informatica & Informatiekunde of een vergelijkbare WO-opleiding. Naast vakkennis beschik je over de vereiste leiderschaps- en managementvaardigheden, heb je geen ‘8 tot 5’ mentaliteit en kun je ‘out of the box’ denken. Werken als beroepsmilitair, wat een bijzondere status en verplichtingen met zich meebrengt, zie je als een uitdaging. Je bent niet ouder dan 28 jaar als de opleiding begint.

Voor alle functies bij de Luchtmacht geldt, dat je in het bezit moet zijn van de Nederlandse nationaliteit en moet voldoen aan de algemene fysieke eisen. Naast een sporttest maken een psychologisch, medisch en veiligheidsonderzoek deel uit van de procedure.

lees meer

Bedrijfsomschrijving Bij de Koninklijke Luchtmacht draait het om Airpower en mensen: slagkracht in de lucht en de mensen die dat mogelijk maken. We worden ingezet voor vrede en veiligheid, waar ook ter wereld. Hiervoor hebben we zeer geavanceerd materiaal en militaire specialisten tot onze beschikking. Een moderne Luchtmacht zonder computers of communicatieapparatuur is niet voor te stellen. Aan jou de uitdaging leiding te geven over, wat wij noemen, de afdeling Communicatie- en Informatiesystemen (CIS).

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg

Uitstekende arbeidsvoorwaarden!