inbox tachometer user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube pencil search-plus building-o icon-mouse-pointer quote-right quote-left angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock caret-left at map-marker search twitter linkedin facebook bold users share-alt smile-o birthday-cake thumbs-o-up bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up lightbulb-o star phone check-square-o clock-o arrow-up line-chart trash-o
Contact   |   Voorwaarden
Contact   |   Voorwaarden

Vacature ICT Security Specialist bij CZ

in Tilburg

  • HBO / Universitair
  • 1 - 5 jaar ervaring
  • Vast contract
  • Salaris in overleg
  • 34 uur t/m uur 38
Bekijk andere vacatures in regio Tilburg Bekijk alle 24 vacatures
Functieomschrijving ICT Security specialist bij ICTerGezocht.nl
Standplaats: Tilburg

Wat ga je doen?
De rol van optimale beveiliging van de ICT-infrastructuur is voor een organisatie als ICTerGezocht.nl bijzonder groot. Een klein team van specialisten is verantwoordelijk voor het continu verbeteren en aanpassen van de infrastructuur aan de nieuwste ontwikkelingen. En 'nieuw' is bij ICTerGezocht.nl ook echt nieuw: we beschikken over moderne ICT-systemen en lopen voorop in de toepassing van moderne technologieën. Als ICT Security specialist ga je beveiligingsmaatregelen ontwerpen, implementeren en beheren. Je stelt procedures en richtlijnen op en je controleert de beveiligingsstatus via testen en monitortools. Ook draag je bij aan het analyseren en afhandelen van incidenten rond de beveiliging en neem je adequate maatregelen om herhaling te voorkomen. Verder beheer je de ICT-middelen die onder de verantwoordelijkheid van het team vallen. Je kennis van beveiliging weet je goed over te dragen aan projectleiders en andere collega's die je om advies vragen. Die kennis doe je onder meer op tijdens de vele contacten die je hebt, waaronder die met leveranciers en externe dienstverleners. Reken erop dat er voor een ambitieuze en gecertificeerde specialist binnen een middelgrote organisatie als ICTerGezocht.nl meer dan genoeg perspectief is om je rol voor de toekomst nog meer gewicht mee te geven!
Functieomschrijving Wie zoeken we?
Je hebt een opleiding op minimaal hbo-niveau gevolgd, met als belangrijkste vakgebied ICT. Na je studie heb je een aantal jaren ervaring opgedaan in grote ICT-infrastructuren. Je bent iemand die goed op de hoogte is van de beveiliging van infrastructuren en je houdt je vakgebied nauwgezet bij. Als specialist met een brede scope bijt je je graag vast in beveiligingsvragen van uiteenlopende aard. Door je kennis en ervaring ben je in staat om in korte tijd met effectieve oplossingen te komen. Je begrijpt als geen ander dat de ontwikkelingen in jouw vakgebied niet stil staan. Daarom weet je binnen ICTerGezocht.nl iedereen te overtuigen van het belang van maximale veiligheid en neem je geen genoegen met de optimale oplossingen van vandaag, maar zoek je actief naar verbetermogelijkheden voor morgen.

Wat bieden wij?
Het gemiddeld aantal werkuren ligt op 34-38 per week. Het bruto jaarsalaris op basis van 34 uur per week bedraagt maximaal € 44.596,-. Dit is inclusief 8% vakantietoeslag en 8,5% eindejaarsuitkering. Afhankelijk van opleiding en ervaring kan de aanloopschaal van toepassing zijn.

Meer informatie en solliciteren?
Voor meer informatie over de functie kun je bellen met Peter Tas, manager ICT Security, telefoon (013) 594 9487.

Om direct online te solliciteren klik op onderstaande link:

http://cz.heeft-vacatures.nl/I/6421/V131/solliciteren

Het vacaturenummer is 030411IET. Standplaats is Tilburg.

Je kunt voor ICTerGezocht.nl kiezen omdat je liever wilt voorkomen dan genezen.
Of om te voorkomen dat je loopbaan stilstaat.
Bij ICTerGezocht.nl krijg je de kans om vooruit te komen. En het is mooi als jouw plannen en ambities anderen helpen om beter te worden. Want ICTerGezocht.nl helpt niet alleen de zorg te verbeteren, maar ook je carrière. ICTerGezocht.nl is een zorgverzekeraar die liever voorkomt dan geneest. We weten dat een scherpe premie alleen niet genoeg is. Zorg kan àltijd beter! Daarom werken we bijvoorbeeld aan kind- en gezinsvriendelijke voorzieningen in ziekenhuizen. En bieden we klanten extra diensten zoals online en telefonisch medisch advies, wachtlijstbemiddeling en een second opinion bij de beste specialisten ter wereld. Kies voor de versnelling van je loopbaan en draag bij aan het verbeteren van de zorg. Je krijgt volop ruimte om je carrière te verbeteren en een prettige balans te vinden tussen werk en privé. Kijk op www.ICTerGezocht.nlJobs.nl voor meer informatie over al onze vacatures. Of bel afdeling HRM op (013) 593 8055.

ICTerGezocht.nl - Zorg kan altijd beter. Je carrière ook.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
  1. ICTerGezocht.nl
  2. ICT Vacatures
  3. Tilburg