Inloggen
Op ICTerGezocht.nl vind je 1.476 ICT vacatures van 476 bedrijven en 9.486 CV's
Wat? Waar? Max. reisafstand  
      Uitgebreid zoeken

ICT Vacatures Zoeken


Zoek door 1.476 Vacatures

Wat?
Waar?
Straal:
Bedrijf achter deze vacature

's Heeren Loo
's Heeren Loo

Amersfoort (Utrecht)

Wat vind jij van deze vacature?
    1 stem
 • Bedrijf:
 • 's Heeren Loo
 • Plaats:
 • Amersfoort
 • Provincie:
 • Utrecht
 • Opleidingsniveau: HBO
 • Werkervaring: 1 t/m 5 jaar ervaring
 • Dienstverband: Vast contract
 • Branches: Gezondheidszorg, ICT en Automatisering
Deze vacature is inmiddels vervuld.
Het is niet meer mogelijk om te solliciteren op deze vacature. Gelukkig staan er nog 1.476 actuele vacatures op ICTerGezocht.nl waar je wel op kunt solliciteren!
Functie omschrijving

ICT Netwerkspecialist (2011SSC010)

Ben jij een netwerkspecialist die kennis en ervaringen heeft met relatief complexe LAN & WAN netwerken? Is jouw vakkennis automatisch up to date door je proactieve houding en ben jij communicatief vaardig? Lees verder:

’s Heeren Loo zoekt per 1-4-2011 in Amersfoort:

Netwerkspecialist
32 -36 uur
min. € 2338,- max. € 3140,-
bij een fulltime dienstverband

Je bent primair verantwoordelijk voor het ontwerpen, ontwikkelen, beheren en documenteren van alle LAN en WAN netwerkcomponenten. Aan deze systemen liggen overeengekomen prestatiekenmerken als performance, beschikbaarheid, bedrijfszekerheid en beveiliging ten grondslag.

Je bent mede verantwoordelijk voor het operationeel houden van het datacenter van 's Heeren Loo. Je houdt je bezig met pro-actief monitoren van de netwerkcomponenten en voert preventief beheer uit. Je onderhoudt contacten met andere afdelingen over incidenten, nieuwe releases en testplannen. Je lost 2de lijns incidenten op.

Functie eisen

• Je beschikt over vakgerichte kennis op HBO-niveau en hebt aantoonbare kennis op de volgende onderdelen:
• Ervaring en kennis van HP Procurve switches.
• Ervaring en kennis van HP Procurve wireless solutions.
• Ervaring en kennis van HP Virtual Connect technologie.
• Ervaring en kennis van IP/ ethernet netwerkarchitecturen.
• Ervaring en kennis van monitoring systemen.
• Ervaring en kennis van Juniper Firewalls is een pré.

Je beschikt over een grote mate van zelfstandigheid. Je volgt de ontwikkelingen binnen je vakgebied op de voet en weet je weg te vinden, niet alleen binnen de huidige problematiek, maar durft ook vooruit te kijken naar de toekomstige ontwikkelingen.

Daarnaast heb je kennis van projectmatig werken conform ITIL en kennis van kwaliteitsmanagement. Je bent klantgericht, initiatiefrijk, flexibel en kunt nauwkeurig en gestructureerd werken. Tevens beschik je over goede communicatieve en sociale vaardigheden.

Wat bieden wij?
Het salaris is op basis van functiewaarderingsgroep (FWG) 50, maximaal € 3.140,-- bruto per maand bij een fulltime dienstverband (= 36 uur per week). De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Gehandicaptenzorg, de uitstekende aanvullende arbeidsvoorwaarden zijn op basis van een meerkeuzesysteem. Daarnaast hebben we een studiekostenregeling, eindejaarsuitkering en een uitstekend pensioen.

Je krijgt een contract voor bepaalde tijdvoor de periode van 1 jaar met uitzicht op vast dienstverband.

Enthousiast?
Solliciteer dan vóór 05-04-2011 via de onderstaande link (kopieer en plak de link in je internetbrowser):Wil je meer informatie?
Neem dan gerust contact op met Niels Ras, via telefoonnummer 06-15249867.

Deze vacature wordt gelijktijdig in- en extern geplaatst. Bij gelijk gebleken geschiktheid genieten interne kandidaten voorrang.

Bij aanname voor deze functie dien je een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) in te leveren.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Aantal uren

32 - 36

Salaris

In overleg te bepalen.

min. EUR 2338,- max. EUR 3140,-

Overige informatie

Trefwoorden: ICT Netwerkspecialist, LAN WAN netwerk, Netwerkcomponenten, HP Procurve switches, HP Procurve wireless solutions, HP Virtual Connect technologie, IP/ ethernet netwerkarchitecturen, Juniper Firewalls, Projectmatig, ITIL, ICT, Automatisering, HBO, Zorg, Gehandicaptenzorg, Amersfoort, Utrecht, Noord Holland, Zuid Holland .

Bedrijfsprofiel werkgever

's Heeren Loo zorgt ervoor dat mensen met een verstandelijke beperking op een prettige manier kunnen wonen, werken of aan activiteiten deelnemen. Midden in de samenleving of juist in een beschermde omgeving, in 25 regio's verspreid door het hele land. We begeleiden en ondersteunen kinderen, jongeren en volwassenen met lichte én ernstige beperkingen. We kijken daarbij naar de wensen en mogelijkheden van cliënten en stimuleren cliënten zich zoveel mogelijk te ontwikkelen. Dit geldt ook voor onze medewerkers: we bieden je boeiend werk en alle kans om te groeien in de richting die jou ligt.

's Heeren Loo bestaat uit 25 zelfstandig werkende regio's. Alle ondersteunende werkzaamheden vinden plaats vanuit het Shared Service Centrum (SSC) in Amersfoort. Het streven is om efficiëntere, betere en goedkopere ondersteuning te bieden aan de regio's en de primaire en secundaire bedrijfsprocessen binnen 's Heeren Loo. Op dit moment zijn we druk bezig met het vormgeven en inrichten van het SSC. De afdeling Automatisering is onderdeel van het SSC.

De afdeling Automatisering bestaat uit de supply-unit ICT Services en de demand-unit Business Services. In ICT Services zijn zes productieteams, een skilled servicedesk en het changemanagement verenigd, terwijl in Business Services accountmanagement, servicemanagement, projectmanagement en ICT-ondersteuning zijn ondergebracht.

Als netwerk specialist val je onder het productieteam Datacenter & Netwerken. Dit team bestaat uit zes medewerkers, waaronder netwerkspecialisten, VMware specialisten en beveiligingsspecialisten.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Deze vacature is inmiddels vervuld.
Het is niet meer mogelijk om te solliciteren op deze vacature. Gelukkig staan er nog 1.476 actuele vacatures op ICTerGezocht.nl waar je wel op kunt solliciteren!

ICT Vacatures automatisch in je mailbox
Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke ICT Vacature wordt geplaatst.
Jouw e-mailadres:
ICTerGezocht.nl
 • Wilhelminapark 21, 5041 EB Tilburg
 • KvK: 18082962, © 2008 - 2015
ICTerGezocht.nl maakt onderdeel uit van: