user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Vacature Testcoordinator.

in Utrecht

Ziggo
  • Ziggo
  • HBO of hoger
  • Minimaal 3 jaar ervaring
  • Vast contract
  • 40 uur p/w
Functieomschrijving Testcoördinator
Standplaats: Utrecht

Ben jij de Testcoördinator die zich thuis voelt in een dynamische afdeling en ben je innovatief ingesteld? Dan zoeken wij jou!
 
Je functie
Voor de afdeling Application Operations zijn wij op zoek naar een testcoördinator die zich thuis voelt in een dynamisch bedrijf met grote mogelijkheden. Jouw drijfveer is het nastreven van vlekkeloos in productie nemen van nieuwe dan wel gewijzigde applicaties en je denkt actief mee over het verbeteren van bestaande applicaties, systemen en testprocessen. Als testcoördinator geef je leiding aan meerdere testprojecten tegelijk en laat je je daarover informeren door de testers. Als testcoördinator behoud je het overzicht van alle wijzigingen binnen je domein op het gebied van tijd en kwaliteit. Als testcoördinator ben je de speler op het gebied van testen binnen het testteam. Je kunt testmethodieken inzetten binnen het testteam en uitdragen binnen de organisatie.

Je onderhoudt het netwerk binnen en buiten het testteam en je bent samen met de testmanager op zoek naar mogelijkheden om het testproces te verbeteren. Het gaat hier om verbeteringen in het testproces bij projecten en bij het interne testproces. Je bent je bewust van jouw positie binnen het testteam en binnen systeemontwikkeling. Samen met andere IT’ers en business werk je naar een eindresultaat waarbij kwaliteit voorop staat.

Je verantwoordelijkheden
Je rapporteert aan de Manager Testmanagement van de afdeling Application Operations. Als verantwoordelijke voor de testvoortgang ben je verantwoordelijk voor het voorbereiden en uitvoeren van testactiviteiten, die aantonen dat wijzigingen voldoen aan de gestelde system requirements, functionele specificaties, user requirements, productrisico's en acceptatiecriteria.

Je ondersteunt de Testmanager bij het plannen van het testtraject en ondersteunt de tester bij opstellen van logische en fysieke testgevallen.

De volgende activiteiten behoren hiertoe:
• Opstellen detailtestplan per testsoort op basis van het mastertestplan;
• Het (mede)uitvoeren van een detailintake op testbasis en het bepalen van de risico’s voor het testtraject per project/testsoort;
• Bewaken van de kwaliteit van het testontwerp binnen de kaders zoals gesteld in het proces en mastertestplan;
• Onderkennen, anticiperen en rapporteren aan de Manager Testmanagement van risico's ten aanzien van het testontwerp;
• Voortgangsbewaking op de testprojecten;
• Het initiëren van wijzigingen aan stubs en geautomatiseerde testscripts in samenwerking met ontwikkelaars;
• Meewerken aan het inrichten van (OTAP) omgevingen;
• Testproces verbeteringen doorvoeren op basis van TPI assessment(s);
• Aansturen van een aantal testers;

lees meer

Functie-eisen Ziggo vraagt:
• Je bent de Testcoördinator die gestimuleerd wordt door de hoogst haalbare kwaliteit.
• Je hebt een afgeronde HBO/WO opleiding, bij voorkeur een opleiding op het gebied van Informatie-, Bedrijfs- of Bestuurskunde
• Je hebt minstens 3 jaar ervaring in het leiden van testtrajecten als testcoördinator
• Je hebt kennis van en ervaring met verschillende systeemontwikkelingmethodieken
• Je bent ISTQB en/of TMap gecertificeerd

Verder ben je proactief en stressbestendig en beschik je over de volgende competenties: je bent zelfstandig, resultaat- en kwaliteitsgericht, probleemanalytisch ingesteld, je beheerst de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift en hebt gevoel voor luisteren en overtuigingskracht ontwikkeld.

Ziggo biedt
Wij bieden jou een sleutelrol binnen een dynamische afdeling. Daarbij is er voldoende ruimte voor je persoonlijke ontwikkeling en verdere verdieping van de functie. Je salaris is afhankelijk van je kennis- en ervaringsniveau en wordt deels gebaseerd op de CAO van Kabel & Telecom. Daarnaast ontvang je elke maand een Benefit Budget om naar eigen inzicht te besteden, bijvoorbeeld aan extra vakantiedagen of een extra storting voor je levensloopregeling. Ziggo biedt bovengemiddelde arbeidsvoorwaarden en betaalt een bijdrage van 70% in je pensioenpremie.

Ziggo
Ziggo is een jong bedrijf dat bijna 7 miljoen mensen toegang geeft tot entertainment, informatie en communicatie via televisie, internet en telefonie. Een bedrijf dat wil inspireren en waar mensen werken die het beste uit zichzelf willen halen. Mensen met gevoel. Mensen die meedoen.

Geïnteresseerd?
Enthousiast geworden en herken jij jezelf in bovenstaand profiel? Solliciteer dan direct tav de afdeling Recruitment via de onderstaande link:

http://ziggo.heeft-vacatures.nl/Testcoordinator_Utrecht/5970/V131/solliciteren

Voor vragen over de procedure kun je bellen naar de afdeling Recruitment op telefoonnummer 088-7173779.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

lees meer

Bedrijfsomschrijving Ziggo
Ziggo is een jong bedrijf dat bijna 7 miljoen mensen toegang geeft tot entertainment, informatie en communicatie via televisie, internet en telefonie. Een bedrijf dat wil inspireren en waar mensen werken die het beste uit zichzelf willen halen. Mensen met gevoel. Mensen die meedoen.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg

Uitstekende arbeidsvoorwaarden