Inloggen
Op ICTerGezocht.nl vind je 1.926 ICT vacatures van 479 bedrijven en 7.516 CV's
Wat? Waar? Max. reisafstand  
      Uitgebreid zoeken

ICT Vacatures Zoeken


Zoek door 1.926 Vacatures

Wat?
Waar?
Straal:
Bedrijf achter deze vacature

Ziggo
Ziggo

Utrecht (Utrecht)

Wat vind jij van deze vacature?
    1 stem
 • Bedrijf:
 • Ziggo
 • Plaats:
 • Utrecht
 • Provincie:
 • Utrecht
 • Opleidingsniveau: HBO, Universitair
 • Werkervaring: 3 t/m 10 jaar ervaring of meer
 • Dienstverband: Vast contract
 • Branches: Telecom
Deze vacature is inmiddels vervuld.
Het is niet meer mogelijk om te solliciteren op deze vacature. Gelukkig staan er nog 1.926 actuele vacatures op ICTerGezocht.nl waar je wel op kunt solliciteren!
Functie omschrijving

Testcoördinator
Standplaats: Utrecht

Ben jij de Testcoördinator die zich thuis voelt in een dynamische afdeling en ben je innovatief ingesteld? Dan zoeken wij jou!

Je functie
Voor de afdeling Application Operations zijn wij op zoek naar een testcoördinator die zich thuis voelt in een dynamisch bedrijf met grote mogelijkheden. Jouw drijfveer is het nastreven van vlekkeloos in productie nemen van nieuwe dan wel gewijzigde applicaties en je denkt actief mee over het verbeteren van bestaande applicaties, systemen en testprocessen. Als testcoördinator geef je leiding aan meerdere testprojecten tegelijk en laat je je daarover informeren door de testers. Als testcoördinator behoud je het overzicht van alle wijzigingen binnen je domein op het gebied van tijd en kwaliteit. Als testcoördinator ben je de speler op het gebied van testen binnen het testteam. Je kunt testmethodieken inzetten binnen het testteam en uitdragen binnen de organisatie.

Je onderhoudt het netwerk binnen en buiten het testteam en je bent samen met de testmanager op zoek naar mogelijkheden om het testproces te verbeteren. Het gaat hier om verbeteringen in het testproces bij projecten en bij het interne testproces. Je bent je bewust van jouw positie binnen het testteam en binnen systeemontwikkeling. Samen met andere IT’ers en business werk je naar een eindresultaat waarbij kwaliteit voorop staat.

Je verantwoordelijkheden
Je rapporteert aan de Manager Testmanagement van de afdeling Application Operations. Als verantwoordelijke voor de testvoortgang ben je verantwoordelijk voor het voorbereiden en uitvoeren van testactiviteiten, die aantonen dat wijzigingen voldoen aan de gestelde system requirements, functionele specificaties, user requirements, productrisico's en acceptatiecriteria.

Je ondersteunt de Testmanager bij het plannen van het testtraject en ondersteunt de tester bij opstellen van logische en fysieke testgevallen.

De volgende activiteiten behoren hiertoe:
• Opstellen detailtestplan per testsoort op basis van het mastertestplan;
• Het (mede)uitvoeren van een detailintake op testbasis en het bepalen van de risico’s voor het testtraject per project/testsoort;
• Bewaken van de kwaliteit van het testontwerp binnen de kaders zoals gesteld in het proces en mastertestplan;
• Onderkennen, anticiperen en rapporteren aan de Manager Testmanagement van risico's ten aanzien van het testontwerp;
• Voortgangsbewaking op de testprojecten;
• Het initiëren van wijzigingen aan stubs en geautomatiseerde testscripts in samenwerking met ontwikkelaars;
• Meewerken aan het inrichten van (OTAP) omgevingen;
• Testproces verbeteringen doorvoeren op basis van TPI assessment(s);
• Aansturen van een aantal testers;

Functie eisen

Ziggo vraagt:
• Je bent de Testcoördinator die gestimuleerd wordt door de hoogst haalbare kwaliteit.
• Je hebt een afgeronde HBO/WO opleiding, bij voorkeur een opleiding op het gebied van Informatie-, Bedrijfs- of Bestuurskunde
• Je hebt minstens 3 jaar ervaring in het leiden van testtrajecten als testcoördinator
• Je hebt kennis van en ervaring met verschillende systeemontwikkelingmethodieken
• Je bent ISTQB en/of TMap gecertificeerd

Verder ben je proactief en stressbestendig en beschik je over de volgende competenties: je bent zelfstandig, resultaat- en kwaliteitsgericht, probleemanalytisch ingesteld, je beheerst de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift en hebt gevoel voor luisteren en overtuigingskracht ontwikkeld.

Ziggo biedt
Wij bieden jou een sleutelrol binnen een dynamische afdeling. Daarbij is er voldoende ruimte voor je persoonlijke ontwikkeling en verdere verdieping van de functie. Je salaris is afhankelijk van je kennis- en ervaringsniveau en wordt deels gebaseerd op de CAO van Kabel & Telecom. Daarnaast ontvang je elke maand een Benefit Budget om naar eigen inzicht te besteden, bijvoorbeeld aan extra vakantiedagen of een extra storting voor je levensloopregeling. Ziggo biedt bovengemiddelde arbeidsvoorwaarden en betaalt een bijdrage van 70% in je pensioenpremie.

Ziggo
Ziggo is een jong bedrijf dat bijna 7 miljoen mensen toegang geeft tot entertainment, informatie en communicatie via televisie, internet en telefonie. Een bedrijf dat wil inspireren en waar mensen werken die het beste uit zichzelf willen halen. Mensen met gevoel. Mensen die meedoen.

Geïnteresseerd?
Enthousiast geworden en herken jij jezelf in bovenstaand profiel? Solliciteer dan direct tav de afdeling Recruitment via de onderstaande link:Voor vragen over de procedure kun je bellen naar de afdeling Recruitment op telefoonnummer 088-7173779.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Aantal uren

40

Salaris

In overleg te bepalen.

Uitstekende arbeidsvoorwaarden

Overige informatie

Trefwoorden voor deze vacature zijn: Testcoördinator, Tester, Application, Ziggo, Testcoördinator, Test, Coördinator, Interne testproces, Testproces, Systeemontwikkeling, IT’ers, ICT, Business, Manager, Testmanagement, Application Operations, OTAP, TPI, ISTQB, TMap, Werk, Job, Vacature, Baan, Bachelor, Universiteit, IT, Informatietechnologie, Utrecht, Provincie Utrecht.

Bedrijfsprofiel werkgever

Ziggo
Ziggo is een jong bedrijf dat bijna 7 miljoen mensen toegang geeft tot entertainment, informatie en communicatie via televisie, internet en telefonie. Een bedrijf dat wil inspireren en waar mensen werken die het beste uit zichzelf willen halen. Mensen met gevoel. Mensen die meedoen.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Deze vacature is inmiddels vervuld.
Het is niet meer mogelijk om te solliciteren op deze vacature. Gelukkig staan er nog 1.926 actuele vacatures op ICTerGezocht.nl waar je wel op kunt solliciteren!

ICT Vacatures automatisch in je mailbox
Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke ICT Vacature wordt geplaatst.
Jouw e-mailadres:

Gerelateerde ICT Vacatures

Hieronder vindt u de laatste 5 gerelateerde ICT Vacatures.

 • 05-04-2016 door Volkswagen Pon Financial Services

Afdeling / Business LinesDe Test Coördinator is onderdeel van de afdeling IT Office die op haar beurt onderdeel is van het cluster IT. Het cluster IT bestaat uit ongeveer 55 medewerkers die op het...

 • 12-02-2016 door sQout B.V.

Heb je minimaal drie jaar ervaring als tester van software en ben je toe aan een nieuwe uitdaging?  Kortom: ben jij klaar(gestoomd) voor het grote werk? Lees dan vooral deze vacature! Deze...

 • 25-02-2016 door sQout B.V.

Een baan in een hecht team met professionals die hun werk vol toewijding doen. Als dit je aanspreekt, en je hebt ervaring in een Agile en/of Scrum omgeving (of bent bereid dit te leren), dan zou...

ICTerGezocht.nl
 • Wilhelminapark 21, 5041 EB Tilburg
 • KvK: 65350510, © 2008 - 2016
ICTerGezocht.nl maakt onderdeel uit van: