Vacature Net developer senior - Apeldoorn

in Apeldoorn

Belastingdienst
 • Belastingdienst
 • HBO of hoger
 • Medior/Senior niveau
 • Vast contract
 • 32 - 36 uur p/w
Functieomschrijving Functie­omschrijving
"Wil jij je net als ik dagelijks IT-oplossingen leveren die bijdragen aan simpelere en snellere processen, en waar burgers én bedrijven profijt van hebben? Dan wil ik graag met je kennismaken." Robert-Jan Borst - Teamleider bij de Belastingdienst.

Het organisatieonderdeel generieke business services van de Belastingdienst werkt met de nieuwste ontwikkeltools en realiseert diverse applicaties. Van ontbrekende delen voor onze primaire processen tot volledige voorzieningen voor heffen, innen, toezicht en bedrijfsvoering. Ook ontwikkelen we scripts (robots) waarmee handmatige processen volledig kunnen worden geautomatiseerd. Deze werkzaamheden gebeuren in kleine en zelfsturende teams die samen met de business een passende ontwikkelmethodiek kiezen, zoals scrum, Kanban of Waterval. Onze projecten duren nooit langer dan vier maanden en leveren áltijd toegevoegde waarde voor burgers en bedrijven in Nederland.

In je rol als senior .NET-developer ontwikkel je met jouw kennis en kunde IV-oplossingen én neem je jouw collega's daarin mee. Zo dragen jullie direct bij aan het ondersteunen van de primaire processen als inning, omzetbelasting en autoheffingen. Jij bent van alle markten thuis, adviseert je collega's en staat de junior .NET-developers bij in hun taken. Zo stuur en coach je jouw team op een wijze waarbij je oog hebt en houdt voor zowel de relatie als het resultaat.

Ook onze managers hebben baat bij jouw .NET-kennis; zij gaan dan ook graag met jou in gesprek. Vakinhoudelijk kan niemand om je heen, jij bent de vraagbaak bij uitstek én voelt je verantwoordelijk om werkzaamheden goed te stroomlijnen. Dit doe je onder meer door het CI/CD-proces te borgen door hier sturing aan te geven en door er toezicht op te houden.

Zullen we zakendoen en word jij de nieuwe collega van Robert-Jan Borst? Of wil je liever eerst eens praten over jouw misschien wel toekomstige werkzaamheden? Neem dan contact op met Robert-Jan Borst.

lees meer

Functie-eisen Functie-eisen
 • Je hebt een hbo-diploma in een voor de functie relevante richting, zoals informatica, of je hebt aantoonbaar hbo-niveau.
 • Je hebt minimaal vijf jaar werkervaring als ontwikkelaar en je hebt uitstekende kennis van C#, .NET, ASP.NET MVC, webservices, databases, Visual Studio en SQL Server.
 • Je hebt minimaal vijf jaar ervaring in het geven van inhoudelijke richting en sturing aan ontwikkelaars.
 • Je bent op de hoogte van de technieken met betrekking tot containerization.
 • Je hebt aantoonbare ervaring met authenticatie- en autorisatiemechanismen.
 • Je hebt aantoonbare ervaring in het opstellen van coderingsrichtlijnen en kunt infrastructurele en technische aanpassingen in het IT-landschap realiseren.
 • Je beschikt bij voorkeur over de certificaten voor het .NET-platform, MCSD of C#.

Jouw competenties?
 • Organisatiesensitiviteit
 • Analyseren
 • Overtuigingskracht
 • Resultaatgerichtheid
 • Omgevingsbewustzijn

Herken jij jezelf ook hierin?
Je hebt een creatieve geest en bent in staat technische oplossingen te creëren voor communicatie- en interactievraagstukken. Daarbij beschik je over uitstekende communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk. Verder bent je een échte bruggenbouwer die techniek, processen én mensen weet te verbinden. En doel- en resultaatgericht als je bent, stel je hoge eisen aan de kwaliteit én kwantiteit van je werk. Je bent bovendien een enthousiaste en betrokken collega.

lees meer

Taalvaardigheid Handig om te kunnen: Nederlands
Salarisinformatie Bruto € 3.192 - € 4.905 p/m

Salaris­niveau schaal 11
Salaris­omschrijving In beginsel vindt inschaling in de naast lagere salarisschaal plaats. Bij aanwezigheid van relevante kennis, ervaring of om arbeidsmarktoverwegingen kan inschaling op een hogere positie in de desbetreffende salarisschaal plaatsvinden. Ook bestaat de mogelijkheid om in bijzondere gevallen waarin de aanwezige kennis en/of ervaring dit rechtvaardigt, direct in de bij de functie behorende salarisschaal in te schalen.
Maand­salaris Min €3.192 – Max. €4.905 (bruto)

lees meer


 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Apeldoorn