Vacature Senior business proces management developer

Vacature Apeldoorn

Developer
Belastingdienst
 • Belastingdienst
 • HBO of hoger
 • Medior/Senior niveau
 • Vast contract
 • 32 - 36 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Functie­omschrijving
"Binnen dit gemotiveerde, internationale team, waar het aan een gezonde dosis humor niet ontbreekt, verbeter en ondersteun ik op een leuke manier de processen van de Belastingdienst. De ene dag bouw ik een gebruikersscherm, de andere dag stel ik een server in of breid ik automatische tests uit." Erik Uitenbroek - Business proces management developer bij de Belastingdienst.

De Belastingdienst is volop in beweging om te veranderen. Zo kunnen we door de implementatie van nieuwe technieken sneller inspelen op veranderingen in de samenleving. Binnen het competence center, dat zestig mensen telt, werken we aan diverse nieuwe systemen. Onder meer voor de motorrijtuigen- en omzetbelastingen maar ook voor de Douane die in het kader van de brexit volop in beweging is. Daarnaast werken we aan de applicatie voor de wetgeving op loonheffing in het kader van de wet op stimulerings-arbeidsparticipatie. Je bent volop betrokken bij maatschappelijk relevante ontwikkelingen.

Jij werkt in een agile-team dat uit zes tot negen collega's bestaat en verschillende nationaliteiten kent, waardoor de voertaal Engels is. In jouw rol als senior business process management developer ontwikkel jij procesmodellen die onder andere gerealiseerd worden in IBM Business Automation Workflow. Als senior ben je richtinggevend en kader stellend voor de ontwikkelde producten en vervul je een rol als bouwmeester. Jij realiseert snel efficiënte en wendbare oplossingen. Je hebt contact met de businessvertegenwoordiging en demonstreert aan het einde van elke sprint jouw resultaten. Dat doe je samen met jouw collega's met wie je je hebt geconformeerd aan de werkwijze en het op te leveren eindresultaat.

Zullen we zakendoen en word jij de nieuwe collega van Erik Uitenbroek? Of wil je liever eerst eens praten over jouw misschien wel toekomstige werkzaamheden? Neem dan contact op met Werner van As, 06 18 60 08 54.

lees meer

Functie-eisen Functie-eisen
 • Je hebt hbo-niveau en bij voorkeur een diploma in een voor de functie relevante richting in een ICT of IT-bedrijfskundige opleiding.
 • Je hebt minimaal drie jaar ervaring op het gebied van business process management (BPM)-ontwikkeling, en met IBM BPM en/of BPM Oracle.
 • Je hebt minimaal twee jaar recente werkervaring met Java(Script).
 • Je bent bij voorkeur bekend met standaarden, zoals, BPEL/BPMN, Service Oriented Architecture (SOA) en Agile-ontwikkelmethodieken (Scrum).
 • Je beheerst de Engelse taal uitstekend, zowel mondeling als schriftelijk, en kennis van het Nederlands in woord en schrift is een pre.
 • Het is een pre als je kennis hebt van jQuery, WebSphere Application Server, DB2 en FileNet.

Jouw competenties?
 • Analyseren
 • Klantgerichtheid
 • Resultaatgerichtheid
 • Samenwerken
 • Plannen en organiseren

Herken jij jezelf ook hierin?
Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden en bent in staat om anderen op een plezierige manier mee te nemen in en zo nodig te overtuigen van jouw ideeën en gedachten. Dienstverlening heb je hoog in het vaandel staan en je schakelt flexibel per situatie. Je voelt je als een vis in het water in een steeds veranderende omgeving en vertoont daarin voorbeeldgedrag. Uiteraard behoud je altijd oog voor de organisatiedoelstellingen en je zoekt altijd naar een optimale oplossing, ook als er sprake is van verschillende partijen of tegenstrijdige belangen. En je vindt het belangrijk om jezelf te ontwikkelen, zowel vakinhoudelijk als persoonlijk.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands, Engels
Rijbewijs Vereist: Auto (B)
Salarisinformatie Bruto € 3.192 - € 4.905 p/m

Salaris­niveau schaal 11
Salaris­omschrijving In beginsel vindt inschaling in de naast lagere salarisschaal plaats. Bij aanwezigheid van relevante kennis, ervaring of om arbeidsmarktoverwegingen kan inschaling op een hogere positie in de desbetreffende salarisschaal plaatsvinden. Ook bestaat de mogelijkheid om in bijzondere gevallen waarin de aanwezige kennis en/of ervaring dit rechtvaardigt, direct in de bij de functie behorende salarisschaal in te schalen.
Maand­salaris Min €3.192 – Max. €4.905 (bruto)

lees meer

Overige info Arbeids­voorwaarden
Dienst­verband Tijdelijke aanstelling met uitzicht op vaste aanstelling
Contract­duur -
Minimaal aantal uren per week 32
Maximaal aantal uren per week 36

Overige arbeids­voorwaarden
Naast salaris en vakantiegeld kun je rekenen op een eindejaarsuitkering. De Rijksoverheid hecht sterk aan persoonlijke groei en loopbaanontwikkeling en biedt daarvoor tal van mogelijkheden. Tot de secundaire arbeidsvoorwaarden behoren onder meer ouderschapsverlof, studiefaciliteiten en een vergoeding woon-werkverkeer. Bij de Rijksoverheid heb je een aantal individuele keuzemogelijkheden bij het samenstellen van je arbeidsvoorwaardenpakket. Wij verwachten van onze werknemers dat ze integer zijn. En we vragen aan nieuwe medewerkers een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). Als deze niet kan worden overlegd, volgt geen aanstelling.

Bijzonderheden
We ontvangen je brief en cv graag in een Word- of PDF-bestand, waarna jouw sollicitatie conform geldende afspraken in beschouwing wordt genomen. Als je een beroep doet op een voorrangspositie, stuur dan ook een kopie van die beschikking mee.

De voorkeur gaat uit naar kandidaten die het meest aansluiten bij het opgestelde profiel. Dit heeft betrekking op zowel de genoemde opleiding(en) als werkervaringseisen. Vermeld deze daarom duidelijk in je cv.

Een (online) voorselectietest of een assessment kan deel uit maken van het sollicitatieproces (uitgezonderd interne horizontale kandidaten). Het maken van een casus, het opvragen van referenties en (online) screening, bijvoorbeeld via databanken, (zoekmachines) en sociale netwerken, kan deel uitmaken van het sollicitatieproces.

Jouw sollicitatie wordt alleen in behandeling genomen als je met de sollicitatie-button reageert en je cv en motivatiebrief zijn bijgesloten. Na sluitingsdatum is het niet meer mogelijk om je sollicitatie in behandeling te nemen. Houd er rekening mee dat het solliciteren technische problemen met zich mee kan brengen. Wacht hiermee dus niet tot het laatste moment.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

lees meer

Contactpersoon Dhr. no_reply@has-jobs.com
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare ICT Vacatures Apeldoorn Bekijk alle soortgelijke vacatures
 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Apeldoorn