Vacature Information security officer

Vacature Den Haag

Information Security Officer
Gemeente Den Haag
 • Gemeente Den Haag Bedrijfsprofiel
 • Universitair of hoger
 • Junior/Medior niveau
 • Tijdelijk contract
 • 36 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Ligt de veiligheid van de informatiesystemen en processen van Den Haag straks in jouw handen? Lees dan verder!

Wat ga je doen?
Als information security officer bij Den Haag houd je samen met je 17 collega’s van de afdeling Architectuur, Security & IT-Audit elke dag je ogen en oren wijd open voor potentiële beveiligingsrisico's in onze dienstverlening en ICT-processen. Je denkt mee over de kaderstelling op het gebied van informatiebeveiliging. Je draagt bij aan het vaststellen van het risicoprofiel en adviseert ons over verbeteringen. Je snapt dat beveiliging alleen mogelijk is als iedereen, manager en medewerker, zich ervan bewust is. Jij weet wat de impact van onze dienstverlening op informatieveiligheid is en wanneer het nodig is zeg je ‘nee’, maar zorgt er tegelijkertijd voor dat dit niet tot blokkades leidt. De ontwikkelingen op het gebied van IT-security volg je nauwgezet en je deelt je kennis over informatiebeveiliging en wat daar allemaal bij komt kijken met je collega’s. Jouw ultieme doel: het waarborgen van de vertrouwelijkheid, integriteit en beschikbaarheid van de informatie binnen onze gemeente. Zijn jouw ambities en standaards hoog genoeg? Solliciteer dan als information security officer bij Den Haag!

lees meer

Functie-eisen Wat vragen wij?
Vanwege de veelzijdigheid van deze functie breng je zowel in de diepte (informatievaardigheden en kennis) als in de breedte (soft en business skills) het nodige mee. Je realiseert je dat security (en privacy gerelateerde) vragen om zowel standvastigheid als oog voor verschillende belangen. Daarom ben jij een ervaren en serieuze gesprekspartner die verbinding legt tussen de bedrijfsprocessen aan de ene kant, en ICT aan de andere kant. Je doet dat op een resultaatgerichte, flexibele en tactvolle manier en met inzet van jouw communicatieve vaardigheden. Daarnaast beschik je over:
 • een academisch werk- en denkniveau;
 • minimaal 1-3 jaar ervaring als information security officer;
 • kennis van informatievraagstukken, liefst bij een (gemeentelijke) overheid.

lees meer

Taalvaardigheid Handig om te kunnen: Nederlands
Rijbewijs Vereist: Auto (B)
Bedrijfsomschrijving Het Bedrijfsvoeringsexpertisecentrum-Informatievoorziening (BEC-I) is de partner in de informatievoorziening van de gemeente Den Haag. Samen met de CIO van de Bestuursdienst voor de kaders en de toppers van IDC Automatisering voor de uitvoering verzorgen wij de regie op alle I gerelateerde dienstverlening binnen de gemeente. Wij leveren advies en expertise, van informatiestrategie, portfoliomanagement en decentrale ICT-strategieën tot onderzoek naar informatievraagstukken en het uitvoeren van ICT-projecten.

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 4.859 p/m

Een maximaal salaris van €4.859,- bruto per maand op basis van een volledige (36-urige) werkweek (schaal 11);
Overige info Wat bieden wij?
We leggen de veiligheid van onze informatiesystemen in jouw handen en je gaat die verantwoordelijkheid graag aan. Er verandert momenteel veel bij ons en dat geeft jou de kans om te  innoveren en ook je eigen grenzen te verleggen. Alles in een prettige werksfeer en een open cultuur. Jouw werkplek is uitstekend te bereiken met het OV en het strand is altijd vlakbij, maar we geven je ook de mogelijkheid om thuis te werken. Afhankelijk van je achtergrond en (werk)ervaring bieden we je;
 • een aanstelling voor één jaar;
 • een 36-urige werkweek en de ruimte om compensatieverlof op te bouwen.
 
Ook kun je rekenen op een uitstekend arbeidsvoorwaardenpakket, zoals:
 • uitstekende opleidings- en ontwikkelmogelijkheden;
 • opname in het ABP-pensioenfonds;
 • een maandelijkse bijdrage in de ziektekostenverzekering;
 • een individueel Keuzebudget (IKB) ter waarde van 17,05% bovenop jouw salaris wat je naar keuze kunt inzetten voor bijvoorbeeld: extra verlof, salaris of lidmaatschap van onze sportschool.
 
Meer weten?
Voor meer informatie over deze functie en de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met René Craane, manager Architectuur, op telefoonnummer 06 50 61 39 89 of met Gerard van Lieshout, manager Architectuur, op telefoonnummer 06 52 55 36 49.
 
Meer informatie
 • Afhankelijk van je opleiding en werkervaring kun je in de aanloopschaal geplaatst worden.
 
In verband met het anoniem solliciteren zullen wij een voorselectie maken op basis van jouw werkervaring, opleidingen en vooral jouw motivatie. Daarom lezen we in je motivatie graag een antwoord op de volgende vijf vragen:
 1. Waarom wil je werken voor gemeente Den Haag?
 2. Wat verwacht je van deze baan?
 3. Op welk resultaat ben je het meeste trots en wat was jouw bijdrage daaraan?
 4. Wat zou je nog willen leren?
 5. Waar gaat jouw hart sneller van kloppen?

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

lees meer

Contactpersoon Dhr. no_reply@has-jobs.com
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare ICT Vacatures Den Haag Bekijk alle soortgelijke vacatures
 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Den Haag