Vacature Functioneel beheerder

in Den Haag

Functioneel Beheerder
Gemeente Den Haag
 • Gemeente Den Haag
 • HBO of hoger
 • Medior/Senior niveau
 • Vast contract
 • 32 - 36 uur p/w
Functieomschrijving Ben jij een functioneel beheerder met initiatief en kennis van ICT bij gemeenten? Wil je service verlenen aan de Haagse gebruikers?

Wat ga je doen?
Als functioneel beheerder ben je de linking pin tussen de gebruikers en de systemen. Dat levert je een breed en afwisselend pakket aan werk op, van het bewaken van de continuïteit van de informatievoorziening, het toetsen en testen van nieuwe of gewijzigde systemen tot het voorbereiden van transities. Met onze vaak unieke systemen is dat al een mooie kluif, zeker omdat je daarbij ook de contacten onderhoudt met interne en externe leveranciers. En dat is niet het enige. Als kenner van het BiSLraamwerk waar de gebruikersorganisatie centraal staat – ben je daarnaast een betrouwbaar aanspreekpunt voor de ruim 8.000 medewerkers van de gemeente (oké, niet alle 8.000 in je eentje). Op een klantgerichte en probleemoplossende manier zorg je ervoor dat zij het beste uit onze systemen kunnen halen, met zo min mogelijk gedoe. Handleidingen, voorlichting en de beantwoording van vragen zijn daarbij jouw belangrijkste hulpmiddelen. Voor het – vanuit jouw ervaring en expertise – deelnemen aan projecten draai je je hand óók niet om. Een dankbare functie, zelden saai en altijd met een belangrijke maatschappelijke component: de beste service voor de medewerkers én bewoners van Den Haag.

lees meer

Functie-eisen Wat vragen wij?
Als functioneel beheerder ben je zowel in de diepte (technische vaardigheden en kennis) als in de breedte (soft- en business skills) onderlegd. Communiceren gaat je makkelijk af, je bent klantgericht en schakelt op een snelle en natuurlijke manier tussen allerlei niveaus binnen en buiten de organisatie. Je staat stevig in je schoenen en wilt graag samen met je collega’s resultaten behalen. Daarnaast beschik je over:
 • een afgeronde hbo-opleiding Informatietechnologie, Technische Bedrijfskunde of Informatica en Informatiekunde;
 • minimaal 3 jaar werkervaring als functioneel beheerder, inclusief gebruikersondersteuning;
 • aantoonbare ervaring met BiSL, PRINCE2 en met TMap NEXT (liefst met certificaten).

lees meer

Taalvaardigheid Handig om te kunnen: Nederlands
Rijbewijs Vereist: Auto (B)
Bedrijfsomschrijving Het Bedrijfsvoeringsexpertisecentrum-Informatievoorziening (BEC-I) is de partner in de informatievoorziening van de gemeente Den Haag. Samen met de CIO van de Bestuursdienst voor de kaders en de toppers van IDC Automatisering voor de uitvoering verzorgen wij de regie op alle I-gerelateerde dienstverlening binnen de gemeente. Wij leveren advies en expertise, van informatiestrategie, portfoliomanagement en decentrale ICT-strategieën tot onderzoek naar informatievraagstukken en het uitvoeren van ICT-projecten.

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 4.225 p/m

Een maximaal salaris van €4.225,- bruto per maand op basis van een volledige (36-urige) werkweek (schaal 10);
Aantal uur per week 32 - 36 uur p/w
Een 32 - 36-urige werkweek en de ruimte om compensatieverlof op te bouwen.
Functioneel beheerder
Score: 9.7
Stemmen: 45

 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Den Haag