Vacature Functioneel beheerder Klantgegevens - Apeldoorn

in Apeldoorn

Belastingdienst
 • Belastingdienst
 • HBO of hoger
 • Junior/Medior niveau
 • Vast contract
 • 32 - 36 uur p/w
Functieomschrijving "De ene keer duiken we diep de ICT in, een andere keer analyseren we een bijzonderheid in de business. Het is niet altijd gemakkelijk om je prioriteiten te bepalen, maar het zijn leuke uitdagingen." Fabian van Vilsteren - Functioneel beheerder bij de Belastingdienst.

De Belastingdienst ontvangt, verwerkt en verzendt in Apeldoorn massaal (fiscale) gegevens van burgers en bedrijven. De directie Centrale Administratieve Processen (CAP) geeft sturing aan de sterk geautomatiseerde productie. Onze medewerkers en onze partners zijn onmisbaar om dit soepel te laten verlopen.

De afdeling klantgegevens zorgt voor een snelle en foutloze verwerking van mutaties in en gebeurtenisberichten van de basisregistratie personen, het handelsregister en de basisadministratie adressen en gebouwen. Daarmee houden we de klantenadministratie up-to-date. Elk primair proces binnen de Belastingdienst maakt daar gebruik van. Bevindingen over klantgegevens die uit die processen voortkomen, analyseren we. Als het nodig is koppelen we dat terug aan de partners die de gegevens aan ons leveren.

Als functioneel beheerder monitor je de massale verwerkingen en bewaak je de consistentie en volledigheid van de gegevens. Incidenten of vragen van gebruikers kunnen voor jou aanleiding zijn voor diepgaandere analyses. Daarbij betrek je regelmatig collega's met aanvullende kennis en ervaring. Je bewaakt ook het doorvoeren van noodzakelijke wijzigingen.

De Belastingdienst ontwikkelt ICT volgens het Scaled Agile Framework. Daarom word je ook betrokken bij het verbeteren en vernieuwen van de ICT-systemen die in jouw proces worden ingezet. Jij draagt bij aan de borging van de beheersbaarheid door het schrijven van specificaties, reviewen van ontwerpen en testen van ICT-voorzieningen.

Zullen we zakendoen en word jij de nieuwe collega van Fabian? Of wil je liever eerst eens praten over jouw misschien wel toekomstige werkzaamheden? Neem dan contact met ons op!

lees meer

Functie-eisen
 • Je hebt een hbo-bachelordiploma, bij voorkeur in de richting informatica of bedrijfskunde.
 • Je hebt uitstekende kennis van tooling, zoals SAS, SQL en DB2.
 • Je hebt aantoonbare ervaring met systeemontwikkel- en implementatietrajecten.
 • Je hebt ruime kennis van automatiserings- en specificatietechnieken en beheerprincipes (Bisl).
 • Je bent bereid buiten kantoortijden te werken.

Jouw competenties?
 • analyseren
 • klantgerichtheid
 • resultaatgerichtheid
 • samenwerken
 • zelfontwikkeling

Herken jij jezelf ook hierin?
Je wilt in je werk altijd zorgen voor goede dienstverlening. Daarbij ben je klantgericht en hartelijk. Je vindt het prettig om met verschillende mensen om te gaan. Zonder de relatie uit het oog te verliezen, werk je resultaatgericht. En je hebt kennis van organisatie-, proces- en inrichtingsprincipes.

lees meer

Taalvaardigheid Handig om te kunnen: Nederlands
Salarisinformatie Bruto € 2.683 - € 4.313 p/m

Salaris­niveau schaal 10
Salaris­omschrijving In beginsel vindt inschaling in de naast lagere salarisschaal plaats. Bij aanwezigheid van relevante kennis, ervaring of om arbeidsmarktoverwegingen kan inschaling op een hogere positie in de desbetreffende salarisschaal plaatsvinden. Ook bestaat de mogelijkheid om in bijzondere gevallen waarin de aanwezige kennis en/of ervaring dit rechtvaardigt, direct in de bij de functie behorende salarisschaal in te schalen.
Maand­salaris Min €2.683 – Max. €4.313 (bruto)

lees meer

Functioneel beheerder Klantgegevens
Score: 7.0
Stemmen: 33

 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Apeldoorn