Vacature Projectleider Technical IT services

Vacature Rotterdam

Samskip
 • Samskip
 • HBO of hoger
 • Medior niveau
 • Vast contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Projectleider Technical IT Services

Functieomschrijving

Projecten krijgen een gouden randje dankzij uitstekend management. Met jouw brede kennis van IT-technische infrastructuur en jouw sociale en communicatieve skills ben jij degene die dit realiseert. Binnen Samskip neem jij in deze fulltime baan als projectleider Technical IT Services de leiding op je in verschillende technische IT-projecten. En dat gouden randje komt er niet zomaar: jij bent een doorzetter bij wie het projectbeheer altijd in goede handen is.

Een standaardbaan? Daar doen we niet aan bij Samskip.
Jij leidt onze technische IT-projecten in goede banen. Dat betekent dat je projecten faciliteert, zowel intern als met externe leveranciers. Je neemt de verantwoordelijkheid voor de projectplanning en je communiceert regelmatig de voortgangsstatus naar onze interne klanten. Natuurlijk zet jij alles op alles om de projecten die je onder je hoede neemt op tijd te volbrengen. Ook het beheren van leveranciers, het onderhandelen over prijzen en het finaliseren van contracten behoren tot jouw verantwoordelijkheden. Als projectleider Technical IT Services:
 • ondersteun je onze beheerders bij de planning en het op tijd afronden van projecten.
 • bewaar je het overzicht op alle projecten in de servicedesk van Jira.
 • rapporteer je regelmatig over lopende projecten.
 • zorg je voor een juiste communicatie over aangevraagde projecten en taken.
 • draag je bij aan een degelijke IT-technische documentatie in Wiki Confluence.

Een internationale functie vanuit de haven in Rotterdam.
Vanuit het hoofdkantoor van Samskip heb je een internationale impact op onze bedrijfsvoering en vaar je mee op de koers van een van de grootste transportbedrijven van Europa. Over land, zee en via het spoor. Jouw expertise heeft een internationale impact binnen Samskip.

Internationaal? Jazeker. Wij sturen goederen de hele wereld over en om dat te realiseren, zijn er veel mensen nodig. Jouw werk reikt dus veel verder dan alleen onze havenstad en je ziet je werk letterlijk voorbijkomen en ‑gaan vanuit onze kantoorramen. Zoals we zelf graag zeggen: ‘We hebben het mooiste uitzicht van de stad.’ Als bedrijf hebben we duurzaam en milieuvriendelijk vervoer hoog in het vaandel staan en daar pluk jij regelmatig de vruchten van. Wij brengen namelijk veel van die producten naar jouw supermarkt met zo min mogelijk klimaatimpact.

Jouw team in Rotterdam
Work hard, play hard. Die Rotterdamse mentaliteit is zeker op ons van toepassing. En dat we doen wat we zeggen en we zeggen wat we doen. Jij maakt deel uit van het 11-koppige team Technical IT Services dat verantwoordelijk is voor de IT-technische infrastructuur en de technische helpdesk. De afdeling bevindt zich op 2 locaties: Reykjavik en Rotterdam. Jij versterkt het team in Rotterdam waar je samenwerkt met jouw manager, 2 systeembeheerders en 3 helpdeskmedewerkers. Je werkt in een technische, ambitieuze en internationale omgeving waar een geweldige sfeer heerst. De belangrijkste prioriteiten van het team? Een uitstekende service en een technische infrastructuur die minstens zo goed is.

lees meer

Functie-eisen Geen woorden maar daden.
Jij bent goed met mensen. Jouw sociale en communicatieve skills zijn jouw grote meerwaarde als projectleider. Zo weet je het vertrouwen en respect van jouw collega’s te winnen, zowel binnen je team als in onze organisatie. Je observeert, luistert en ondersteunt, daarbij weet je verwachtingen te managen. Je bent een doorzetter die elk project tot een succesvolle afronding brengt, al kan een project weleens enkele maanden duren. Bovenal ben je 100% betrouwbaar, het IT-management moet op je aan kunnen. Met jouw brede kennis en positieve inslag motiveer je collega’s met geavanceerde technische kennis. So far so good? Als je ook het eind van deze checklist haalt, komen we graag met je in contact:
 • een bachelor- of masterdiploma op het gebied van IT.
 • 3 à 5 jaar ervaring, bijvoorbeeld als IT projectmanager bij een IT service provider.
 • kennis van technische IT, zoals Network/WAN/LAN/Wifi, Virtualization/VMWare/Hyper-v, Microsoft/Azure, O365, AD, Backup/VEEAM, SAN en IT Security.
 • vloeiend in Nederlands en Engels, mondeling en schriftelijk.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands, Engels
Salarisinformatie Salaris in overleg
Overige info Op ons kan je rekenen.
Buiten een niet-standaardbaan, het allermooiste uitzicht van Rotterdam en een internationale werkomgeving bieden we op basis van 38.75 uur per week:
 • een salaris dat past bij jouw ervaring en achtergrond.
 • een bedrijfsauto.
 • 28 vrije dagen op jaarbasis.
 • een dertiende maand.
 • een pensioenregeling.
 • eindeloze mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen.
 • bedrijfsfitness.

We hebben je nodig.
We kunnen niet wachten tot je begint en warmen je bureaustoel vast voor je op. Wat jij moet doen? Zorgen dat je zo spoedig mogelijk reageert op deze fulltime baan via de 'Solliciteer' button.

Heb je nog vragen over de vacature? Je kunt ons bellen via 088 – 400 1393.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

lees meer

Contactpersoon Mevr. Elaine Pelisson (elaine.pelisson@samskip.com) (Nederlands)
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare ICT Vacatures Rotterdam Bekijk alle soortgelijke vacatures
 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Rotterdam