Vacature Functioneel Applicatiebeheerder Zorgapplicaties - Schiedam

in Schiedam

Frankelandgroep
 • Frankelandgroep
 • MBO niveau 3 of hoger
 • Junior/Medior/Senior niveau
 • Vast contract
 • 32 - 40 uur p/w
Functieomschrijving Jij zet je in voor…
optimale ondersteuning van onze (zorg)medewerkers bij hun taken! Jij zorgt ervoor dat onze zorgapplicaties goed ingericht zijn en soepel functioneren. Zo kunnen je collega’s prettig werken en zich maximaal concentreren op het zorgen voor onze bewoners en cliënten.

Dit ga je doen:
In deze functie is het jouw missie om al onze zorggerelateerde applicaties (zoals PlanCare, Nedap Ons®, Ysis en FarMedRX) zo goed mogelijk te matchen met onze organisatiewensen en -processen. Je bent als het ware de brug tussen het beleid en de werkvloer, waarbij de systemen het werk voor iedereen makkelijker en betrouwbaarder moeten maken. Het (her-)inrichten en beheren van de applicaties is jouw hoofdtaak. Dat betekent in de dagelijkse praktijk o.a. dat je ervoor zorgt dat onze medewerkers toegang hebben tot (de juiste onderdelen van) onze applicaties, aanpassingen vanuit wet- en regelgeving verwerkt, nieuwe functionaliteiten en versies test, zaken toetst bij collega’s en gebruikersinstructies opstelt. Je bent ook aanspreekpunt voor deze applicaties voor zo’n 1.250 medewerkers.

Deze functie is nieuw in het leven geroepen bij onze organisatie, omdat de complexiteit van de applicatie infrastructuur door de verdere digitalisering toeneemt en we het heel belangrijk vinden dat de applicaties écht bijdragen aan het realiseren van kwalitatieve zorg en een optimale organisatie. Daarom werven we nu direct twee nieuwe collega’s voor deze functie. Jullie gaan intensief samenwerken en kunnen elkaars werk opvangen. Ook met de andere collega’s in het team én de collega’s van ICT weet je soepel de samenwerking te vinden.

Wij zetten ons in voor…
Medewerkers die zich gewaardeerd, in balans, overtuigd en welkom voelen! Goed werkgeverschap staat bij ons zéér hoog op de agenda. We geloven erin dat je alleen met tevreden medewerkers de beste zorg kunt leveren. We maken daarom werk van het werkgeluk van onze medewerkers. Onze hoge medewerkerstevredenheid (we krijgen een 8,8 van onze eigen medewerkers en zijn daarmee uitgeroepen tot de Beste Werkgever van Nederland) en bijzonder laag ziekteverzuim (we staan al zes jaar op rij in de top 3 van de zorg) zijn daar concrete bewijzen van. Het werkgeluk wordt óók beïnvloed door ondersteuning vanuit systemen. Niet zo gek dus dat we daar als organisatie in investeren.

Je kunt rekenen op:
 • Een functie waarin je vraagbaak bent en op organisatieniveau meedenkt
 • Veel vrijheid in je werk en de ruimte om je ideeën te delen
 • Collega’s die elkaar wat gunnen en voor elkaar over hebben (ook over de afdelingen heen)
 • (technische) Ondersteuning en begeleiding: je staat er letterlijk en figuurlijk niet alleen voor
 • Een werkomgeving midden in de ouderenzorg (i.p.v. op een ‘hoofdkantoor’ op afstand)
 • Een salaris in de range van € 2.668,93 tot € 3.582,26 (o.b.v. 36 uur en uiteraard afhankelijk van je achtergrond), 8% vakantiegeld en 7,4% eindejaarsuitkering
 • En vele andere prettige arbeidsvoorwaarden, zoals gratis gebruik van ons zwembad en de fitnessruimte, voordelig afhuren van onze vakantievilla’s in Rockanje en Calpe (Spanje), het fietsenplan, de collectiviteitskorting bij zorgverzekeraar DSW en collectieve pensioenregeling bij PFZW.

lees meer

Functie-eisen Ben jij ook een HARTwerker?
Niet alleen voor onze zorgfuncties zoeken we HARTwerkers. Ook voor onze staffuncties zoeken we collega’s die de handjes flink laten wapperen. Mensen met een ‘010-mentaliteit’ die graag dat stapje extra zetten, maar ook het werken in de zorg begrijpen en zelf een natuurlijke gastvrijheid en behulpzaamheid hebben. In de selectie voor deze functie letten we verder op:
 • een HBO werk- en denkniveau (iemand met een afgeronde mbo-4 opleiding en de nodige relevante ervaring is dus ook welkom!);
 • minimaal 2 jaar werkervaring in Functioneel Applicatiebeheer bij een zorginstelling;
 • een praktische en dienstverlenende instelling;
 • de mate waarin jij de consequenties van keuzes en wijzingen kan doorzien;
 • en natuurlijk of jij de rol van enthousiaste vraagbaak voor onze medewerkers goed kunt vervullen!

Dit wordt jouw plek
De Frankelandgroep heeft ruim 1.250 medewerkers en bestaat uit vijf centra voor wonen, zorg en welzijn voor ouderen in Schiedam en Vlaardingen. We bieden naast verpleeghuiszorg en welzijnsactiviteiten ook thuiszorg aan ouderen. Onze staffuncties werken vooral op de locatie Frankeland. Een bruisende plek met talloze activiteiten en voorzieningen (waaronder een fijne brasserie met prima koffie!). Iedereen voelt zich hier welkom en de sfeer is open en gezellig. Medewerkers van de Frankelandgroep kun je het beste omschrijven als nuchter, behulpzaam, bijzonder gastvrij en betrokken.

Je wordt onderdeel van de afdeling Beleid & Beheer dat bestaat uit een team van straks vijf collega’s. Het team houdt zich o.a. bezig met zaken als applicatiebeheer, zorginkoop, gegevensbescherming, en het opstellen en bewaken van procedures & richtlijnen voor medewerkers.

Solliciteren & contact
Spreekt onze manier van werken, denken en doen jou aan? Wil jij HARTwerken en vind je het leuk om je tanden te zetten in deze praktische rol? Solliciteer dan snel via de 'Solliciteer' button of neem contact met ons op als je eerst meer wilt weten. Hiervoor kun je contact opnemen met Martijn Kroonen (Medewerker Beleid en Beheer) via 010 – 426 49 25.

De sollicitatieprocedure bestaat uit twee gesprekken met twee á drie toekomstige collega’s en een assessment. Om bij ons in dienst te komen heb je een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) nodig.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld

lees meer

Taalvaardigheid Handig om te kunnen: Nederlands
Salarisinformatie Bruto € 2.668 - € 3.582 p/m
Functioneel Applicatiebeheerder Zorgapplicaties
Score: 8.7
Stemmen: 22

 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Schiedam