Vacature .NET Developer - Zaltbommel

in Zaltbommel

Axians
 • Axians
 • HBO of hoger
 • Medior/Senior niveau
 • Vast contract
 • 32 - 40 uur p/w
Functieomschrijving .NET Developer
Waarom bij Axians?

Onze klanten ervaren iedere dag opnieuw de toegevoegde waarde van onze mensen en de technologieën die we inzetten. We gaan continu voor het hoogst haalbare resultaat.
Axians staat voor een open en transparante cultuur waarin we elkaar stimuleren om er iedere dag opnieuw het beste uit te halen voor de klant en onszelf. Je kunt je bij Axians in lijn van onze strategie ontwikkelen zowel als persoon als vakinhoudelijk. We staan open voor je ondernemerschap en willen graag dat jij jouw kwaliteiten toevoegt aan ons werk voor de klant en aan het team. Professioneel jezelf zijn en plezier hebben in je werk, daar gaat het om.
Kijk voor wat je toekomstige collega’s hier over zeggen: medewerkers aan het woord
Meer weten over ons? wat wij doen
Wees welkom en verrijk ons met jouw talent, vaardigheden, unieke karakter en toegevoegde waarde. Wij geloven in meesterschap: leren van elkaar en van de praktijk.

Wat je doet?
Het programmeren zit je in het bloed! Als ervaren .NET Integration Developer ben je actief en nauw betrokken bij het ontwikkelen van software voor onze klanten. Denk hierbij aan het maken van een ultra-veilig zorgportaal, het integreren van een wereldwijd CRM met een unieke ERP toepassing voor de scheepvaart, het ontwikkelen en continu tunen en optimaliseren van een uiterst complexe SQL toepassing voor automatische betalingen of met behulp van de nieuwste Azure technologie een bestaande toepassing herontwikkelen voor de cloud.

Jij hebt met jouw ervaring op het gebied van ASP.NET Framework/Core, C#, databases, webservices en API’s, en backend development de drive en ambitie om ons ervaren integratie team aan te vullen om samen een nog hoger niveau te bereiken. Het meedenken in de keuzes die wij samen gaan maken rondom technologie, methodiek en architectuur is hier ook onderdeel van.

Hoe ziet jouw uitdaging eruit?
Wij geloven er in dat het ontsluiten van, de binnen en buiten een organisatie, beschikbare data een absolute voorwaarde is voor een succesvolle digitale transitie en om meer concurrerend te zijn. Onze organisatie is er om deze data beschikbaar te maken voor iedereen binnen en buiten de organisatie, om zo verbeterde besluitvorming mogelijk te maken, nieuwe data gedreven diensten te ontwikkelen en intelligente apps in te zetten voor een enorme versnelling in de effectiviteit en productiviteit van onze klanten. Snel en veilig.
Met behulp van de technologie van onze partners Binary Tree, Microsoft en Red Hat ondersteunen we onze klanten met integratie van databronnen en processen, mobile business apps, managed services en Data & Identity Security.

lees meer

Functie-eisen Wat vragen wij van jou?
 • HBO/WO werk- en denkniveau;
 • Ervaring met:
  - ASP.NET Framework/Core & C#
  - Databases, web services en API's
  - Backend development
  - Basiskennis frontend development (HTML, CSS, JS)
 • Kennis van Azure, Razor, Angular en T-SQL is een pre
 • Je bent ondernemend, communicatief en een doorzetter

lees meer

Taalvaardigheid Handig om te kunnen: Nederlands
Salarisinformatie Salaris in overleg
Aantal uur per week 32 - 40 uur p/w
32-40 uur
.NET Developer
Score: 8.4
Stemmen: 37

 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Zaltbommel