Vacature Senior Applicatiebeheerder

Vacature Utrecht

Applicatiebeheerder
SPF Beheer
 • SPF Beheer Bedrijfsprofiel
 • HBO of hoger
 • Medior/Senior niveau
 • Vast contract
 • 32 - 36 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Voor onze afdeling Informatisering & Change zijn wij op zoek naar een applicatiebeheerder die zich thuis voelt in een professionele en compacte organisatie. Omdat wij met een relatief klein team (35 collega’s) alle voor een uitvoeringsorganisatie benodigde taken uitvoeren, heb je bij ons een breed takenpakket en zie je direct het effect van jouw bijdrage.

Over jou
Je werkt op het koppelvlak van technisch beheer samen met onze outsourcingspartner CGI. Je werkt samen met de leveranciers van diverse SAAS applicaties en kent onze ‘on premise’ applicaties voor pensioenbeheer door en door. Wij werken zowel met software die al jaren tot de marktstandaard voor onze sector behoort (o.a. IVPA, Xtendis) als met nieuwe ontwikkelingen gebaseerd op o.a. salesforce (HR2Day).

Over de functie
Voor deze functie geldt dat het om een veelzijdige functie gaat. De functionaliteit voor onze deelnemers en collega’s staat daarbij voorop; functionaliteit waaraan hoge eisen worden gesteld met het oog op informatiebeveiliging. Voor jou is het volstrekt logisch dat we aan deze eisen voldoen en dit expliciet aan kunnen tonen aan intern en extern (o.a. DNB) toezicht.

lees meer

Functie-eisen
 • Je hebt een afgeronde relevante HBO-opleiding Informatica of Informatiekunde
 • Je volgt vakgerichte opleidingen om je benodigde kennis en vaardigheden up to date te houden
 • Daarnaast heb je minimaal 5 jaar relevante werkervaring - bij voorkeur in de financiële sector- en zit service- en klantgerichtheid verweven in je in je genen
 • Je beschikt over een goed conceptueel vermogen, overtuigingskracht en je bent besluitvaardig
 • Je bent bekend met internationale (kwaliteit)-standaarden
 • Ervaring met MS SQL-server (Reporting services) is een pré, evenals bekendheid met IVPA en Xtendis.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Bedrijfsomschrijving SPF Beheer komt voort uit één van de oudste en grootste pensioenfondsen van Nederland: Stichting Spoorwegpensioenfonds. Met een beheerd vermogen van ca. € 14 miljard en een pensioenadministratie van ruim 100.000 mensen van 90 aangesloten werkgevers, zijn wij een van de grotere uitvoerders op het gebied van collectieve pensioenen in Nederland. Daarnaast verzorgen we de salarisadministratie voor 20 bedrijven en beheert & ontwikkelen we een eHRM omgeving met 15.000 eindgebruikers. Samen met 270 betrokken medewerkers, zijn we een onafhankelijke full service dienstverlener op het gebied van beleidsadvisering, pensioenuitvoering, payroll en vermogensbeheer. We hebben als kernwaarden voor onze medewerkers: professionaliteit, flexibiliteit en transparantie

Werken bij SPF Beheer betekent:

• Dat je werkt in een relatief kleine, overzichtelijke organisatie waarin mensen elkaar kennen en omgangsvormen informeel zijn;
• Dat jij je vak serieus neemt en altijd wil blijven werken aan je eigen ontwikkeling;
• Dat je een no-nonsens instelling hebt en met je collega’s graag op een professionele wijze samenwerkt;
• Dat je graag werkt in een maatschappelijk relevante sector die sterk in beweging is;
• Dat je je elke dag wilt inzetten voor een goede oudedagvoorziening van ruim 100.000 mensen.

Wij adviseren pensioenfondsbesturen en verzorgen voor hen de uitvoering van de pensioenregeling en het vermogensbeheer. We beheren voor onze klanten meer dan € 20 miljard en zijn daarmee een middelgrote speler in de wereld van pensioenen & vermogensbeheer. Onze organisatie is compact (178 medewerkers) en sterk in beweging. Onze kernwaarden zijn betrouwbaarheid, verandervermogen en partnership.

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 5.155 p/m

Wat bieden wij jou
We hebben goede arbeidsvoorwaarden waaronder een vaste eindejaarsuitkering en een uitstekende pensioenvoorziening. Bij SPF Beheer kun je je continu ontwikkelen, zowel persoonlijk als op je vakgebied. Een gezonde werk-privé balans vinden wij belangrijk. Werken in een professionele en informele omgeving betekent ook dat je in overleg met je collega’s zelf je werktijden bepaalt. Deze functie is ingedeeld in cao-schaal 8 met een maximum van € 5.155,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband (36 uur).

lees meer

Overige info Contact en procedure
Spreekt deze vacature je aan en herken je jezelf in deze rol? Mail ons dan je motivatiebrief met je CV. Deze kan je uploaden via de 'Solliciteer' button. De contactpersoon voor deze vacature is Pauline Wagemakers (HRM), tel. 030-23 29 124.

De sollicitatieprocedure bestaat uit minimaal twee gesprekken in verschillende settings met management, collega's en HR. Een pre-employment screening en een assessment maken onderdeel uit van de procedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

lees meer

Contactpersoon Mevr. Pauline Wagemakers
+31302329124
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare ICT Vacatures Utrecht Bekijk alle soortgelijke vacatures
 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Utrecht