Vacature Senior Functioneel Beheerder Vermogensbeheer & Financiën

in Utrecht

Functioneel Beheerder
SPFbeheer
 • SPFbeheer
 • HBO of hoger
 • Medior/Senior niveau
 • Vast contract
 • 32 - 36 uur p/w
Functieomschrijving Ben jij die energieke beheerder die graag de voortrekkersrol pakt en de juiste vertaalslag maakt “van behoefte naar wijzigingen” in een sterk veranderende omgeving?
Lees dan snel verder!

Voor onze afdeling Informatisering & Change zijn wij op zoek naar een Senior Functioneel beheerder Vermogensbeheer & Financiën die zich thuis voelt in een professionele en compacte organisatie. Omdat wij met een relatief klein team (35 collega’s) alle voor een uitvoeringsorganisatie benodigde taken uitvoeren, heb je bij ons een breed takenpakket en zie je direct het effect van jouw bijdrage.

Over jou
Je hebt een brede interesse binnen de financiële sector. Samen met onze technologiepartners zorg je ervoor dat de functionaliteit van onze technologie maximaal wordt uitgenut voor onze werkprocessen. Belangrijke systemen voor ons zijn WSS (vermogensbeheer) en AFAS (financiële administratie). Je werkt zowel samen met onze eigen beheerders als met onze technologiepartner CGI en diverse aanbieders van SAAS systemen. Je werkt binnen het team Vermogensbeheer en Financiën met elkaar, voor de gebruikersorganisatie die de vermogens van de fondsen beheren en onze financiën managen (in directe afstemming met de systeemeigenaren).

Over de functie
Als functioneel beheerder ben je (vanuit gebruikersperspectief) verantwoordelijk voor het in standhouden en organiseren van de informatievoorziening en voor de vertaling van eisen en wensen vanuit de gebruikers naar noodzakelijke aanpassingen in onze informatiesystemen.

Voor deze functie geldt dat het om een veelzijdige functie gaat. De functionaliteit voor onze deelnemers en collega’s staat daarbij voorop; functionaliteit waaraan hoge eisen worden gesteld met het oog op informatiebeveiliging. Voor jou is het volstrekt logisch dat we aan deze eisen voldoen en dit expliciet aan kunnen tonen aan interne en externe (o.a. DNB) toezichthouders.

Belangrijke onderwerpen in het dagelijks werk:
 • Ondersteuning van gebruikers bij het dagelijks werk
 • Wijzigingen voorbereiden, beheerst doorvoeren en gebruikers bij wijzigingen begeleiden
 • Onderhoud en vernieuwing van de systemen onder jouw beheer
 • Organisatie van de interne informatiebeveiliging en informatievoorziening (o.a. op basis ITIL/CobIT).

lees meer

Functie-eisen Over kennis en ervaring
Je hebt
 • Een afgeronde relevante HBO-opleiding (informatica, informatiekunde, informatiemanagement)
 • Minimaal 5 jaar relevante werkervaring, bij voorkeur in de financiële sector
 • Kennis van IT processen en methodieken
 • Ervaring met het opstellen en uitvoeren van testen (FAT & GAT)
 • Ervaring met het opstellen van functionele specificaties, processen en procedures
 • Ervaring met het verzorgen van opleidingen

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Bedrijfsomschrijving Werken bij SPF Beheer betekent:
Dat je werkt in een relatief kleine, overzichtelijke organisatie waarin mensen elkaar kennen en omgangsvormen informeel zijn;
Dat jij je vak serieus neemt en altijd wil blijven werken aan je eigen ontwikkeling;
Dat je een no-nonsens instelling hebt en met je collega’s graag op een professionele wijze samenwerkt;
Dat je graag werkt in een maatschappelijk relevante sector die sterk in beweging is;
Dat je je elke dag wilt inzetten voor een goede oudedagvoorziening van ruim 100.000 mensen.

Wij adviseren pensioenfondsbesturen en verzorgen voor hen de uitvoering van de pensioenregeling en het vermogensbeheer. We beheren voor onze klanten meer dan € 20 miljard en zijn daarmee een middelgrote speler in de wereld van pensioenen & vermogensbeheer. Onze organisatie is compact (178 medewerkers) en sterk in beweging. Onze kernwaarden zijn betrouwbaarheid, verandervermogen en partnership.

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 5.155 p/m

Wat bieden wij jou
We hebben goede arbeidsvoorwaarden waaronder een vaste eindejaarsuitkering en een uitstekende pensioenvoorziening. Bij SPF Beheer kun je je continu ontwikkelen, zowel persoonlijk als op je vakgebied. Een gezonde werk-privé balans vinden wij belangrijk. Werken in een professionele en informele omgeving betekent ook dat je in overleg met je collega’s zelf je werktijden bepaalt.

Deze functie is ingedeeld in cao-schaal 8 met een maximum van € 5.155,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband (36 uur).

lees meer

Senior Functioneel Beheerder Vermogensbeheer & Financiën
Score: 9.7
Stemmen: 18

 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Utrecht