Vacature Technisch Applicatiebeheerder - Den Haag

in Den Haag

Het CAK
 • Het CAK
 • HBO of hoger
 • Medior/Senior niveau
 • Vast contract
 • 34 - 36 uur p/w
Functieomschrijving HBO | 34 uur | >5 jaar ervaring

Wat ga je precies doen?
Je zorgt als technisch applicatiebeheerder voor het robuust en stabiel beschikbaar stellen en houden van het technisch fundament onder onze applicaties.

Binnen de IT organisatie werken we sinds dit jaar in DevOps-teams. De functiescheiding is daardoor minder strak en er is meer focus op samenwerking in het team en met de teams die vertrouwen op onze dienstverlening. Samen zorg je er voor dat meer dan 50 maatwerkapplicaties op de platformen voor .NET en Java applicaties (resp. IIS en Tomcat) stabiel beschikbaar zijn, zodat de applicaties op deze platformen feilloos kunnen functioneren. Je zorgt ook voor de stabiele beschikbaarheid van applicaties als Sharepoint, Confluence, Exact, etc. Ook valt het technisch beheer van de Enterprise Servicebus (MuleESB) en de F5 onder de verantwoording van het team.

Jullie zijn als team verantwoordelijk voor het correct uitrollen van software updates/patches in het landschap. Hierbij wordt gestreefd naar maximale automatisering van het release en deploy proces, zodat procedurele fouten in oplevering worden uitgebannen. Daarnaast is het team verantwoordelijk voor het ter beschikking stellen van (data t.b.v.) SPLUNK, waardoor gebruikers en functioneel beheerders zicht kunnen houden op de status van hun systemen en processen.

Jouw team
Als technisch applicatiebeheerder werk je in het team Platform en Monitoring (P&M), een team van 7 specialisten binnen het grotere ICT-integratieteam. Je komt als nieuwe collega terecht in een team waar volop wordt gewerkt aan innovatie en waar je snel je plek zult vinden. Het is een team dat actief meedenkt en positief staat in de veranderingen die plaatsvinden binnen het CAK. Met onze nieuwe DevOps teams wordt gewerkt aan de verbetering van het systeemlandschap, zodat onze systemen robuuster en flexibeler zijn. De dienstverlening naar onze klanten wordt daarbij vergaand digitaal, een van de speerpunten vanuit de overheid.

lees meer

Functie-eisen Jouw profiel

Je bent een technisch applicatiebeheerder met een sterk analytisch denkvermogen dat je graag inzet voor het doorzien van problemen en processen. Je bent communicatief sterk, neemt verantwoordelijkheid en zoekt de samenwerking binnen het team en met andere teams. Verder heb je een positief kritische, dienstverlenende en klant- en doelgerichte instelling. Voldoe je daarnaast aan onderstaande functie-eisen? Dan ontvangen we graag jouw sollicitatie op deze vacature!
 • Je beschikt over hbo werk- en denkniveau en je hebt een ICT-gerelateerde opleiding afgerond;
 • Je hebt minimaal 3 jaar aantoonbare ervaring als technisch applicatiebeheerder of stevige ervaring als systeembeheerder;
 • Je hebt kennis van en ervaring met:
  ◦ Werken in een devops team
  ◦ Docker
  ◦ Linux
  ◦ Kubernetes
  ◦ Windows
  ◦ IIS (.NET applicaties)
  ◦ Apache Tomcat (Java applicaties)
  ◦ Azure devops
  ◦ F5 Big-Ip is een pré
  ◦ Enterprise service bus (mule) is een pré
  ◦ Powershell is een pré
  ◦ Termen als APIs, Background-jobs, logging, applicatie monitoring zijn jou niet onbekend.

Het aanvragen van een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) maakt deel uit van de procedure bij indiensttreding.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Handig om te kunnen: Engels
Salarisinformatie Bruto € 2.776 - € 4.338 p/m

Wij bieden jou
De organisatie is volop in beweging. Dit biedt jou de mogelijkheid om je stempel te drukken binnen de organisatie. We geven je graag veel vrijheid om onze afdeling naar een hoger plan te tillen. Onze cultuur kenmerkt zich als open en dienstverlenend. Verder bieden wij jou:

• Een functie voor de lange termijn met een salaris tussen € 2.776,00 en € 4.338,00 bruto per maand bij een 34-urige werkweek (inschaling o.b.v. opleiding, kennis en relevante ervaring);
• Een modern kantoor, geopend van 07:00 – 19:00 uur waarbij je begin- en eindtijden in overleg kunnen variëren, afhankelijk van jouw voorkeur;
• Een goede pensioenvoorziening, ondergebracht bij ABP;
• 8% vakantiegeld en een 13e maand (8,33%);
• 23 vakantiedagen o.b.v. 34-urige werkweek;
• Een aantrekkelijke reiskostenvergoeding (€ 0,19 per kilometer of openbaar vervoer volledig vergoed o.b.v. 2e klas);
• Een eigen online CAK Academie en samenwerkingsverbanden met trainingsbureaus, zodat je volop kan investeren in je loopbaan en je persoonlijke ontwikkeling;
• Een collectieve ziektekostenverzekering en onbeperkte sportmogelijkheden voor een geringe bijdrage;
• Een open en lichte werkomgeving met twee keer per week vers fruit. Tijdens jouw lunch en bij de espressobar geniet je op de 15e verdieping van het uitzicht over heel Den Haag.

lees meer

Technisch Applicatiebeheerder
Score: 8.3
Stemmen: 46

 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Den Haag