Vacature Technical Information Security Officer 36-40 uur

ICT Security Consultant
Het CAK
 • Het CAK
 • HBO of hoger
 • Medior/Senior niveau
 • Vast contract
 • 34 - 40 uur p/w
Functieomschrijving Wat ga je precies doen?
Als Senior Technical Information Security Officer weet jij het beter wanneer het om veiligheid gaat. Jij vindt jouw nieuwe uitdaging bij een data-driven organisatie die hoge eisen stelt aan data en haar veiligheid.

Het CAK werkt met meerdere ketenpartners en met verschillende (maatwerk) applicaties. Als uitvoeringsorgaan voor de overheid is het van belang te voldoen aan de security baselines. Het CAK is continu in beweging door veranderende wet- en regelgeving en uitdagende projecten. Het CAK speelt bijvoorbeeld ook een prominente rol in het Europese EESSI project. Wij leveren de infrastructuur voor het uitwisselen van berichten tussen alle zorgkantoren in Europa.

In jouw rol als Senior Technical Information Security Officer lever je een belangrijke bijdrage in de naleving van de BIR en ITGC compliance. Jouw uitdaging is om voor projecten security requirements op te stellen en deze te vertalen naar een technisch beveiligingsontwerp. Je toetst regelmatig of aan de security requirements wordt voldaan door het uitvoeren van risico analyses, assessments en het beoordelen van testrapporten. Je coördineert pentests, verwerkt de resultaten en geeft vrijgave adviezen uit om in productie te kunnen. Verder begeleid je DevOps teams en adviseer je waar nodig in vraagstukken omtrent informatie beveiliging, zowel procedureel (governance) als op de gebieden van secure software development, technische implementaties en architectuur. Het is een functie waarin je veel vrijheid en verantwoordelijkheid krijgt en waarbij je betrokken bent bij belangrijke projecten.

lees meer

Functie-eisen Jouw profiel
Als Senior Technical Information Security Officer heb je minimaal 5 jaar aantoonbare IT ervaring, waarvan minimaal 3 jaar op het gebied van IT Security (vereiste). Je kan zelfstandig de weg vinden binnen de (DevOps) organisatie en goed schakelen met verschillende stakeholders. Je hebt een agile (scrum/kanban) mindset, weet prioriteiten te stellen en je bent oplossingsgericht. Voldoe je daarnaast aan onderstaande functie-eisen? Dan ontvangen we graag jouw sollicitatie op deze vacature!
 • Je hebt een afgeronde Hbo + / Wo-opleiding, bij voorkeur in IT, aangevuld met een Security Information certificering.
 • Je hebt kennis van en ervaring met beveiliging frameworks en standaarden zoals de ISO27001/BIR.
 • Verder beschik je over goede aantoonbare technische kennis en hands on ervaring met security componenten, inhoudelijke kennis van systemen, netwerken, application stacks en kennis van development processen en secure software development.
 • De Nederlandse taal beheers je uitstekend in woord en geschrift
Het aanvragen van een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) is onderdeel van de procedure bij indiensttreding.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Rijbewijs Vereist: Auto (B)
Salarisinformatie Bruto € 2.776 - € 4.338 p/m

Als Senior Technical Information Security Officer kom je in een team van 35-40 professionals waar we je kwaliteiten en talenten waarderen en waarin je alle ruimte krijgt om je eigen bijdrage te leveren. Samen zorgen we voor uitstekend beveiligde (klant) data in een uitdagende en complexe omgeving. Verder bieden wij jou:

• Een salaris van minimaal € 2.776,00 en maximaal € 4.338,00 bruto per maand bij een 34-urige werkweek (inschaling o.b.v. opleiding, kennis en relevante ervaring);
• 23 vakantiedagen o.b.v. 34-urige werkweek;
• 8% vakantiegeld en een 13e maand (8,33%);
• Een aantrekkelijke reiskostenvergoeding (€ 0,19 per kilometer of openbaar vervoer volledig vergoed o.b.v. 2e klas);
• Een goede pensioenvoorziening, ondergebracht bij ABP;
• Een modern kantoor, geopend van 07:00 – 19:00 uur waarbij je begin- en eindtijden in overleg kunnen variëren, afhankelijk van jouw voorkeur;
• Een eigen online CAK Academie en samenwerkingsverbanden met trainingsbureaus, zodat je volop kan investeren in je loopbaan en je persoonlijke ontwikkeling;
• Een collectieve ziektekostenverzekering en onbeperkte sportmogelijkheden voor een geringe bijdrage;
• Een open en lichte werkomgeving met twee keer per week vers fruit. Tijdens jouw lunch en bij de espressobar geniet je op de 15e verdieping van het uitzicht over heel Den Haag.

lees meer

Technical Information Security Officer 36-40 uur
Score: 9.1
Stemmen: 35

 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Den Haag