user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Vacature BI Developer

Business Analist
Aon Nederland
 • Aon Nederland Bedrijfsprofiel
 • HBO of hoger
 • Medior/Senior niveau
 • Vast contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving BI Developer
Business Analytics | Zuid-Holland | HBO | Voltijd

Onze klanten betere service en diensten leveren op basis van data. Impact creëren met data, dat is jouw doel als BI Developer! Je bent niet bang om hard te werken en uitdagingen zijn welkom. Problemen zijn er om opgelost te worden en dit doe je op een zelfstartende manier. Het kan altijd slimmer, sneller en beter. Spreekt dit je aan? Lees dan verder!

Wat ga je doen als BI Developer bij Aon?
Data laten werken voor de business en voor de klant, dat geeft jou energie! Je treedt op als sparringspartner en adviseur naar de business, waarbij je nadenkt over strategische oplossingen, maar ook ad-hoc maatwerk levert. Projecten kenmerken zich door veelzijdigheid, complexiteit en diversiteit. Je ontwerpt en verwezenlijkt analyses en rapportages, voert beheersactiviteiten in een front-end omgeving uit, schrijft documenten voor gebruikers, verzorgt communicatie/ trainingen richting interne klanten, neemt deel in (deel)projecten, zorgt voor kwaliteitsbeheersing van opgeleverd werk en werkt samen met interne afdelingen en externe organisaties.

Je hebt oog voor de samenhang tussen de diverse onderdelen en de toegevoegde waarde voor het geheel. Je bent altijd op zoek naar een manier waarop we de dienstverlening verder kunnen verbeteren en op de kaart kunnen zetten binnen de organisatie.

lees meer

Functie-eisen Wie ben jij?
Opleiding:
 • Minimaal hbo diploma (richting informatica / IT)
 • Microsoft certificaten: 461, 462, 463 en 466 MCCSE
 • Aantoonbare recente ervaring met SSAS, SSRS en SSIS full Microsoft stack
 • Kennis van ITIL

Ervaring:
 • Minimaal 3 jaar relevante werkervaring
 • Technisch en functionele kennis en ervaring

Competenties:
 • Analytisch, conceptueel denken, methodisch werken, accuratesse, stressbestendig en bestand tegen verandering.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Bedrijfsomschrijving Ons Team
Je komt terecht in een team van 22 mannen en 1 vrouw met een diversiteit in leeftijd en achtergrond. Het team zit verspreid over 3 locaties: Breda, Rotterdam en Utrecht. Vergaderen doen we dan ook via Skype en zo ook de vrijdagmiddagborrel . We zijn een informele club welke gaat voor ontwikkeling, zowel op zakelijk als persoonlijk vlak!

Aon Nederland
Wij zijn de toonaangevende wereldwijde dienstverlener op het gebied van risk, retirement en health. We analyseren risico's, geven advies, zorgen voor de (financiële) oplossing en staan klanten bij als bij een incident de bedrijfscontinuïteit wordt bedreigd. Zo helpen wij klanten succesvol te ondernemen. We hebben de unieke kans om de absolute topspeler in Nederland te zijn. Met onze historie, kennis van inhoud en markten en bundeling van krachten zetten we een organisatie neer, die gaat voor resultaten behalen, pro actief helpen en ondersteunen en kansen creëren en benutten, zowel voor onze klanten als voor onszelf. In Nederland heeft Aon 15 locaties met 2.600 medewerkers.

Aon Wereldwijd
Het bedrijf maakt deel uit van Aon plc in Londen, Verenigd Koninkrijk. Het wereldwijde Aon-netwerk omvat circa 500 kantoren in meer dan 120 landen en telt ruim 50.000 medewerkers. Hiermee is Aon een van de grotere financiële dienstverleners ter wereld. Aon plc is gespecialiseerd in financiële en verzekeringsdienstverlening en staat genoteerd aan de effectenbeurs van New York (NYSE : AON).

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg

Een internationale organisatie in beweging waar je veel kunt leren en kunt bijdragen! Door middel van formele en informele evenementen kun je je persoonlijke netwerk uitbreiden en je kennis vergroten . Zo organiseert Ayoung (t/m 35 jaar) activiteiten waar het zakelijke en het aangename worden gecombineerd. Wordt er een ontmoetingscafé georganiseerd voor collega's en relaties en is er maandelijks een borrel. Daarnaast investeren we in onze mensen d.m.v. opleidingen en doorgroeimogelijkheden en kun je lid worden van de Aon fit club, gericht op wandel, fiets en hardloop evenementen.
Een gevarieerde baan waarin jij jouw ondernemerschap kan laten zien. Er is volop ruimte voor eigen initiatief, studie en persoonlijke ontwikkeling. Zo wordt bijvoorbeeld het behalen van certificaten in het vakgebied gestimuleerd.

We werken volgens ' het nieuwe werken ', dit betekent dat je autonoom werkt, de vrijheid krijgt om je eigen dag in te delen en de mogelijkheid krijgt om vanuit huis te werken en je tijd flexibel in te kunnen delen.

Hierbij bieden wij een uitstekend pakket aan arbeidsvoorwaarden:

• De uiteindelijke inschaling en hoogte van je salaris is afhankelijk van opleiding, kennis en ervaring.
• een vaste 13de maand
• een bonusregeling gebaseerd op prestatie Aon en behalen eigen doelstellingen
• een premievrij pensioen
• Mogelijkheid tot kopen van extra vakantiedagen
• Reiskosten zijn gebaseerd op 2e klas ov
• Telefoon en laptop

lees meer

Overige info Klinkt interessant? Solliciteer
Aanvullende informatie over de sollicitatieprocedure kun je krijgen bij René Kleinveld, Recruiter via telefoonnummer 0631959453. Voor inhoudelijke vragen over de vacature kun je bellen met Michel Smid, Manager Business Analytics via telefoonnummer: +31(0)6 1101 54 36.

Naast de gespreksrondes kan een assessment of business case onderdeel uitmaken van de sollicitatieprocedure. Om de integriteit van onze medewerkers te garanderen zal een positieve uitslag van de Pre Employment Screening voorwaarde zijn voor indiensttreding.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

lees meer

Contactpersoon Dhr. René Kleinveld
06-31959453
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare vacatures voor in regio Utrecht Bekijk alle soortgelijke vacatures
 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Utrecht