user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Vacature Projectmanager ICT

ICT Projectmanager
TBI SSC-ICT Diensten BV
 • TBI SSC-ICT Diensten BV Bedrijfsprofiel
 • HBO of hoger
 • Medior/Senior niveau
 • Vast contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving TBI SSC-ICT groeit en maakt een stevige ontwikkeling door. Heb jij jouw sporen al verdiend als projectmanager ICT en ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Kom ons team versterken en til onze ICT-projecten naar een hoger niveau!

Gezocht: Projectmanager ICT
(40 uur, standplaats Rotterdam Alexander)

Over de functie
Binnen TBI krijgt ICT een steeds grotere rol. Naast de verdere digitalisering binnen de TBI-bedrijven wordt er gewerkt aan een sterk technologisch fundament en aan de digitale kennis en kunde binnen de TBI-bedrijven. De dienstverlening van TBI SSC-ICT omvat het gebied van ICT, data en BIM.

Als Projectmanager ICT ben jij verantwoordelijk voor het initiëren, uitvoeren, bewaken en opleveren van multidisciplinaire ICT-projecten. Deze zijn zowel technisch- als businessgeoriënteerd. Je analyseert alle (implementatie)risico's en bewaakt tegelijkertijd de kwaliteit en voortgang. Om de geformuleerde projectdoelstellingen binnen de randvoorwaarden van kosten, kwaliteit, tijd, organisatie en communicatie te realiseren, wordt er uitgegaan van het projectplan waarin je een optimaal resultaat en een tevreden opdrachtgever nastreeft.

Jij bent in staat om complexiteit op effectieve wijze te reduceren en helderheid te creëren bij stakeholders. Je stuurt je projecten niet alleen op proces, maar bent tevens sparringpartner voor je projectleden en stakeholders op inhoud. Het beoogde eindresultaat staat scherp op jouw netvlies en is gedragen binnen de organisatie. Jij neemt verantwoordelijkheid voor de kwaliteit van je project.

Waar kom je te werken
Je komt te werken bij de afdeling Projectmanagement van TBI SSC-ICT. Dit Shared Service Center bevindt zich bij Rotterdam Alexander. Onze ICT professionals zijn vaak op locatie bij verschillende Bouw-, Infra- en Techniekbedrijven werkzaam

lees meer

Functie-eisen Wie zoeken wij
In deze functie werk je intensief samen met je collega projectmanagers, daarnaast vind jij het geen probleem om ook zelfstandig aan de slag te gaan. Je bezit een gezonde dosis overtuigingskracht (ook in groepsverband) en bent tevens goed in bruggen bouwen. Jij kunt mensen met elkaar verbinden door jouw organisatiesensitiviteit en fijngevoeligheid voor verschillende belangen. Als ambassadeur van TBI SSC-ICT, houd jij deze in het achterhoofd en weet jij hier feilloos op in te spelen.

Daarnaast heb jij een sterk bewustzijn van de kosten en houd je deze scherp in de gaten zodat budgetten niet overschreden worden. Je bent resultaatgericht en je wilt graag bijdragen aan de verdere professionalisering van de afdeling. Ook ben je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van ICT en vind je het leuk om hierover met collega’s te sparren.

Verder breng jij mee:
 • Een afgeronde WO/HBO opleiding;
 • Minimaal 3 jaar werkervaring als projectmanager ICT;
 • IPMA-B is een pré;
 • Prince2 Practitioner, ITIL en BiSL;
 • Ervaring met SCRUM en Agile werken;
 • Sterke adviesvaardigheden;
 • Een energieke persoonlijkheid.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Bedrijfsomschrijving TBI SSC-ICT is dé ICT dienstverlener van TBI. Met onze brede en multidisciplinaire kennis van de bouw, installatie- en ICT-branche zijn wij op het gebied van informatisering de gespreks- en business partner voor TBI. TBI is een groep ondernemingen die onze fysieke leefomgeving vernieuwt, inricht en onderhoudt. In heel Nederland is hun werk te zien. Van kleine initiatieven tot grote, spraakmakende projecten. Voor publieke of private opdrachtgevers.

Wij geven advies, initiëren innovatie en ondersteunen onze bedrijven in het behalen van hun bedrijfsdoelstellingen. Wij stellen de klant centraal en leveren kwalitatief hoogwaardige diensten die continue aansluiten op de veranderende behoeften van de TBI-ondernemingen. TBI SSC-ICT diensten kenmerkt zich door snel, wendbaar en flexibel te zijn zonder de primaire verantwoordelijkheid rond continuïteit, veiligheid en integriteit van data uit het oog te verliezen.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg

Je krijgt in deze functie veel vrijheid en je wordt gestimuleerd om jouw ideeën te laten zien en uit te voeren.

Daarnaast kun je verwachten:

• Een goed salaris conform de zwaarte van de functie;
• Concurrerend pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een ruime vergoeding voor collectieve verzekeringen en een financiële bijdrage voor de studie van schoolgaande kinderen;
• Auto;
• Laptop en telefoon;
• Alle ruimte voor eigen initiatief, persoonlijke groei en ontwikkeling.

lees meer

Overige info Contact
Wil je nog meer informatie voordat je solliciteert, neem dan contact op met Nanda Rijkaart, HR Adviseur via 010-2908572.

TBI SSC-ICT werft zelf. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Aan het zonder opdracht voorstellen van kandidaten kunnen geen rechten c.q. verplichtingen worden ontleend.

lees meer

Contactpersoon Mevr. Nanda Rijkaart
0102908572
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare vacatures voor in regio Rotterdam Bekijk alle soortgelijke vacatures
 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Rotterdam