user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Waar wacht je nog op? Schrijf je in en word koning van je carrière!

Vacature Informatie Analist

Data Analist
De Heus Animal Nutrition BV
  • De Heus Animal Nutrition BV Bedrijfsprofiel
  • Universitair of hoger
  • Medior niveau
  • Vast contract
  • 32 - 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Onze Global IT-afdeling is het kloppende hart van De Heus. Met dertig enthousiaste en bevlogen collega’s zorgen wij ervoor dat alle processen rondom productie, verkoop en distributie optimaal functioneren. Dit is een prachtige uitdaging, waarmee wij een doorslaggevende bijdrage leveren aan het succes van ons bedrijf.

Wat wordt je rol?
Ons team is op zoek naar versterking door een Information Analyst, die als spin in het web fungeert in het continue proces van het analyseren van bedrijfsprocessen en informatiestromen. Alle bedrijfsprocessen moeten door blijven gaan en de informatiestroom is hierbij cruciaal. Dit varieert van grote projecten tot kleine changes. In het analyse proces worden de requirements opgesteld, impact op de organisatie in kaart gebracht en, indien nodig, functionele ontwerpen gemaakt. Dit vormt samen de basis voor IT oplossingen. Je werkt in teamverband, maar krijgt ook de kans om zelf projecten te initiëren en uit te rollen. Als Information Analyst bij De Heus speel je een belangrijke rol bij productie-gerelateerde projecten zoals het vervangen van fabriekssoftware of het aansluiten van nieuwe fabrieken in binnen- en buitenland.

lees meer

Functie-eisen Wat vragen wij van jou?
Je hebt een academisch werk- en denkniveau, bij voorkeur in Bedrijfskunde, Informatica, Informatiemanagement of Technische Bedrijfskunde, andere richtingen zijn ook mogelijk. Daarnaast heb je ruim 5 jaar relevante werkervaring in het uitvoeren van procesanalyses, informatieanalyses en gegevensmodellering en ruime ervaring in functioneel beheer/ontwerp en impactanalyses. Ook een meerjarige ervaring in moderne en traditionele ontwikkelmethodieken en technologieën neem je als bagage mee. Verder breng je ervaring en kennis mee op het gebied van het opstellen van requirements en business cases, datebases, ontwikkelmethodieken en -technologieën. Werkervaring met ERP en/of CRM processen is een grote pré, net als ervaring in de productie of logistieke sector.

Je herkent je in de trefwoorden: communicatief sterk, analystisch, creatief en oplossingsgericht. In deze functie kan het voorkomen dat je korte reizen naar het buitenland maakt.

Tot slot beheers je zowel de Nederlandse als Engelse taal uitstekend, zowel in woord als geschrift.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands, Engels
Bedrijfsomschrijving Koninklijke De Heus is een internationaal opererend familiebedrijf met als kernactiviteit de productie en verkoop van hoogwaardige diervoeders (Animal Nutrition). Wij verleggen continu onze grenzen. Gedreven door die ambitie dragen wij als sinds 1911 actief bij aan de vooruitgang binnen de agrarische sector. De afgelopen jaren is indrukwekkende groei gerealiseerd door zowel autonome groei als door overnames in Europa, Azië, Afrika en Zuid-Amerika. Het doel is om deze ambitieuze internationale groeistrategie verder te continueren. Hierin staat voorop dat wij voedselzekerheid- en veiligheid bieden voor nu en de generatie na ons, met oog voor de juiste balans tussen people, profit en planet.

Buiten Nederland heeft De Heus activiteiten in meer dan 70 landen, waaronder haar eigen productielocaties in Polen, Rusland, Tsjechië, Egypte, Ethiopië, Brazilië, Zuid-Afrika, Servië, Spanje, Portugal, Myanmar, Indonesië en Vietnam. Wereldwijd dragen dagelijks meer dan 6.000 medewerkers bij aan de realisatie van de doelen en ambities van ons bedrijf.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg

Koninklijke De Heus biedt jou een uitdagende functie binnen een dynamische en internationale context. Je krijgt bij ons alle mogelijkheden om impact te maken en een belangrijke bijdrage te leveren aan het realiseren van onze strategie. Wij geloven dat onze mensen de motor achter onze groei zijn; zij zijn de drijvende kracht die onze ambitieuze doelstellingen waarmaken. Dat is precies de reden waarom wij investeren in het ontwikkelen van jouw talenten. Je krijgt bij ons alle ruimte om te leren, te groeien en samen te werken met collega’s over de hele wereld. Kortom, een inspirerende en ondernemende werkomgeving!
Wij bieden je een dienstverband voor 32-40 uur per week met flexibele werktijden in een no-nonsense bedrijfscultuur die zich kenmerkt door vertrouwen, korte lijnen en snelle besluitvorming. Een omgeving waar volop ruimte is voor ondernemerschap. Je ontvangt een aantrekkelijk arbeidsvoorwaardenpakket op basis van je kennis en ervaring.

lees meer

Overige info Wil je meer weten over de vacature of de sollicitatieprocedure? Neem dan contact op met Monique Schipper (HR) via 0318 - 675541.

Een assessment maakt onderdeel uit van de selectieprocedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

lees meer

Contactpersoon Monique Schipper
0318 - 675541
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare vacatures voor in regio Ede Bekijk alle soortgelijke vacatures
  1. ICTerGezocht.nl
  2. ICT Vacatures
  3. Ede