user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Waar wacht je nog op? Schrijf je in en word koning van je carrière!

Vacature Solution Architect Online

Business (Solution) Architect
innogy
 • innogy
 • HBO of hoger
 • Medior niveau
 • Vast contract
 • 32 - 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een Solution Architect Online die ons gaat helpen met het realiseren van innovatieve softwareoplossingen.

Wil jij inspireren? Mensen de kracht geven om zélf met energie aan de slag te gaan? Jij, de vrijdenker, krijgt bij ons alle ruimte. Om te experimenteren én te realiseren. Binden willen we je niet, wèl verbinden. Daarom geven we je de regie over je eigen loopbaan. Binnen èn buiten de organisatie. Je wilt meer van de wereld zien? Uit je bubble stappen? Met ons internationale netwerk kun je alle kanten op. Krijg je energie van ons? Dan maken we graag met je kennis. Omdat jij weet wat er speelt, kom jij met innovatieve energieoplossingen waaraan iedereen echt iets heeft en waarmee onze klanten graag zelf aan de slag gaan.

Jouw functie
Vanwege de energie transitie is innogy met een grote digitale transformatie bezig waarin jij samen met Enterprise architectuur richting moet geven aan de veranderingen op gebied van Integratie en API management. Je werkt daarbij in een Solution Architecten team. Samen vorm je een sterk collectief dat de inhoudelijke regie voert over de veranderende software architectuur en het applicatie landschap van Essent. De Agile scrum teams kunnen door jouw guidance en coaching optimaal leveren. Jij weet het verschil te maken met je diepgaande vakinhoudelijke kennis van Online en je overtuigingskracht. Wij geven je voldoende uitdaging zodat je jezelf blijft ontwikkelen.

Jouw werkdag
 • Even opstarten bij de koffiecorner; bijpraten met je collega’s.
 • Dan een Solution Shaping sessie met het “Mijn” team om richting te geven aan mogelijke softwareoplossingen met bijbehorende risico’s en impact
 • Vervolgens samen met de Enterprise Architect de business overtuigen om de Agent portal te herbouwen obv de nieuwe architectuur richtlijn met Sitecore, Angular en Digital Engine
 • Tijd voor lunch in het bedrijfsrestaurant of toch even een broodje in het centrum van Den Bosch halen.
 • Op tijd terug; het Regelneef App team heeft ondersteuning nodig bij een issue met de chatbot in de iOS versie. Samen met het team loop je door de NativeScript code en coach je de developers naar een hoger niveau.
 • Snel nog naar een demo van GridLab om een toelichting te geven op de CI/CD roadmap.
 • Einde dag; veel geleverd, veel geleerd!

lees meer

Functie-eisen Dit geef jij
Wat raakt mensen? Dat weet jij, dat voel jij. Daarom ben jij zo goed in het bedenken van innovaties die onze klanten inspireren en waarmee ze graag zelf aan de slag gaan. Je barst van de ideeën èn weet ze van te grond te krijgen. Dat doe je met je collega’s die al snel gegrepen zijn door jouw enthousiasme. Heb jij eenmaal iets in je kop, dan houdt niemand jou tegen. Die wil om impact te maken, is de innogy die jij geeft.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Salarisinformatie Bruto € 84.000 p/j

We vragen veel maar geven nog meer terug! Wij zijn namelijk een uitstekende werkgever met een prima arbeidsvoorwaardenpakket en uitdagende ontwikkelmogelijkheden, zoals
• Een baan bij een succesvol en leidend Europees energiebedrijf dat altijd in beweging is. Stilstaan is geen optie! Durf jij op deze rijdende sneltrein te springen?
• Een bruto jaarsalaris tot circa € 74K + bonus (en voor een senior tot € 84K + bonus), afgestemd op jouw niveau. Via een flexibel benefits programma kun je desgewenst je eigen keuze maken tussen verlofdagen, geld of korting op eigen producten. Je start bij ons met een jaarcontract met de intentie tot verlening.
• Een andere manier van werken! Je krijgt van ons een smartphone en laptop waarmee je tijd- en plaats onafhankelijk kunt werken. Zowel thuis als op kantoor heb je alle faciliteiten om je werk goed te kunnen doen.
• Een inspirerende kantooromgeving op een toplocatie in Den Bosch! En omdat we ons op slechts 850 meter van CS Den Bosch bevinden, is reizen met het openbaar vervoer een goede optie. Al helemaal met de 1e klasse NS Business Card die je desgewenst van ons ontvangt.
• En last but not least: een breed scala aan ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden. Want Essent staat niet stil, maar jij ook niet!

lees meer

Overige info Interim oplossingen behoren niet tot de mogelijkheden en acquisitie wordt niet op prijs gesteld.
Contactpersoon Marko Hol
+31 (0)6 15076961
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare vacatures voor in regio Den Bosch Bekijk alle soortgelijke vacatures
 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Den Bosch