user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Waar wacht je nog op? Schrijf je in en word koning van je carrière!

Vacature Full Stack Developer (Angular, NativeScript, Sitecore)

Full-stack (Web)Developer
innogy
 • innogy Bedrijfsprofiel
 • HBO of hoger
 • Medior niveau
 • Vast contract
 • 32 - 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Full Stack Developer
Chatbots, Interactieve klantdashboards, mobile apps en ….jouw innovatieve ideeën?! Bij innogy IT werken wij aan nieuwe innovatieve IT oplossingen.

Deze oplossingen zijn essentieel om voorop te lopen in de verandering binnen de energie wereld. Deze energietransitie.. daar kun jij deel van uit maken. Feeling inspired? Durf jij jouw creativiteit bij ons in te zetten. Verras ons met jouw sollicitatie op de vacature in Den Bosch!

Jij maakt het mogelijk
Met jouw innovatieve ideeën bijdragen aan deze energietransitie, waarbij onze focus ligt om om samenleving steeds meer te voorzien van duurzame en regeneratieve energievoorziening! Dat kun je bij ons.. innogy IT.

De verandering begint bij jou. Zeker omdat je excelleert in jouw functie als Full Stack Developer in ons Development team.

Want hier gebeurt het
Bij innogy! Een energiebedrijf dat elke dag werkt aan een duurzame toekomst. Uit hernieuwbare bronnen, zoals zon en wind wekken we energie op. Nieuwe energie dus! En omdat iedereen daar beter van wordt, kan het ons niet snel genoeg gaan. Zo houden we ons bezig met de ontwikkeling van innovaties om slimmer om te gaan met energie, zoals op het gebied van elektrisch rijden en het opwekken van je eigen energie. Door deze ontwikkelingen laagdrempelig aan te bieden aan onze tweeënhalf miljoen klanten willen we het leven van onze klanten makkelijker maken én bijdragen aan een duurzame wereld.

Jouw werkdag
 • Even opstarten bij de koffiecorner; bijpraten met je collega’s
 • Dan een dagstart met het team; wat hebben we gedaan en wat wordt het doel voor deze dag
 • Vervolgens met het team oplossingen uitdenken, afstemmen met offshore en even een snelle check met de product owner, een architect en een test consultant
 • Tijd voor lunch in het bedrijfsrestaurant of toch even een broodje in het centrum van Den Bosch halen
 • Op tijd terug voor een refinement sessie met het team om de komende sprint voor te bereiden en in te schatten
 • Snel nog helpen bij unit testen zodat we ons doel voor vandaag bereiken
 • Einde dag; veel geleverd, veel geleerd! Verbeteringen in de mail zetten zodat ze besproken worden in de eerstvolgende retrospective

lees meer

Functie-eisen Jij hebt het
Er zit iets in jou, wat anderen aansteekt. Het knettert als jij vertelt over je ideeën en voor we het beseffen, doen we juichend met je mee. Je neemt eigenaarschap, zoekt de samenwerking met collega’s en je laat je door ze inspireren. Je weet dat tussen droom en daad wetten en praktische bezwaren staan. Maar als jij eenmaal iets in je hoofd hebt, ga jij door alle barrières heen.

Jouw functie
Jij versterkt ons team van Development. Samen met jouw 17 collega’s Bij ons werk je in een Scrum team. Met jouw collega’s vorm je een sterk collectief dat softwareoplossingen bedenkt, bouwt en test die het onze klanten makkelijker maakt.

Wij werken met :
 • Angular
 • NativeScript
 • Sitecore
 • En diverse CI/CD tools, waaronder Bitbucket, Gitlab en Jenkins

Daarnaast maken wij in onze stack veel gebruik van open source technieken. Als innogy IT, delen wij met de community waar kan.

Jij weet het verschil te maken met jouw kennis verschillende van deze technologieën.

Daarna verwachten wij dat jij jezelf ontwikkelt tot specialist van onze hele stack.

Uiteraard geven wij jou opleidingsmogelijkheden, uitdagingen en alle ruimte om jezelf hierin te blijven ontwikkelen.

Benieuwd wat dit team kenmerkt? Ambitie en gevoel voor innovatie.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Bedrijfsomschrijving In deze rol ga je specifiek werken voor het merk Essent. Essent is ons fullservice-kernmerk voor MKB, grootzakelijk en consumenten. Essent is helemaal thuis in energie. In slimme oplossingen om het duurzaam opwekken, leveren, delen en gebruiken van energie voor iedereen makkelijk en efficiënt te maken. Voor je comfort thuis. Of voor de continuïteit in je bedrijf. Want Essent gelooft dat hoe comfortabeler je huis of werkplek is, hoe fijner het is om daar te zijn. Daarom helpen we onze klanten hun huis of bedrijf van alle mogelijke comfort en efficiëntie te voorzien. Samen met bekende installateurs uit de buurt. Helemaal thuis. Essent.

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 2.963 - € 4.608 p/m

Je komt in een organisatie die je alle ruimte geeft om te experimenteren en waarin je nek uitsteken wordt beloond. In geld, kansen en persoonlijke groei. Wat je precies kunt verwachten (o.b.v. 40 uur per week):
• Een baan bij een succesvol en leidend Europees energiebedrijf dat altijd in beweging is. Stilstaan is geen optie! Durf jij op deze rijdende sneltrein te springen?
• Een brutomaandsalaris tussen € 2.963 en € 4608, precies afgestemd op jouw niveau
• Ben je een ervaren developer die in staat is om onze capability in de breedte op een hoger niveau te brengen dan ligt het salaris tussen de € 3.854,- en € 5.505,-
25 vakantiedagen
• Een andere manier van werken! Dankzij anders werken kun je namelijk tijd- en plaats onafhankelijk werken, zo heb je zowel thuis als op kantoor alle faciliteiten om je werk goed te kunnen doen
• Naast anders werken doen we nog meer ‘anders’. Bij innogy streven we naar een hoge mate van effectiviteit en is de House-in-Order LEAN-methodiek in de hele organisatie geïntegreerd
• Met een inspirerende kantooromgeving op slechts 850 meter van CS Den Bosch bevinden, is reizen met het openbaar vervoer een aanrader. Al helemaal met de NS Business Card die je van ons ontvangt. Liever met eigen auto? Dan krijg je natuurlijk een kilometervergoeding.
• En last but not least: een breed scala aan ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden. Want innogy staat niet stil, maar jij ook niet!

lees meer

Overige info Interimmer of bureau? Als we jullie nodig hebben weten wij jullie wel te vinden.
Contactpersoon Dhr. Paul Römer
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare vacatures voor in regio Den Bosch Bekijk alle soortgelijke vacatures
 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Den Bosch